Egy régi fideszes barátja és harcostársa két évtizeddel ezelőtt bevallotta Bayer Zsoltnak, hogy azért szeret Thaiföldre járni, mert ott “kisfiúk is rendelkezésre állnak”.

Bayer egy pedofil volt fideszes harcostársról adomázott, aki Thaiföldön vadászott kisfiúkra

Ezt maga Bayer mesélte el a Hír Tv csütörtök esti, Háttérkép című műsorában, amelynek elején a Szájer-ügyet elemezte fideszes szempontból vendégeivel, Bogár Lászlóval és Boros Imrével.

A 444.hu beszámolója szerint az adásban ezen kívül is több tanulságos dolog is kiderült arról, milyen titkai lehetnek a fideszes belső körnek. Bogár László például nyíltan beszélt róla, hogy a pártban harminc éve tudja "mindenki", hogy milyen kockázatok vannak "Jóskával kapcsolatban".

Az adást Bayer azzal kezdte, hogy ezt a

“nagy szőrös varangyot nyeljük le”,

és mint hamar kiderült, a szőrös varangyon a Fidesz-alapító Szájer József brüsszeli szexpartis lebukását értette.

Azt, hogy a Szájer-ügy milyen mélységben zaklathatta fel a Fidesz belső körét, jól példázta az első hozzászóló, Bogár László közgazdász, a párt fontos háttérembere, aki az első Orbán-kormány idején a miniszterelnöki hivatal államtitkára volt. Ő ugyanis szó szerint azt a következtetést vonta le Szájer botrányából, hogy a világ rohamos gyorsasággal halad az apokalüpszosz vagyis az apokalipszis felé. Ki fog derülni, hogy az anyagi-fizikai valóság egy semmi. Egy hindu mitológia szerinti fátyol – idézi a közgazdászt a 444.hu.

Bayer ezután anekdotázott arról, hogy tudomása van arról, hogy egy egykori fideszes gyakorló pedofil, aki ezt állítólag maga vallotta be neki, de a sztorizásból nem derült ki, hogy miért titkolta ezt el húsz éven keresztül, eddig a tévéadásig. Bayer

a Thaiföldön kisfiúkra vadászó “barátunk, harcostársunk”

sztoriját annak a tézisének az illusztrálására hozta fel, miszerint

“Az elfajzás bármely formája az biztos, hogy egy lefelé tartó spirál.”

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Tessék mondeni nem lesz abból nekem bajom, hogy nem vagyok buzi, pedofil és narkós.
Mert lassan ez lesz a büntetendő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Sokan jobban ürülnének ha ők egymással tennék,s aberrált hajlamaikat ki nem rajtunk élnék?
ómió
@kereső: És arról bolsiéknál még nem hallottál, hogy "bizonyíték"? Ismeretlen szó? Persze ti az angyalkát még Sztálin efftársatokra is ráhazudjátok!
kereső
@ómió: Mi lenne analfabélus náci, ha a bizonyitékot bayer szócsövetektől követelnéd, nem tőlem. Mond te ilyen hülye vagy? Ki vádolt? Nem az ötös aranyszájú??, aki volt annyira kretén, hogy saját magát bűnpártolással vádolta?Te meg mint analfabéta, aki azt hiszi, hogy értelmes mondatokat ir, pedig csak ide hányja egymás után ugyanazokat a szzavakat- bár néha forditasz a szó renden- összemosol dolgokat? Hazudozol, és azt hiszed, hogy "nyilik még a sárga rózsa, azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra"- na menj el kukutyinba zabot hegyezni, habonyrogán ott nagyobb hasznodat veszik.Fajkretén.
ómió
@kereső: Már a kreténségedet is rám ragasztanád, fajgyökér? Már nem Rákosi efftársad idejét éljük! Elaludtál?Vagy "csak" de genere vagy bolsi zombi? Nem elég egy feljelentés, annak megalapozottságát bizonyítani kell! Mégpedig az köteles, aki feljelent! Az "azt mondta", az nem bizonyíték, mert bármikor letagadható és a végén jön a "hamis vád", amiért még a feljelentő "szopik"! Látom, annyi eszed nincs, mint a kijáró disznónak, csak a mocskot tudod eregetni az agyalágyult bolsi pofádból, önmagadat a másikra hazudni próbáló bolsi fajkretén!
Sámannus
Csak a volt fideszesek a buzik, a most fideszesek akkor lesznek amikor volt fideszesek lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.