Szájer József levélben jelezte, a város fideszes polgármesterének, hogy lemond a Soprontól kapott díszpolgári címéről – vette észre a 444.hu.

Szájer József lemondott soproni díszpolgári címéről
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Farkas Ciprián Facebook-bejegyzésében azt írja, a döntését tudomásul vették és elfogadták, az erről szóló határozat a veszélyhelyzet miatt polgármesteri hatáskörben született meg. 

Szájer orgiájáról közben sorra szivárognak a részletek, a szervező például azt is megosztotta a nagyközönséggel, hogy a rendőrök sliccét is megpróbálták lehúzni a bulizó férfiak, és tudomása szerint több magyar politikus részt vett már hasonló partikon.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
netten találtam, bocs de így:
A kutyam tegnap a szomszed labtorlojere szart, aki ma ezt eszrevette. Kozoltem vele hogy a kutyam ilyen cselekmenye nem fer ossze az ertekrendemmel, s hogy a kutyam ezert ma kilepett a szolgalatombol, ezzel az ugyet en lezartnak tekintem, bar a bloki tobb eves hu szolgalatat azert nem feledem. A szomszed furcsan nezett ram, szerintem kisse kepmutatonak tart, es megjegyezte, hogy ettol a labtorloje meg ossze van szarva, de megnyugtattam h ez mar nem az en gondom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Igyekezni Jóóóózsika, felszámolni mindent, kilépni a régi életedből, mert közeledik a 12-e, ahogy mondják buli lesz Brüsszelben, ki ne hagyd!
Mentségedre legyen mondva, még az ellenségeid sem állították soha, hogy a nejed saját sérelme okán valaha is kiálltott volna az Isztambuli egyezményért, mert Te egy béketűrő szelíd ember lehettél otthon, és nem reccsent soha a csont.
Gazella
Röviden! Még szép! Most aztán állj a sarokba s térdepelj! S mondj el 1000x " Bocsáss meg magyar nép! Szégynet hozot rátok a dagadék s sleppjei velem együtt...
namihami
Nem kellett volna. Milyen szép lett volna, ha elfogadja. Győr-Sopron megyét átkeresztelhetné a Fidesz Homokos-Qrvapecér megyére. Úgyis benne van már a megyenév átírásába. Lehetne még egy dobása.
ómió
Legalább következetes! Ennek hiányában pedig még efftárs is lehetett volna és akkor most "semmi baja"!
RonaGyuri
ezt is:

Hiába szigeteljük a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg.
Sámannus
Ha nem a város vette el tőled, akkor ők is pedofil simogató buzernyákok, mint te.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.