Készülhet a nehéz időkre a Spar, a Lidl és az Aldi isnyíltan hadat üzent a kiskereskedelmi multiknak is. Elmondta, hogy bár a koronavírus-járványnak még nincs vége, már most kijelenthető, hogy a vírus megjelenésével, illetőleg legkésőbb az elrendelt a karanténintézkedések feloldásával lezárul egy korszak a világon. A kormánybiztos szerint a pandémia arra is megtanított minket, hogy milyen nagy érték a függetlenség. A határok lezárásával azok az országok tudnak előnybe kerülni, akik berendezkednek egyfajta önállóságra.

Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"És akkor mostanában kigyulladt a negyvenes égő az agyában, főleg október 13-ika óta pislákol. Vagy valamelyik vadászkastélyban kapott lövést. A fidesz-körnek a szélén persze a keze még belelóg a maffiakormány zsebébe. Úgy gondolja, minden el van felejtve neki. Dehogy, erről a hódmezővásárhelyiek tudnának sokat mesélni. Emlékeznek, amikor kiplakátolta azoknak a szegény embereknek a nevét, akiknek köztartozásuk volt? Le is tojták nagy ívben, nem lett polgármester a Jánoskájuk. A negyvenes égővel megvilágosodott agyát osztja az embereknek.
A negyvenes égő bizony nem világítja meg a sötét középkort sem, a rákosi kort sem, és nem megy a fény az alijevi, erdogani diktátorokhoz sem. Maradsz vaksötétben, Jani, Viktoroddal összekapaszkodva."
cdn.shortpixel.ai/client/to_avif,q_lossy,ret_img,w_681,h_364/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/l%C3%A1z%C3%A1rj%C3%B3.jpg
"A jelenlegi politikai elit (vagy micsoda) tagjai között sem hozzáértő szakembert, sem becsületes embert nem igazán látok. Kormányon pedig igazán nem látok. Egyet sem. Pedig mindennek ára van. Az ingyen ebédnek is, a sajátlábnak is és a majdan jó partinak számító csemetének is. Mindennek. Hol előre kell fizetni, hol utólag, de fizetni mindig kell. A végére egy dilemmám maradt: ha a válasz Lázár János, akkor mi lehet a kérdés?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.