Az országos tisztifőorvos a parlamenti szakbizottság előtt elmondta, hogy a járvány második hulláma sokkal erőteljesebb.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kizártnak tartom, hogy ne egy gazdaságilag jelentős ország kutatócsoportja legyen majd az, amelyik sikeresen kifejleszti a védőoltást, és nem azért, mert a német vagy angol tudósok jobbak, mint a magyar tudósok, hanem azért, mert a költségvetés sokszorosával dolgozhatnak, ezért számukra a határ a csillagos ég. De azt is megemlíthetjük, hogy Orbán nem éppen a tudás, a tudomány híve, ezért minden olyan intézményt tönkretesz, amelyek egyébként előbbre vihetnék az országot. Előre rettegek attól, hogy mennyi pénzébe fog kerülni az a magyar adófizetőknek, hogy a kormány úgy dönt, elkezdenek felhalmozni országos szinten egy olyan oltóanyagot, amelyről aztán később kiderül, hogy használhatatlan.
Egyáltalán nem akarom alábecsülni a magyar kutatókat, de nem hiszem azt, hogy azzal a pénzügyi háttérrel, valamint elérhető eszközökkel, amelyek a rendelkezésükre állnak, legyőzhetik a teljes világot vakcina-fejlesztésben. Az Egyesült Államoknak, Németországnak vagy az Egyesült Királyságnak százszoros, ha nem ezerszeres költségvetése van arra, hogy előállítson egy védőoltást, amellyel aztán idővel immunissá lehet majd tenni az emberiséget. Arról már nem is beszélve, hogy a védőoltás kifejlesztése egyfajta háborút szült a legnagyobb országok-nemzetek között, amelyek versenyt futnak azért, hogy elmondhassák, ők voltak a vakcina kifejlesztői.
kokopelli
@Eladott Ország: a német-amerikai társulás nem most kezdte ezt a kutatatást!Az angolok is biztos nem a múlt
hónapban! (már lassan kezdik az oltást!) A rendelkezésre bocsájtott pénz sem középeurópai nagyságú! "Valljuk be,
hogy "akkorák" vagyunk "amekkorák"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.