A BKK a kormányhivatal többszöri felszólítása után, negyedik alkalommal sem nyújtott be elfogadható beadványt a járatsűrítésre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
anyagi tárgyi feltételek nélkűl ? És ti mit léptetek csak nyüzsgéssel nem lehet ám utasokat szállitani szájkaratéval sem, jármű személyi feltételek 133 parlamentben ülőt mért nem képeztétek át már busz- villamos vezetővé is trágárkoni tudtok ? ja az ingyenes ? akkor ???
Nessy
Buszokat nem vehetnek. De meg kell oldani a metró pótlást, a járat sűrítést. Imádni valók ezek a kormány hívatalnokok. Ülnek jó pénzért a fűtött irodájukban a fenekükön, és esetenként rá is bízzák a gondolkodást!
szaboria1
@kissé felnőttem: Azért nem gondolnak rá mert halvány f...k sincs az egész működéséről.
kissé felnőttem
@Nessy: nem fordul félre a fejük, igy nem csordul oda az eszük a kis helyre, akkor nem megy ám a használata.
vitriol
Valahányszor megszólal a kormányhivatal, elégedetlenségének ad hangot, olykor ha teheti, még büntet is. Megnyugtatom a kormányhivatalt, hogy az emberek szintén nem elégedettek a kormány semmittevésével, de ennek erőteljesebb következményei lehetnek, mint a pénzbüntetés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.