Egy boltot rabolt ki a 42 éves férfi.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást I. S. 42 éves nyíregyházi lakos ellen – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Késsel ment a boltba Nyíregyházán, pár napig örülhetett a zsákmánynak

Fotó, címlapkép: police.hu

"A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. november 27-én délután bement egy nyíregyházi üzletbe, ahol kést tartott az ott dolgozó nőre, és a bevétel átadását követelte. Az eladó engedelmeskedett, a több tízezer forint összegű készpénzt átadta a férfinak, aki ezután elmenekült.

A bejelentést követően a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az ismeretlen elkövető azonosítása, és elfogása érdekében. A nyomozók a feltételezett elkövetőt 2020. december 3-án fogták el nyíregyházi lakóhelyén.

A férfit a rendőrkapitányságra előállították, és rablás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták. A gyanúsított a terhére rótt bűncselekményt, valamint azt is beismerte, hogy az elmúlt félévben mintegy tíz darab kerékpárt tulajdonított el Nyíregyházán. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására"

- áll a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.