Magyarország nem enged.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
csak azért sem enged, még ha egyedül is maradna.Elzárják a pénzcsapot?? Na és!! Véglegesen szarba kerül az ország? Kit érdekel??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
csak azért sem enged, még ha egyedül is maradna.Elzárják a pénzcsapot?? Na és!! Véglegesen szarba kerül az ország? Kit érdekel??
silber13
át ez ennek söröshordónak a credója...
kissé felnőttem
max te nem engedsz végeredmény téged kidobnak és nézheted a jólétet máshol. ja de a tejfölös köcsög is bukik üres lesz a zsebetek.
kereső
Nem Magyarország nem enged. Hanem ez az aljas hazaáruló orbán nem enged.Mert minden harc addig tart amig ő nem győz, akkor is ha ennek 9 millió ember issza a levét- fokozódik a szegénység, vállalkozások mennek tönkre, de nem baj- csak ő győzzön!
csak úgy....
magyarország álláspontja? :) ne nevetess viki! magyarországon,csak neked lehet álláspontod,ezt minfenki tudja! ne kenj mindent másokra.
szaboria1
dec.7-én vagy dec 11-én lehet, hogy már mást fog mondani.
Nessy
@kissé felnőttem: Az ő zsebük már nem lesz üres! Szóljon már valaki Orbánnak, hogy ő nem azonos az országgal, a magyarokkal, mégha erre hivatkozik is folyton! Hiszen annyira retteg a "szerető népétől", hogy kordon és a TEK mögé bújik. Nagy szája meg ott van, ahol senki nem férhet a közelébe!
kereső
@csak úgy...: Csak egyszer állna már ki azzal-hogy "véleményem szerint", de nem ,. Mindig az ország, azemberek, a nemzet mögé bújik- azzal takarózik, az mögül kiabál ki a gyáva szaralak, miközben eszébe sem jut Magyarország és lakóinak érdeke , csak a saját egója, meg a &Co pénze.
kissé felnőttem
@Nessy: ennek ? azt mondják ágyúra hogy süket? hozzá képest az ágyú sehol sincs de sajnálatosan vak is önfejű és makacs, Tolerancia hiányos, a rögeszméi vezetik és mi isszuk a levét de öregkora ha lesz az szomorúbb lesz a mostanihoz képest.( ja azért vonul be a kis rádiójába ) ne hogy megzavarják elmélkedés közben mert elveszti a fonalat? Amúgy fél hogy megfázik? pedig csak rá fázik
Nessy
@kissé felnőttem: Á, nem vak ez a ló, csak bátor! Miközben fejjel szalad a falnak! Egyébként pedig gyáva, az emberek, az ország nevében kiabál, a TEK, kordon mögül! Már ebédet is az emberek nevében rendel! Bár abban van némi ráció. Ő rendel, mi fizetjük!
karma1
@Horizont: Dragam, barmekkora bunkert epittethet maganak - EGYSZER FEL KELL JONNI ONNAN IS! Es hat ugye szaddam is egy lyukbol kerult elo, merhetetlenul dicstelenul...(Mondjuk, ahogy meg is erdemelte)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.