Az M0-s autóút déli szakaszán munkavégzés miatt, az M5-ös autópályán baleset miatt alakult ki több kilométeres torlódás péntek délután – közölte az Útinform a honlapján.

Azt írták: az M0-s autóút déli szakaszán, az M4-es csatlakozásánál, az M1-es autópálya felé munkavégzés miatt lezárták a külső sávot. A munkaterület mögött már csaknem 10 kilométeres a torlódás, jelentős, legalább egy órás menetidőtöbblettel érdemes számolni. A torlódás miatt a 31-es főútról is nehézkes a felhajtás az M0-sra.

Az Útinform megjegyezte: aki teheti, illetve a helyismerettel rendelkezők a péceli kijárat és az M4-es autóút között, Ecseren keresztül tudnak kerülni. Az ellenkező oldalon Gyálnál hasonló munkát végeznek, ott az M3-as autópálya felé a 34-es és a 36-os kilométer között kerítették el szintén a külső sávot.

Az M5-ös autópályán, az Inárcs térségében lévő terelésnél, a 39-es kilométernél két kamion balesete miatt alakult ki Röszke irányába 5-6 kilométeres torlódás. A főváros irányába tartó oldalon 3-4 kilométeres a feltorlódott kocsisor hossza.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.