35 kilónyi marihuána lapult az autóban Kőbányán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrök olyan információt szereztek meg, amely szerint a 30 éves D. Sándor nagyobb mennyiségű kábítószert szállít Kőbányára a bűntársának, a 32 éves K. Balázsnak. 

87 millió forintot érő drogot foglaltak le a rendőrök Budapesten

Fotó, címlapkép: police.hu/BRFK

A BRFK Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói december 2-án délelőtt a X. kerületi Mádi utcában mindkét férfit elfogták. A felderítők D. Sándor autójának csomagtartójában és a hátsó ülésen 35 kilónyi marihuánát találtak, egy kilós kiszerelésekben.

A rendőrök házkutatást tartottak a két férfi lakásán is, ahol lefoglaltak két Audit és egy BMW-t több mint 30 millió forint értékben. A kutatás során a nyomozók a két férfi lakásán több mint 19 millió forintot is találtak, ezt is lefoglaták.

"A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a 30 éves D. Sándort kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, míg bűntársát a 32 éves K. Balázst kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi szabadlábon védekezik"

- olvasható a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.