Földi László, az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója adott interjút a Hír Tv-nek.

A kormánypárti szakértő szerint Szájer József egy titkosszolgálati akció áldozata lett
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A titkosszolgálati szakértő úgy véli, Szájer József egy titkos­szolgálati akció áldozata lett, célszemély volt. 

A kormánypárti csatorna Magyarország élőben című műsorban azt mondta, a brüsszeli orgia szervezett akció volt, csapdát állítottak Szájer Józsefnek, aki

részt vett ezen a nem kívánatos eseményen. Vélhetően nem az első eset volt, de ez is csak egy spekuláció, de bárki is szervezte ezt, biztos lehetett benne, hogy sikerrel fog járni.

Földi szerint minden titkos­szolgálat tudta, hogy a nemi identitását (sic! – helyesen: orientációját – a szerk.) tekintve hová tartozik, milyen közösségeket látogat. Vélhetően egy hasonló körökben mozgó ismerőse – megbízást teljesítve – egyszerűen elhívta a buliba. Az összejövetelen a megengedett létszám felett jelentek meg, tehát a jogszabályok megsértése azonnal megvalósult.

A szakértő azt is tudni véli, hogy a kiszivárogtatás számára teljesen egyértelművé teszi, a magyar–lengyel vétó miatt csalták lépre Szájert, hogy jelezzék, vigyázat, sokat tudunk rólatok.

(24.hu)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@human: Simán lehet, sőt. De ez a legcsekéjesebben sem befolyásolja be (ki, be, ki, be, ki, be) a seggbekúrós fideszarc vagy ideszarc tevékenyseggét, ez a bili már kiborult, az ideszarc elkotródott a színről, majd kap valami jól fizető állást valahol a hebridákón aszt lyónapot. Jónagyot.

A fidesz sakkot kapott, matt három lépésben. (?)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yeromos
Aljas módon titkosszolgálati módszerekkel drogot csepésztek a buzeráns fideszes hátizsákjába, gondolom ezt akarják elhitetni. Így akarják mozsdatni, de teljesen mindegy, hogy ki miért buktatta le, atól még az tény, hogy egy buzi orgián vett részt és drog volt a zsákjában. A FIESZES képviselő úrnak.
tudode
Értelmezetetet az "áldozat" meghatározás!
.
Mivel a magukra adó országok bizony figyelemmel kísérik azokat, akik esetlegesen nemzetbiztonsági kockázatok.
.
Mivel Józsi bácsi még ahazája etikai kódexszet sem tartja tiszteletben, gondolhatta, hogy fidelik
.
kormánytisztviselők etikai kódexe
-----------------------------------------
.
Azon túl, hogy brüsszeli lakásában többször kanorgiát szervezett, a következőt pedig ha nem jár pórul a nemzethy pókember, december 12-re már szervezte!
------------------------------------
.
Az tuti, hogy a FideSS alapítók selejtjei un. egyéniségek!
.
Van akit a pénz, és hatalom, van aki un. államfőként pecázik, miközben azon spekulál, hogy a haltól büdös az ország, vagy FideSStől bűzlik, aztán Mr. 20% sem patyolathímzés!
Sámannus
Maradjunk annyiban, hogy eddig ez a faszinger kettős életet élt, akár a családja, és az egész csürhéje.
Nessy
Ennyire idiótának tartja a Rém Hír Tv. a közönségét, hogy ezt is elhiszik???
Sámannus
@Sámannus: Most kezd feloldódni ugyanis az a zavar a társadalomban, hogy miért ütközött a normális élet lépten-nyomon akadályba. Csak és kizárólag azért mert ezek a kettős életet folytató egyedek csak a saját érdekeik szerint reagáltak mindenre.
Elég sok oldalról kaptak hozzá támogatást. Részben olyanoktól is akiknek fogalmuk sincs milyen kurvapecéreknek adják a kezébe a hatalmat.
Csizmás Kond
Titkosszolgálat ide vagy oda...ha az a belgebuzifickó rendszeresen rendezett buzipartikat mostanig miért nem törtek rá egyszer se ?
namihami
A következő (természetesen elfogulatlan) kormánypárti ""szakértő"" már azt is igazolni fogja, hogy a fideszes melegek attól váltak azzá, hogy a Soros, Gyurcsány (és akit még akarnak) lefújta egy olyan vegyszerrel, amitől azok meleggé váltak. Persze ez csak a tisztafajú, keresztény, fehér és főleg VOLT hetero fideszesekre igaz. A többi ilyen, miként a szószékről is elhangzott, eleve a liberális elfajzás eredménye.
kokopelli
...és mikor jön ki a teljes lista ? ...vagy már megvette a FITYISZ"?
namihami
@sgl: Arra is van spraj. Telik a Soros pénzéből. De lehet, hogy azt már csecsemőkorukban, oltásban kapták.
Málna
Teljesen egyértelmű, amit mond. Nem is próbálják titkolni, csak a hülyéknek nem áll össze a kép.
Eladott Ország
Földi László biztonságpolitikai történelemtanár és titkosszolgálati nyírfácska befáradt a Migráns1 közpénzcsatornához és megmondta a frankót. Földi László magyar-történelem szakos tanár, aki világ életében volt már úttörővezető, a Ho Shi Minh Főiskola KISZ-bizottsági vezetője, a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, az MSZMP tagja és alapszervezeti titkára, az Információs Hivatal műveleti igazgatója, a híresen hírhedt Nyírfa-ügy főszereplője, a Fidesz által 1998 után állami megrendelésekkel kitömött, ezáltal milliárdos forgalmúvá duzzadt Defend őrző-védő biztonsági vállalat vezetője. számomra ismeretlen okokból biztonságpolitikai szakértőnek nevezi magát.Nem tudom, a képzett, biztonságpolitikai tanulmányokkal, diplomákkal rendelkező szakmabeliek hogy érzik magukat amikor ez az ember pofázik, de számomra mindaz, amit előad nem más, mint a politikai érdekből elkövetett szakmai-erkölcsi erőszak mélysötét gödre. Sőt, azt sem tartom túlzásnak, hogy ez a fideszt kiszolgáló, fogalmatlan zseni lassan nemzetbiztonsági kockázatot jelent.Ahogy egyre rosszabb a gazdasági helyzet (nem én találom ki, a számok mutatják), úgy kezdenek mindennapossá válni ezek a Földi-féle perfomanszok, nem kis ugrás az elmebaj birodalmába.Ez az ember egy személyben veszélyesebb, mint a kiskunhalasi menekülttábor tokostól, vonóstól. Ennél csak az veszélyesebb, hogy egy inkább elkeseredett, semmint agresszív fellépésből automatikusan háborúra asszociál a kormány fizetett szócsöve.
Sámannus
@Eladott Ország: Nem az a legszomorúbb az egészben, hanem az, hogy a muszkák mindent tudnak róluk. Ezeket a ribancokat előbb le kell buktatni, így a muszkák kereshetnek másik delikvenst aki ellőbb utóbb beléjük fut, és bekapják a legyet. Nehéz ezeket lebuktatni, mert mint az angolna kisiklanak a saját büntető törvényeik alól is.
Nagy bömböléssel ugatják az ellenfeleiket, közben hiénaként rabolnak mint az állat.
A.Stone
Éppenséggel lehet a nemi identitása is kérdés, és a szexuális orientációja is.
A nemi identitás a közösséghez tartozás a nemi szereppel való önazonosság. Nem feltétlenül férfinak érzi magát, lehet, hogy inkább nőnek, csak a társadalom kényszeríti rá a férfiszerepet, amit hibátlanul eljátszik. Tipikusan a transzneműek ilyenek.
Attól, hogy valaki transznemű, lehet meleg és lehet heteró is (vagy biszexuális).
És nem mindenki nyíltan vállalja a transzneműségét.
Úgyhogy maradjunk annyiban: a nemi identitása is magánügye, meg a szexuális orientációja is.
Eladott Ország
-Ültél már trojkán Szájer Józsi?
- Az mi ?
- Orosz f@szán... a hajó csudajó, a repülő az is jó, de a f@szán a legjobb.
- Igen, de az egy másik bulin volt.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/128787629_2134794683318010_4119731884119734792_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=0WieicfUKdcAX-eJYZZ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8db2f7e80a286df526aa657da6923f51&oe=5FEE803B
A 133 bátor és a 3 legbátrabb kalandjai. De szenteste biztos ott térdelnek az első sorban... ja, a templomban. Kimaradt Tompika. Ő házasságban élt, mikor titkátnőjével hetyeget. A házasság szentsége ugyebár. Ez már feledésbe merült?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/128187262_209865160655096_314639493247893482_o.png?_nc_cat=108&ccb=2&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=QZcZK6CM0-gAX_NPduM&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=cf9c80159ac62bf1e0ecbd5208df3e61&oe=5FEF2A32
Aki Én
@Málna: és,ez min változtat, mikor a fidesz hazudozását, aljasságát, hamisságát vizsgáljuk?
Remélem így volt, mert így jobban foshatnak.
legott
@A.Stone: Téged megnevettetett a "Vilagbol Kiabrandult Mosofazek" név.

Nekem viszont a te választott nevedről ez jutott az eszembe elsőre: Őrült Stone, avagy 2008 a patkány éve

És akkor most nézzük, hogy miről is beszélsz írásban - aminek a végén a konklúzió: "Úgyhogy maradjunk annyiban: a nemi identitása is magánügye, meg a szexuális orientációja is."

Szájer minden szabályt megszegett, ami létezik.
Az orgia az nem természetes - nemi hovatartozástól függetlenül !!!
Az illegális drog birtoklása, terjesztése köztörvényes bűncselekmény !!!
A menekülés a hatóságok elől... nos, az sem volt piskóta !!!

És a korona az egészet megfejelve: Szájer József végighazudta ezt az egész történetet az elejétől fogva (amikor még nem bukott le) a "bocsánatkérésével" bezárólag !!!

Szóval a levezetésed egy bullshit, Ő.Stone
nezelodo
@Horizont: Sokba van neki az az alig három milla, amit a Macisbanki kótyavetyén a Defend KFT-ért kellett volna fizetnie, de elsummantotta, egy a fürtöske elleni komcsi kutakodásról készített kazettával, amiből kiderült a kokszos anyja neve... Hegyibe kapott a potya cég egy-két milliárdot az autópályák nyomvonalának lőszermentesítésére. A cégben részt vett az egykori kiválóság a kis Csintalan is...
RonaGyuri
A kutyam tegnap a szomszed labtorlojere szart, aki ma ezt eszrevette. Kozoltem vele hogy a kutyam ilyen cselekmenye nem fer ossze az ertekrendemmel, s hogy a kutyam ezert ma kilepett a szolgalatombol, ezzel az ugyet en lezartnak tekintem, bar a bloki tobb eves hu szolgalatat azert nem feledem. A szomszed furcsan nezett ram, szerintem kisse kepmutatonak tart, es megjegyezte, hogy ettol a labtorloje meg ossze van szarva, de megnyugtattam h ez mar nem az en gondom.
nezelodo
@Horizont: Olvasd a Bankbiankó c. művet, jó vastag, bár ahogy visszaemlékezek a két család, Orbán és Princz heti együtt ebédelése nincs benne 1997-98 áprilisig.
Egy korsó hideg barna
Miért nem lehet minden meleg magyar EP képviselő mellé egy erkölcsrendészeti titkosügynököt kirendelni(földi féle szervezésben) ?
vacsi
Ahogy nagyanyám mondta: könnyű Katit táncba vinni...
human
Nem kizárt hogy az volt. Ha így is volt, semmivel nem teszi hitelesebbé a fideszt.
Peller Anikó
@human: Simán lehet, sőt. De ez a legcsekéjesebben sem befolyásolja be (ki, be, ki, be, ki, be) a seggbekúrós fideszarc vagy ideszarc tevékenyseggét, ez a bili már kiborult, az ideszarc elkotródott a színről, majd kap valami jól fizető állást valahol a hebridákón aszt lyónapot. Jónagyot.

A fidesz sakkot kapott, matt három lépésben. (?)
A.Stone
És a magánügye is maradt volna, ha marad volna az a liberális, aminek indult. Teljes összhang lett volna az elvei, a nyilatkozatai, a nézetei és az életvitele között. Ha összhang van, nincs téma, nincs támadási felület, nincs hitelességi probléma.
A.Stone
Azt javasolnám, hogy - tiszteletben tartva a véleménynyilvánítás szabadságát, ezen belül a szólásszabadságot (amit személy szerint tágabban értelmezek, mint a többség itthon) -, átgondoltabban és árnyaltabban próbáljuk meg a szabadság gyakorolását kivitelezni, annak elkerülése érdekében, hogy utólagosan ne kényszerüljünk arra, hogy kognitív disszonancia okán kellemetlen érzésekkel kelljen nyugovóra térnünk.
Egyébiránt éppen a kognitív disszonancia-redukció (ami nem azonos a redukció nélküli változattal) az oka annak, hogy egy-egy narratíva mentén alakítják a véleményét szekértáborok, anélkül, hogy akár 5%-os amplitúdón mernének elmozogni bármilyen irányban, ennek megfelelően évről-évre radikálisabban kirekesztően nyilvánulnak meg a vezető narratívától bármilyen irányban eltérő, (akár kreatív agymenés, akár komoly fejtegetés, akár kettő közötti átmenet okán) értelmezések, gondolatok és ötletek irányába. Ami egyrészről végtelenül unalmassá és sablonossá degradálja és silányítja a közbeszédet, másrészről kurvára érdektelenné és kiégetté teszi az emberek többségét, harmadrészt pedig előbb-utóbb ez az unalom agressziót generál, ami sajnálatos módon nem csak önmaga felé fordul, amikor kifejeződik. Amitől az Isten óvjon meg mindenkit. Ha létezik.
Azért köszönöm a remek kommentet, egyelőre továbbra is magasan Durbincs viszi a prímet, mind szórakoztatóan vicces, mind érdekesen kreatív kategóriában és sajnálatos módon - lásd fentebb (nekem lásd mint fent jobban tetszik, de hagyjuk) - az unalom, az sosem sosem jó ómen.
A.Stone
Mínusz egy "sosem", bár meg kell jegyeznem, ez egyfajta nyomatékosításnak is felfoghatjuk.
A.Stone
És plusz egy t-betű.
Hát remekül elbeszélgettünk, a mai nap sem telt el hiába.
ómió
Sőt! Még "haladó baloldali szakértők" szerint is!
A.Stone
Ah, most látom, "véleményét" írtam véleményt helyett és előtte a határozott névelő is tűrhetetlenül hiányzik. A plusz egy é-betű és a hiányzó "a" miatt talán vonjunk is le egy-egy élőpontot véglegesen, így sajnos nem jutottam most be villába (pech és sorstragedy. Igazi "vá-rat-lan" meglepetés ez, pláne, hogy nem is akartam), így enyém a fájó veszteség. Átadom hát magamat neki. De mégis-mégis (na, ez most direkt modor és émelyítő fokozás), új nap virrad: mert Pusztaszer felől szarik ám a csorda árvalányhajjal szuvidált kopi luwakba áztatott kannibál-bífszteket! Hű. És ha.
Ó beh nagy kár, hogy utálom a marhahúst.
Úgyhogy kénytelen-kelletlen feldolgozom ezt a bukást. Is.
Homeo(a)pátiás segítséggel.
A.Stone
Nem tudom, milyenek a nemhaladó baloldaliak, de engem mondjuk ezek a fődbe (direkt népieskedős, vigyázat, vérciki és fertőz) gyökerezett lábú faszentek esetleg érdekelnének, ha már lehet válogatni egy kicsikét. Csak úgy szórakoztatásibó'.
A haladósok uncsik, túl sokat vannak szerepeltetve a nemhaladós nembaloldaliak által. Elkoptak, fényük megtört, tolluk ritkás. (Képzavaruk burjánzós.)
Jó lenne egy egzakt, beazonosításra is jó tudósítás a nemhaladós baloldaliak felismertetésre (direkt nem felismerésre, ne untassuk még jobban egymást, így is beállt az agyhalál, csendeskén bomlunk) bemutatásáról.
Kik vótak jelen a cselekmény során, milyen vót a hangulat, vót-e üdcsi, süti, pálesz, külső jellemző jegek és jegyek, belső jellemtelen legek és így tovább. (=Ez egy töltelékszó, silányítom a szöveget. Jobban esik a lelkemnek. Baszok fennkölt lenni. Az nem haladós. A "szürkék hegedőse"-sorban tolongok hát magam is. Lebuktam. Haladósságra (hiábavalóan) törekedve irigykedve gondolok a ritka unikornisorcájú, lángtekintetű nemhaladósokra. Legendát kergetek. Azé' kérdezősködöm itt feszt felőle. Hátha valaki látta, tudja, elregöli, egy holdvilágos, esős éjszakán.)
Na hagyjuk.
Lebomlott már a kisujjam.
Is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.