A Szájer Józseféhez hasonló botrányok csak olyan politikusoknak árthatnak Brüsszelben, akiknek van hitelük. Orbán Viktornak azonban nem hitele, hanem ereje van a vétóval kapcsolatos tárgyalásokon, ráadásul itthon még könnyebben el tudja majd adni, hogy Brüsszel tényleg bármire képes Magyarországgal szemben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
hát akkor valakinek ebben benn volt a keze , na igy könnyű a módszert már a rómaiak is alkalmazták
Nessy
Tehát lasszóval fogták el Szájert, és kocsival. csuklyával a fején vitték el a bulira? Esetleg Soros utasítására? Már bocsánat, de mi köze ehhez Brüsszelnek?? SZ.J-ről rég köztudott a nemi identitása, már mielőtt EP képviselő lett! Azért ezt úgy interpretálni, hogy mindez azért történt, hogy a magyarokat bántsák, ehhez pofa kell. Ja, az ereszre meg kilökték, hogy menjen már. Van közönség, amelyik még ezt az épületes baromságot is beveszi??
kissé felnőttem
amúgy ennyire illuzionista nem lennék ha én lennék orbán hálisten nem vok " sem rokona sem boldog őse nem vagyok én senkinek " pláne neki . kinek kéne hinni meghivva oda nem volt pekkek halmaza orbánra irányitottan? akár de nem ért a szóból ezzel orba verték 30 éve hűű társát vagy ?, ... aha sejtem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.