Az EU 34 millió migránsnak akar lakást, szociális segélyt, állampolgárságot, szavazati jogot adni, ami "maga a Soros-terv" – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban.

Ha 34 millió embernek a baloldaliak Európában szavazati jogot adnak, akkor hosszú időn keresztül számíthatnak arra, hogy az ő szavazatukat és támogatásukat élvezik

- hívta fel a figyelmet.

A kormányfő úgy fogalmazott: a magyar baloldal szintén azon töri fejét, hogy a "Soros-tervet" Magyarországon is végrehajtja, vagyis behozná a migránsokat, akik aztán rájuk szavaznának.

Nem szabad engedni, hogy Magyarországot átalakítsák

- hangoztatta.

Orbán Viktor arról is beszélt, Magyarország ragaszkodik ahhoz, hogy az EU-s költségvetés, valamint a helyreállítási alap gazdasági kérdését külön kell választani a politikai vitákat eredményező jogállamisági rendelettől.

Minden nehézség nélkül el tudjuk fogadni gyorsan a költségvetést és a gazdasági helyreállítási alapot, és a politikai vitákat eredményező rendeletet, amit jogállamisági rendeletnek hívnak, tegyük félre, vitassuk meg később

- mondta, jelezve, Magyarország és Lengyelország erről állapodott meg.

A magyar és a lengyel miniszterelnök által Budapesten aláírt közös kormánynyilatkozat szerint azonos álláspontot fognak képviselni a vitán, és egyik ország sem fogad el olyan álláspontot, amelyet a másik nem fogad el

- közölte a kormányfő.

"Nekünk ez a megoldás (...), hogy valami nyilatkozatot hozzáfűznek – mint a tacepaóra rajzszöggel feltűznek valami kis emlékeztetőt –, nem fog menni. Magyarország ragaszkodik ahhoz, hogy a két dolgot külön kell választani" – jelentette ki, reagálva arra, hogy csütörtök esti hírek szerint Varsó kész elállni a vétótól, ha az EU vezetői elfogadnak egy magyarázó nyilatkozatot az uniós pénzügyi támogatások és a jogállamiság közötti kapcsolatra vonatkozóan.

Azzal a tervvel kapcsolatban, amely szerint elég lenne 25 tagország megállapodása a helyreállítási alaphoz, a kormányfő úgy reagált: az ő tudása szerint ilyen lehetőség nincs, de feltette a kérdést, miért volna baj, ha így történne.

Jelezte ugyanis, hogy a költségvetésről később is meg lehet állapodni, Magyarország nem veszít pénzt. A helyreállítási alapról pedig azt mondta: ha tehetné, Magyarország ebben nem venne részt, mert nem tenné jól az ország, ha közösen venne fel hitelt például a magas államadósságú Görögországgal és Olaszországgal, vállalva ezzel, hogy később esetleg helyettük kell majd fizetni. A magyar részvétel szavai szerint szívesség, szolidaritási gesztus lenne.

Arra a felvetésre, hogy Manfred Weber néppárti frakcióvezető javaslata szerint jogállamisági kérdésekben határozzon az Európai Bizottság, ellenvélemény esetén pedig döntsön az EU Bírósága, Orbán Viktor azt válaszolta:

beszél mindenki mindenfajta szamárságot, ez Weber úrra is igaz

"Nem vagyunk hülyék, nem most jöttünk le a falvédőről, az események között (...) összefüggést tudunk teremteni" – mondta, kifejtve: szemben a mostani helyzettel ezentúl egyszerű többséggel akarnának rákényszeríteni tagállamokra bármit, amire rá lehet húzni, hogy jogállami.

Ezzel kapcsolatban megismételte: az Európai Bizottság bevándorlási javaslata a legkendőzetlenebbül tárja fel, hogy 34 millió migránsnak adnának lakást, segélyt, állampolgárságot.

Úgy értékelt: azt akarják elérni, hogy a migrációval kapcsolatos elutasító magyar, lengyel álláspontot le lehessen verni egyszerű többségi szavazással, "erről szól a történet", erre használnák a jogállaminak nevezett eszközt.

Arra a kérdésre, hogy a Fideszből azóta kilépett Szájer József brüsszeli ügye és a Deutsch Tamás néppárti frakcióból történő kizárására irányuló eljárás a nyomásgyakorlás erősödése-e, a kormányfő azt felelte: ez a nem jóindulatú értelmezése az eseményeknek – különösen a németekre nézve –, de kizárni semmit sem lehet.

Közölte ugyanakkor:

semmilyen bizonyítékot nem látott az említett esetek és a költségvetési vita összefüggésére.

A koronavírus-járványról szólva Orbán Viktor arról beszélt, minél gyorsabban minél megbízhatóbb vakcinákat kell felkínálni az embereknek, ebben nem akadályozhat politikai megfontolás vagy gyógyszergyártó cégek érdeke, ezért Keleten és Nyugaton is tárgyalni kell.

Brüsszelnek lekevertek egy nagy pofont – így kommentálta a kormányfő, hogy az EU-ból kilépett Nagy-Britannia már most tömeges oltásba kezd azzal a vakcinával – a Pfizer/BioNTech-oltóanyaggal –, amelyet az EU is megrendelt közösen.

"Aki kilépett, saját úton jár, saját megoldást keres, hamarabb tudja megvédeni a polgárai egészségét, életét, mint mi, akik bennmaradtunk" – fogalmazott.

Megerősítette:

amikor lesz vakcina, először az egészségügyi dolgozók, majd a súlyos állapotban lévők kapnak belőle.

A december 11-éig hatályos korlátozásokat követő intézkedésekről elmondta, az operatív törzs hétfő reggeli ülésén születnek meg a döntések, de jelezte, az már az első konzultációin kiderült: a tudósok, orvosok mereven elleneznek mindenfajta nagyobb lélegzetű enyhítést.

A kettős állampolgárságról tartott 16 évvel ezelőtti népszavazásról a kormányfő azt mondta: csorba esett a becsületen, volt egy nagy baloldali magyar- és nemzetellenes kampány, amelynek a maradványai megvannak, mert a baloldal vezető pártjának politikájában még mindig fellelhető, hogy le akarják választani a határon túli közösségeket.

A 2004-es csorbát 2010-ben sikerült kiküszöbölni

- emelte ki.

A hétvégi romániai parlamenti választásról azt közölte: Románia fontos ország Magyarországnak, élénk a gazdasági együttműködés, "az ott lévő magyarokkal (...) összekapcsoltuk magunkat, ezzel, ha odamegyünk, pénzt viszünk Romániának". Közös érdeknek nevezte, hogy mindkét országban stabil kormányzás legyen. Az erdélyi magyarokat arra kérte, támogassák a magyar összefogást, az RMDSZ jelöltjeinek listáját.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Vitát nem nyitok, ez az ürge kész. Vigye már valaki Grazba, ha kell akár kényszerzubbonyban, csak vigye.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,Ha 34 millió embernek a baloldaliak Európában szavazati jogot adnak, akkor hosszú időn keresztül számíthatnak arra, hogy az ő szavazatukat és támogatásukat élvezik"

Ő már csak tudja, hiszen ez a taktikája. Nem véletlen, hogy mire hatalomra kerültek, már nem ellenezték a külhoniak szavazati jogát.
Nem volt ez mindig így:

coub.com/view/138ne5

,,Nem támogatjuk azért, mert elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon,
akik nem adófizetõ polgárai az országnak,
és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötõdése nincs is már az országhoz.
Nem támogatjuk a választójog kiterjesztését azért sem, mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága.
Nem támogathatjuk azért sem, mert ez jelentősen növelné a költségeket."

444.hu/2018/02/11/ader-a-fidesz-nem-tamogatja-hogy-olyanok-is-szavazhassanak-akik-nem-elnek-magyarorszagon-es-nem-adofizetoi-az-orszagnak
kissé felnőttem
zseb tele kiléphetünk ? na ennek itthon lesz vizhangja de böjtje is! nem a nép huzza a rövidebbet a dologtalan hatalmi elit kb, mit veszithetünk ? rabláncot akár a feudalizmusban meg titeket
csak úgy....
"beszél mindenki mindenfajta szamárságot, ez Weber úrra is igaz":)
csak te a föcsacsi nyomod a tutit! :) orbán egy öntelt,önimádó, önzö ,kártékony alak!
Giovanni Alba
Beszél mindenki mindenfajta szamárságot, ez orbánra különösen igaz.
kokopelli
Mi is lenne az EU-val,ha nem lenne egy Orbán Ficktor,a legerősebb,legfontosabb,legfejlettebb ország m.elnöke!
Nem véletlenül menekülnek a nyugati országok fiataljai az ő országába,hogy megélhessenek! Köszönjük!
RonaGyuri
csak hogy hitelesebb legyen Tompika állítólagos bocsánatkérése! =))
simmering73
Vitát nem nyitok, ez az ürge kész. Vigye már valaki Grazba, ha kell akár kényszerzubbonyban, csak vigye.
csak úgy....
@simmering73: nincs az a dilidoki,aki ennek a fejében rendet bír rakni.
zorka
@simmering73: Nehogy már Grazba küldjétek. Mindig baja van nyugattal, menjen putyinhoz Moszkvába, az való az ilyen idiótáknak
kokopelli
@zorka: A moszkvai "GUM" elsősegély "részlege" nyitva van! Az esetleges időeltérést a Putyin "kivasalja" neki!
Gazella
Menj Grazba kezeltetni magadat! Ott az emeleten igen nagy a baj!
tudode
Most akkor miről is van szó, ha egyáltalán van iGAZSÁGA tartalma a 34 millió migráncs befogadását illetően, annak tükrében, hogy

------ Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
-----------------------------------------------
.
Persze! Kifizetődőbb lett/volt letelepedési kötvénnyel még a pirézeket is befogadnia a hatalom, és pénzéhes tótumfaktumnak
.
------ Pintér Sándor elárulta, hányan telepedtek le pénzért
24.hu/belfold/2017/01/04/pinter-sandor-elarulta-hanyan-telepedtek-le-penzert/
------------------------------------
.
A Néppárt lépéshátrányban van azzal, hogy nem vágták ki őféleségé a macskát, amikor elkezdett baromkodni az alapizéjével!!!
Rockxy
mind a szójerra szavazna!
vagy a szakállára.
Nessy
Sokba kerülnek nekünk a magyarul sem tudó kettős állampolgárok szavazatai. Egyébként legyenek kettős állampolgárok, ha nekik úgy tetszik, de ott szavazzanak, ahol élnek, adóznak, és ahol vállalják a szavazatuk ódiumát! Hogy is van ez a "senki ne avatkozzon a belügyeinkbe"??? Mi viszont mindenkiébe, aki a közelünkbe kerül.
ómió
Bizony! Az efftársi szavazóbázis hogyan máshogy bővíthető, ha nem internáci módon, migráncsokkal!?
verőce21
Lipsik...lehet reménykedni, fogadást kötni, és a haza ellen drukkolni akár agyvérzésig… :)
justhpeter
Számomra nagyon megnyugtató, hogy péntekenként reggel is mesét hallgathatok Nem is tudom, hogyan telne a heti utplsó munkanapon e nélkül.
SystemError
Rengeteg fideszes ismerősöm jelent meg fb-n és látom, hogy komentelgetnek a telex, 444, 24.hu-n. Először azt hittem, hogy jöttek idegesíteni magukat, de úgy látom ez nyitás, ami neked bukás jelent Orbán.

Kurvára nagy bukást jelent ez te szarházi patkány!
TollerBela
Egészen sajátos ennek a gazembernek a látásmódja ! Őt balfácánnak nézik, őt kiszorítják, őt nem szeretik.Valójában évek óta segítik, nyomják, az ellenfeleit ignorálják, anyagilag hatalamasan támogatják, nem kutakodnak a sötét dolgai után, stb. De hát mindennek van határa, csak orbán gonoszságának nincs. Lassan kitüntetésszámba megy, ha valakit elkezd pocskondiázni, Webernek mostanában kezd megjönni a józan esze ...
Nessy
@justhpeter: Az a lényeg, hogy nem szabad komolyan venni, mert ha próbálod az összefüggéstelen, tényekkel köszönő viszonyban sem lévő mondatokat komolyan venni, és értelmezni, kétségbe vonod saját normalitásodat! Ez egy népmesei zárómondat: Aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál!
kereső
"Orbán hazudik a COVID-vakcináról ❌❌
❎ Veszélyes hazugságba keveredett a magyar miniszterelnök a COVID-vakcinával, illetve annak hozzáférhetőségével kapcsolatban. Orbán Viktor az állami rádióban tett kinyilatkoztatásában arról beszélt, hogy az Európai Unióból kilépett Nagy-Britanniában már megkezdődött az oltási program, majd hozzátette: „úgy tűnik, hogy aki kilépett, az sokkal hasznosabban képes képviselni az érdekeit". Ez az EU-ellenes kirohanás több mint veszélyes hazugság. Nézzük akkor a lényeget és a valóságot.
❎ Orbán megjegyzésével szemben az igazság az, hogy Nagy-Britanniára december 31-ig még teljes egészében vonatkoznak az uniós jogszabályok, az előrehozott tömeges oltást a szigetországban az teszi lehetővé, hogy a britek úgy döntöttek: nem várják meg az Európai Gyógyszerügynökség döntését és saját hatáskörben engedélyezik az egyik gyártó vakcinájának vészhelyzeti használatát. Erre megvan a lehetőségük és a saját felelősségük. Ugyanezt megtehetné egyébként bármelyik másik tagország is, Magyarország például az orosz vakcinával. Az Európai Unió tagállamai azonban úgy döntöttek, hogy megvárják az uniós gyógyszerügynökség engedélyét – erre egyébként pár héten belül esély mutatkozik –, ezzel garantálva a beoltottak teljes biztonságát. A hozzáférésben és a készletek használatában tehát az EU tagállamai nem szenvednek hátrányt. "- Ujhelyi István EP képviselő.

Amiért ide hoztam Ujhelyi reagálást, mert a hivatalos tájékoztatási központ az MTI nem igazán áll a helyzete magaslatán, és alapvető kérdésekről felejt el tájékoztatni, akárcsak a királyi média.
A másik ok, nem tudom ki tudott még a sorok között olvasni anno. De a mai orbán "hablaty" egy nagyon fontos információt azért tartalmazott: orbán ismét elővette az unión kivüli kártyát. És nem tudom, hogy a különleges jogrend alatt milyen jogositványai lehetnek a kormánynak ezzel kapcsolatban, mert népszavazás az tilos. Nem akarom az ördögöt a falra festeni...
kissé felnőttem
@simmering73: de visszahozni ugye nem kell ? remélem
justhpeter
@Nessy: A magyar politikában én már régóta egyetlen mondatot sem veszek komolyan amit ezek az emberek kiejtene. Néha már ott tartok, hogy amit kérdeznek azt sem hiszem el. Különösképpen dühít, ha egy elemző ezeket a szereplőket a magyar "politikai elitnek" nevez, ilyenkor ahogy mondani szokták ölni tudnék.
kokopelli
@kereső: Ki a farok hiszi el,amit a karzatának meséll!Egy hete közölték az illetékes országokkal,hogy meg kell
várniok az engedélyezést!A nyugati országok mind a startra várnak !Nem megy a "gyere cipó megeszlek!" Van elég
tennivalójuk a kezdésig! A szérum két kidolgozója a BioNtech-nél is nyugodt!Igaz,hogy egy török származású
német házaspár,akik 3 -évesen lettek migrik,de azt a COVID nem tudja! Sokan nekik hisznek és nem a politikusoknak!
Lepényleső
...hát még mennyire igaz lehet arra aki azt mondotta volt;
"Ne arra figyeljenek amit mondok,hanem arra amit csinálok!"?
Gross Rezső nem így fogalmazott,de ő úr volt,s igazat mondott?
Nyírfa
Viktor, összefüggést nem tudsz teremteni, az vagy van, vagy nincs. Lásd be, amit mondtál, az szamárság.
Hogy ki kit néz hülyének, arról mi, köztársaságiak is tudunk mesélni, mert nem ma jöttünk le a falvédőről.
Nyírfa
@kereső: Nem olyan egyszerű kilépni. Zsarol, fenyegetőzik, ahogy az éretlen emberek szoktak, ha nem a szájuk íze szerint alakulnak a dolgaik. El tudod képzelni, hogy lemondjon annyi pénzről, amennyivel legalább '22-ig el tudja tartani a léhűtőit? Az oroszokkal és a kínaiakkal csak azért kokettál olyan bátran, mert védettnek érzi a hátát az EU és a NATO által. Ha ez a biztonság nincs, akkor Orbánt felteszik az étlapra a keleti "barátai".
D. Tamás is eljátssza az áldozatot itthon, és, persze folytatja a beolvasást, de azért bocsánatkérő leveleket küldözget, hogy ki ne zárják a Néppártból. Ha nincs Néppárt, nincs lóvé. Olyan átlátszóak, és olyan könnyűek, hogy lassan észre sem venni őket.
kereső
@Nyírfa: Nekem azért van egy kérdésem. Orbán ezt a levelet milyen minőségében irta az EP egyik frakciója vezetőjlnek. Mint miniszterelnök?,mert akkor el van tévedve. Nem Magyarországnak van vitája az EPP-vel, hanem a fideSS-nek, és akkor ezt a levelet a fideSS elnökeként jegyzi. Igy már érthetőbb a "mimagyarok".Nos hogyan irta alá??
kereső
@Nyírfa: Egyet azért ne felejts el,- orbán addig harcol, amig nem győz. Erre van beállitva-"a haza nem lehet ellenzékben", mi mindent elkövetett azért, hogy ez ne igy legyen 2002-2010 között. Eddig sem nagyon érdekelte az ország sorsa, ez most miért is változna meg, neki a gyózelemért semmi sem drága.Nem tudom, hogy miért is bagatellizáljátok el ezket a dolgokat, amiket orbán halálosan komolyan gondol és mond. Mennyire nem vette senki komolyan a kötcsei "centrális erőtér" szöveget- mindenki baromságról beszélt. Aztán itt van la, lássátok feleim szümtükkel- megcsinálta a tökéketes centralizmust.
Nyírfa
@kereső: Ha miniszterelnökként írta alá, akkor tényleg nem tudja, hol a helye, ugyanis neki nem a Néppárt frakcióvezetőjével kell megvitatnia a kormányügyeket. Ha a fidesz vezetőjeként, akkor meg a vádaskodásai csak a fideszre és a Néppártra tartoznak, a magyar társadalomra nem.
Durva, amit írok, de, szerintem már vonít kínjában.
kereső
@kokopelli: Nem az a baj. Hanem az, hogy a magyar lakosság legnagyobb része nincs tájékoztatva az eu-ban történtekről- akár a mentőcsomagról, akár a vakcináról van szó. Csak orbánék szája ize szerinti tájékoztatás van, ami hemzseg a csúsztatásoktól. Végy egy kis igazságot, és köritsd tele a saját ized szerint.- igy aztán majd jön az orosz vakcina, amiről semmit nem tudni. Én nem bizom az orosz medvében, orbánéknak meg egyáltalán nem hiszek ebben az ügyben sem.
kereső
@Nyírfa: Mindenki úgy értelmezi ezt a levelet, hogy orbán mint miniszterelnök..., pedig ez nem lehetne.
Nyírfa
@kereső: 19.00

Én nagyon is komolyan vettem, már '89-ben egy hetvenkedő ugri-bugrinak , magamutogató ripacsnak tartottam, de nem vagyok politikus. Mint szavazópolgár nyilvánítottam véleményt az elmúlt 30 évben.
Az nem véletlen, hogy olyan csalódást érzek a magyarok kapcsán, de ezek érzelmek. Próbálom érteni a pszichológiai-szociológiai , történelmi okait annak, ahogyan ez a nép éli az európai létét.

Nem tud győzni. Ahhoz nem elég tehetséges, és nincsen meg a támogató háttere.
kereső
@Nyírfa: Nem elég tehetséges, de azt pótolja gátlástalansággal. Támogatói meg vannak, nézd csak végig a magyar milliárdosok listáját- csányival kezd.
Nyírfa
@kereső: Van itthon néhány gumigerincű ember. Tudod, hányan várják, hogy banánhéj kerüljön a lába alá?
Nemzetközileg súlytalan, az EU-ban csak egy kellemetlenkedő bugrisnak tartják, ha kell, használják, ha nem , átnéznek rajta. Ez ugyan nem rokonszenves, ha valahonnan korrektséget várnék, az éppen hogy Nyugat-Európa.
kereső
@Nyírfa: Na megvan a válasz. A 168 óra megirta: ezt az óriási szereptévesztést , még akkor is ha ma ő a mindenható:

A Miniszterelnöki Hivatal közleménye szamizdatot emleget, aztán csokorba szedve felsorolja a magyar (és lengyel) kormányt ért uniós kritikákat, nevekkel együtt, majd "Manfrednak" is üzennek.

Az Orbán Viktor által jegyzett közleményt változtatás nélkül adjuk közre:...
kissé felnőttem
hamarabb lesznek kisemberek mint én, vagy kisebbek
Nyírfa
@kereső: Akkor ezt a közleményt miniszterelnökként jegyezte. Igazából mindegy is, Orbán mániákus levélíró, ami nem lenne baj, ha irodalmi igénnyel született eszmefuttatásokkal bombázná a kontinens érdemi szereplőit, vagy örvendeztetné meg az olvasni szerető nagyközönséget.
De, ezek a levelek jobbára kikéremmagamnak-szerű vádaskodások, rágalmazások, hazug állítások tömkelegét tartalmazó irományok, s ezek tünetileg illeszkednek a pszichopátia kórisméi közé.
kokopelli
@kereső: Én is csak abban a német orvos házaspárban bízom akik a BioNTech-nél dolgozták ki a szérumot! Ők tk.
leß@rják a politikusok okoskodásait! Majd ők közlik a szérum beoltásának forgatókönyvét!
kokopelli
@Nyírfa: Miért nem közlik,hogy hol az EU lakáshivatala,ami a 34 milló migránsnak lakást adna!Ezek még a
saját csicskáikat is palira veszik!?
Sámannus
A moszkvai távirati iroda leírja mit tenne az ellenzék Eszem faxom megáll. ezek mindent tudnak másról, mert ők csak homokozó hülye gyerekek, aki csak bányákat üzemeltetik egy kis úniós lóvácskáért, és a többi le van xszarva.
Nyírfa
@kokopelli: Orbán téved, nem 34 millió, hanem 34 millió 1, az az 1 ráadásként ő, aki a mi lábunkon áll, és az EU nyakán él.
Én azt várom, hogy Orbán Viktor, tévedésből magyar miniszterelnök név szerinti listát kérjen a 34 millió emberről, és mindnek írjon egy levelet, miszerint nem fogadjuk be őket, ne is álmodjanak róla.
Ez adna munkát, eleget ahhoz, hogy egy pszichiátrián elfoglalja magát.

Biztos, hogy már el van borulva.
Nyírfa
@kokopelli: Még annyit: a lengyelek fogják menekülőre, mert Orbánnal szövetséget kötni biztos bukás.
kokopelli
@Nyírfa: ...és hirtelen a fő "sorosozó füstös ex. elvtárs" egyedül marad!? (;-))
Nyírfa
@kokopelli: Remélhetőleg, igen! Azt a visszasomfordálást szeretném látni, amikor ráébred, hogy a lengyel kormánynak megjött az esze. És ez az ember Közép-Európa vezetője akart lenni...még Felcsútra is kevés.
Jozefina
@Giovanni Alba: orbánra a szamárság nem egészen illik. Ő erőből hazudik!!!
kokopelli
@Nyírfa: ..negyedik legbefolyássabb ember Európában! ...nem hord gumipelenkát?...vagy szed valamit ellene? (:-()
Nyírfa
@kokopelli: Elképzelni sem tudom, mi alapján jött ez ki. Gondolom, most összepisilte magát örömében. :)
Sámannus
@Nyírfa: A pohos azt hiszi, ha kilép az unióból akkor másnap már a rigók is egyedül neki fütyülnek. Téved, itt a rigó azoknak fütyül akik őt a hatalomban tartották, és a szart is keverik az országból, ha nem jutnak a pénzükhöz, ráadásul az adósságot kezelni nyomor nélkül lehetetlen lesz. Már ma is az a helyzet, hogy az ő hitelezői közvetlenül hozzájutnak az uniós támogatáshoz a kiépített előfinanszírozási rendszerén keresztül a központilag szervezett minden működő vállalkozást olyan működtetésnek van kitéve, ami ezt szolgálja A bevételek nem a szolgáltatók felé áramlik, hanem az ő kiszemeltjeihez. Ezért áll most a szőr visszafelé a hátán mint a vérebekkel körül vett kandúrnak, mert sarokba lett szorítva.
Nincs unió nincs mit igérni az embereknek.
Angliához nem szabad hasonlítani magunkat legalábbis debilség, mert nekik van gazdaságuk és kiegyensúlyozott kapcsolatuk a külvilággal. A pohosnak max olyan kapcsolata lehet, mint a bukott kolesztársának akit még az is lehet hogy nem szórakozni járt a buzibárba, hanem keményen dolgozni a hazáért...
Csak arra hívom fel a figyelmet ezzel, mennyi tévedés lehet egy kijelentésben. Ezek a dolgok mind lehetségesek, mert egy dilettáns klientúra kezébe tettük le a sorsunkat, akik állati sorba süllyesztik a társadalmat. Egyre nagyobb rétegek már éppen hogy csak vegetálnak, és sötét jövő előtt állnak. Ebből a bűzös pöcegödörből kell majd valahogyan vissza rángatni az országot.
Sámannus
@kokopelli: Ha befolyásos lenne nem itt tartanánk. Ő csak az eltartóit szolgálja. az eltartói befolyásosak, akik befolyásolják, mint egy bábut. Ő és a sleppje úgy gondolja mint te, de igen gyenge lábakon áll ez a feltételezés. Ő csak egy palotapincsi akit kivágnak akárhol, ha nincs rá szükség. A befolyásosabbak milliók áradatát indíthatják el bárhonnan, de az uniónak van egy fegyvere, mégpedig a gazdasága, ami működik, és életben tart két háromszor annyi embert mint Európa lakossága. Európát nem lehet legyőzni, sem elfoglalni, mert az egyenlő a "győztes" öngyilkosságával.
A pohosnak ezért nincs esélye az unió ellen, mert ő ebben a társadalomban csak egy légyszar. Olyan amit lemosnak az ablaküvegről és utána mindenki tisztán lát. Evvan...
Nyírfa
@Sámannus: Pontos kórisme. És nehéz lesz a gyógyulás. Iszonyúan el lett cseszve 31 év, és az előző évtizedek vívmányai is úgy jártak mint tatárjárás alatt a falvak népei. Nem irigylem a mai fiatalokat, mert elölről kell kezdeniük az egészet, felépíteni egy új rendszert. Óriási munka, bár, lehetőség is, hogy a maguk képére formálják Magyarországot. Én ezt már nem érem meg, de drukkolok, hogy ne Kelet szabad prédájává váljon a hazánk.
kokopelli
@Sámannus: Én elég sok évig gályáztam Bajorországban (Mittelfranken-ban),hogy kívülről is halljak véleményeket az
Orbánró! Vagy nem ismerik,vagy nevetnek rajta!Én megengedem magamnak,hogy röghögjek azokon a marhaságo-
kon amivel Németországot megpróbálják a fideszelvtársak bemutatni!Érdekes,hogy minden fideszes szakértője a né-
met politikának,a német "nemlétező" szólásszabadságnak,és a megnyirbált emberi jogoknak!Sajnos a családom tag-
jai (Bpesten) nem élték túl a nagymagyar demokratikus rendszert, és az európában legjobbnak tartott orvosi ellátást!
Az öcsém,a bátyám,és a két sógornőm már nem tudja azt sem megköszönni! (:-()
Sámannus
@Nyírfa: A 34 millió +1-t úgy adja el hogy 34 millió+1+10 millió, de most ezt nem veszik be neki, mert eresztény lett belőle. Beszorult a putyin ánuszába, és nincs belőle kiút.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.