Hétfőn várható döntés arról, milyen rendelkezések követik a december 11-én lejáró korlátozó intézkedéseket, milyen szabályok vonatkoznak majd az ünnepekre – közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon csütörtökön.

Orbán újabb járványügyi döntéseket lengetett be

A kormányfő a felvételen felidézi, hogy december 11-én lejárnak korábban meghozott korlátozó intézkedések.

"Legkésőbb hétfő reggel az operatív törzs ülésén döntéseket szeretnénk hozni. A karácsony és az újév kereteiről is döntést kell hoznunk: hogyan ünnepeljünk, hogyan lehetünk, hogyan nem lehetünk együtt"

- fogalmazott.

Hozzátette, megalapozott döntésekre van szükség. A nap folyamán meghallgatta azoknak a járványügyi szakembereknek a véleményét, akik eddig is segítették a kormány munkáját.

"A konzultációkat tehát megindítottuk, holnap és holnapután pedig folytatni fogom őket. Hétfőn döntések várhatók"

- mondta Orbán Viktor.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Talán a nagyon lojális "szakemberek" mellett nem ártana néhány valódi szakembert is meghallgatni, akik esetleg őszintén mernek beszélni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Talán a nagyon lojális "szakemberek" mellett nem ártana néhány valódi szakembert is meghallgatni, akik esetleg őszintén mernek beszélni!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha ez/ilyen a karrier diplomata a külügyben, akkor tényleg nagy sz….

Takács Szabolcs washingtoni magyar nagykövet kettős feladatáról

A dolog már ott kezd nagyon ciki lenni, hogy egy diplomata ilyen kérdésekről nem nyilatkozik, s ha mégis akkor is igencsak kerüli az egyértelmű megfogalmazásokat.
Már az sem semmi, hogy a Trumppal való kapcsolattartás a primer és csak mellékesen téma az új adminisztrációvak való jó kapcsolat.
Azonban az, hogy kifejezetten ellenségeskedésre és harcra buzdít???
De még ezen is túltesz abbéli vélekedés, hogy „Biden vagy közömbös lesz Magyarországgal szemben, vagy ellenséges. Orbán Viktor az utóbbit is ki tudja védeni, Brüsszel tíz éve edzésben tartja”! =))
Nos, ha azon ugattok, hogy ti Trump-ot szeretitek könnyen elérhetitek, hogy érdemeitek mentén kezeljenek benneteket. Ami pedig a Brüsszeli hasonlatot illeti, ha ellenségesek lennének, akkor már rég kitették volna szűrünket az EU-ból. S egyébként az USA vezetésének sokkal több eszköze van a pofátlankodók megrendszabályozásra, mint az EU-nak! =))
TollerBela
Észrevettétek már, hogy semmi mással sem foglakozik, csak az újabb és újabb, felesleges részletek szabályozásával ? Amikor az egyiptomi hadsereg összeomlott, az egyiptomi főparancsnok - a feljegyzések szerint - egyetlen tűzérüteg mozgatásával foglalkozott elmerülten, mert begolyózott (miközben Nasszert megakadályozta abban, hogy a megfelelő időben tűzszünetet kérjen) ! Ahhoz tért vissza, amihez értett, az alacsony szinten végzett, folyamatos csesztetéshez !
kolnidre
Lehet,hogy csak én nem értem,miért egy olyan ember irányítja az országot,akinek egy okos intézkedése még soha nem volt?
Peller Anikó
Akkor a héten még várható egy nemzetti konszultáció, megkérdezzük a cigányokat mit lehetnet enni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.