Orbán Viktor miniszterelnök pénteken válaszolt Manfred Webernek, úgy fogalmazva az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetőjéhez intézett reagálásában: "a helyzet világos, kedves Manfred. Ti meg akarjátok változtatni a jelenlegi jogi helyzetet, hogy olyan eszközt hozzatok létre, amelyet azonnal Magyarország és Lengyelország ellen fordíthattok".

Orbán beleszállt Manfred Weberbe: "balfácánnak néztek bennünket"
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A válaszban a kormányfő azt írta: az európai fősodratú média kirekeszti, mellőzi és letiltja azokat a gondolatokat, amelyek nem illenek az általuk nap mint nap sulykolt világképbe.

"Ezt is el fogják hallgatni. Nekünk, közép-európaiaknak ez nem ismeretlen. Erre találtuk ki a szamizdatot. Írj, nyomtass, olvass, terjessz! Szam izdat, vagyis magunktól magunknak"

- fejtette ki Orbán Viktor.

Elsőként arra emlékeztetett, hogy Manfred Weber azt állította csütörtökön a Németországba akkreditált tudósítóknak: nem Magyarország és Lengyelország ellen hozzák létre a hírhedt jogállamisági mechanizmust, és hogy a cél a jogállamisági kérdések depolitizálása, kivonása a pártpolitikai vitákból.

"Az igazság azonban ennek éppen az ellenkezője" – jelentette ki a miniszterelnök, jelezve, hogy ezt több európai politikusi nyilatkozat is alátámasztja.

Az Európai Bizottság tagjai közül idézte Vera Jourovát, aki szerint "Orbán beteg demokráciát épít"; Didier Reynders-t, aki szerint

"néhány tagállamban jogállamisági válság van, különösen Magyarországon és Lengyelországban"; Frans Timmermanst, aki úgy fogalmazott, "a szabad sajtó szinte nem létezik Magyarországon"; valamint Helena Dallit, aki azt mondta: "ez a mechanizmus a módja annak, hogy a tagállamokat betereljük a sorba".

Az Európai Parlament alelnökének, Katarina Barley-nak a szavait is felelevenítette, miszerint "Magyarországot és Lengyelországot ki kell éheztetni"; a liberális politikustól, Guy Verhofstadttól pedig azt a kijelentést idézte, hogy "nem kell bizonyítani, hogy Magyarország és Lengyelország működése összhangban áll-e a most felállítandó szisztémával. Ez már bizonyítva van. Most azonnal működésbe kell hozni".

Orbán Viktor emlékeztetett Heiko Maas német külügyminiszter nyilatkozatára is, amelyben úgy fogalmazott: "most lesz végre egy eszközünk, amely nagyon fájdalmas lesz Magyarország és Lengyelország számára".

Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter pedig arról beszélt – idézte a kormányfő –, "semlegesíteni kell ezt a rákos daganatot. Magyarország ugyanolyan diktatúra, mint Belarusz".

A miniszterelnök ezek alapján azt írta Manfred Webernek:

"ti meg akarjátok változtatni a jelenlegi jogi helyzetet, hogy olyan eszközt hozzatok létre, amelyet azonnal Magyarország és Lengyelország ellen fordíthattok".

Az Európai Bizottság, az Európai Parlament és felelős nemzeti kormánypolitikusok nyilatkozatainak fényében "ezt többé nem tudjátok letagadni" – tette hozzá.

"És azt várjátok, hogy mi, magyarok elfogadjuk ezt"

- jegyezte meg.

A frakcióvezetőnek szóló válaszát Orbán Viktor azzal zárta: a németek sok mindent kértek már a magyaroktól a történelem során, de "ti vagytok az elsők, akik balfácánnak is néztek bennünket. Nem vagyunk azok".

(MTI)

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
"fősodratú média kirekeszti, mellőzi és letiltja azokat a gondolatokat, amelyek nem illenek az általuk nap mint nap sulykolt világképbe" Üzente a vezérünk az EU korifeusának. Véletlenül nem az általa idehaza alkalmazott módszerrel vádolta meg? Mert szóról szóra ez történik itthon!.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
...a németek sok mindent kértek már a magyaroktól a történelem során, de "ti vagytok az elsők, akik balfácánnak is néztek bennünket”

Már az ókori Rómában is megmondták, hogy a németeket (germánokat) csak úgy lehet kezelni, ha 40-50 évenként jól pofánvágják őket... - és már 75 éve nem voltak "jól agyonütve"...
Eladott Ország
A Néppárt kicsit úgy viselkedik mint az EU, noha ebben az esetben sokkal könnyebben megszabadulhattak volna egy olyan tagjuktól, amelyik a demokráciával ellentétes nézetet képvisel. Weber pontosan tudja, mit csináltak Orbán és tettestársai az elmúlt 10 évben Magyarországon. Tudták, micsoda kárt okozott, de mivel őket ez nem befolyásolta semmiben, a pénzek pedig érkeztek a német gazdaságba, nem beszélve arról, hogy a Néppárt a fidesznek hála, extra mandátumot is szerzett, ezért inkább hagyták az állampártot. Mindenki kér, ráadásul szépen kérik! Webertől kezdve az itthoni "ellenzékig"! Ez a kipcsak meg még kényelmesebben elhelyezkedik a foteljében az újra kért, friss kávéjával és beleröhög mindenkinek a pofájába! Megteheti? Meg és hülye volna, ha nem tenné, mert SENKI nem állítja meg az ámokfutását! Nem tudom, hogy mennyire lehet hinni Manfred Weber szavának. Ha őszinte akarok lenni, én már nem hiszem el, amit mond. Hogy végső soron tőle függ-e a fidesz Néppártból való kizárása, vagy mindenki mástól, az vélhetően hamarosan ki fog derülni. Mert ha akarják, ha nem, valamiféle döntésnek születnie kell.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/125488694_996053914207849_3865057246173145502_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ltq_ap61pp0AX8B-v78&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=e6bdeb98c0341a53cedfee2200a27a90&oe=5FE4B5A9
RonaGyuri
Nem Viktor nem bennünket, TÉGED!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a klasszikus jereváni-rádiós vicc (kurvának neveztek mit tegyek) példájára:
Szegény Viktort balfácánnak nevezték, mit tegyen? Ne járjon olyan körökbe, ahol ismerik! =))
kereső
Egyre hevesebb lesz a kommunikációs viadal az EU vezetői és a magyar kormány között. Pénteken délután például Orbán Viktor levélben, pontosabban közleményben reagált Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének kijelentéseire. Ebben az "EU-szamizdat nro.3"-nak keresztelt közleményben azt írja, hogy Manfred Weber csütörtöki nyilatkozatában nem mondott igazat a sajtónak arról, hogy mi az EU célja a jogállamisági mechanizmussal, ezzel pedig balfácánnak nézi a magyar kormányt, pedig "nem vagyunk azok".

A miniszterelnök szerint "az európai fősodratú média kirekeszti, mellőzi és letiltja azokat a gondolatokat, amelyek nem illenek abba a világképbe, amelyet ők sulykolnak nap mint nap." Azt írja, hogy a közép-európaiaknak ez nem ismeretlen, ezért találták ki itt a szamizdatot, ezzel persze az államszocialista elnyomó rendszerekhez hasonlítva az Európai Uniót, magát pedig újra a rendszerváltó antikommunista hős szerepébe helyezi.

Azaz Weber egy hazug, az unió meg egy kommunista alakulat.
nezelodo
"fősodratú média kirekeszti, mellőzi és letiltja azokat a gondolatokat, amelyek nem illenek az általuk nap mint nap sulykolt világképbe" Üzente a vezérünk az EU korifeusának. Véletlenül nem az általa idehaza alkalmazott módszerrel vádolta meg? Mert szóról szóra ez történik itthon!.
silber13
@verőce21: Szánalmas szöveg!:-))))))
Sámannus
Pohoskám nem ő néz TÉGED, és nem Magyarországot balfácánnak, hanem kedvenc despotád a te drága putyinod. Neki dolgozol te gazember az ő embereivel veszed körbe magad, de nem hagyod, hogy az unió megvédjen tőle, és te ezért vered szét az országot, hogy egy bűnbanda élén uralkodj az országon.
simmering73
"És azt várjátok, hogy mi, magyarok elfogadjuk ezt"
Mi magyarok elfogadjuk. Ti nem fogadjátok el.
Lepényleső
Az az eszköz sem Magyarország,sem Lengyelország ellen nem irányul,sőt az kifejezetten értük apellál a
bűnözők ellenében,- akiket a bán még véletlenül sem ismer fel a saját tükrének mutatott képében?
kokopelli
@silber13: (18:03),miért? ...,csak elfelejtette,hogy a németek mellet ott kullogtak a "mádzsáren"! Kivéve a kalandozá-
sokat amikor a germánok intézték el őket! ...ja, meg a világháborúkban kik mellett?! A rövid szünetekben az orosz
seggeket nyalták közösen az NDK-val! (Az öreg angol mondta: "A történelemmindig az,amiben az utókor megegyezik!")
magyar1
A V-4-eknek el kellene indítani egy új uniót amelybe a két diktátor országot nem kellene belevenni, Németország és Franciaország talán Svájc nem lenne akkora úr.
A migránsügyben talán Olaszország is mellénk állna, hiszen ők is szenvednek eleget.Ezek azt hiszik ők szarják a spanyolviaszt.
tudode
Ezt a pasit mindenki báncsa, a faterjától kezdve mindenki!
.
Kiábrándító az, hogy kiadta az apját is amiatt, mert jól megagyalta!
.
------Orbán Viktor - Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo
------------------------------------------------
.
A harci retoriKÁJÁVAL olyan volt/lett mint egy szenilis vénasszony!
.
És az országnak "csak" ennyire tellett, aki addig nem nyugszik a bőrében, amíg az országhoz hasonlóan szét nem veri az EU-t is.
,
Magyarország Viktor, alias OrBÁN, akit még a fatornyos faluja nem méltatott arra, hogy polgármester lehessen:
.
------ Van valami, ami még Orbán Viktornak sem sikerült soha
444.hu/2018/01/05/van-valami-ami-meg-orban-viktornak-sem-sikerult-soha
----------------------------------
.
Mindig lisán kúszott be a parlamentbe, halvány gőze nincs arról, milyen módon működik még a fatornyos faluja sem!
Gazella
@Eladott Ország: Pl:Audi, Bmv,
guminő...(autógumi)
gina
Nem hogy néznek,, az is vagy de egy elmebeteg balfácán, a saját baromságaid hirdeted, elegük van már mindenkinek belőled, menj vissza Grazba , de már az sem segit rajtad,Undoritó egy zsiros disznó a zsir rámrrnt az agyadra, ugyan sosem volt neked...
csak úgy....
@verőce21: te is balfácán,nem csak az orbán!
Qqberci
Törpincs, rossz hírem van: Weber már régen tudja, hogy mi vagy!...
silber13
@magyar1: Muszály orbitális hülyeségeket írnod,,,???)))))
Peller Anikó
"És azt várjátok, hogy mi, magyarok elfogadjuk ezt"

Mi, magyarok elfogadjuk ezt, sőt követeljük a jogállamot.

Te magad, te nem fogadod el, mert mint mindenki tudja, ha belépnél az Eu ügyészségbe, ha alávetnéd magad a jogállamisági kritériumoknak akkor azonnal összedőlne a kibaszott rabló, harácsoló, hazug, csaló rendszered, ahol az összeharácsolt, lopott adóforintokból és Eu támogatásból bevásárolt médiából folyik az agymosó hazugságáradat, a hülyék országában.
Gyurka80
@RonaGyuri: A németek túl sokat képzelnek magukról.Söpörjenek a saját portáljukon!
SystemError
Csak téged néznek egy szarházi zsebes köcsögnek. Vergődj csak tovább, annál látványosabb, hogy ki vagy te igazából. Szájérnél biztosan feltűnt, hogy ahol nincsenek ott az odarakott embereid, ott hogyan zajlik le a nyomorék egybites műsorod...:)
RonaGyuri
@Gyurka80: reméljük mihamarabb söpörnek és az ilyen ócska dagadt törpék a helyükre, a szemérdombra kerülnek!
kokopelli
@silber13 (19:29): ne bántsd a szerencsétlent! Azt hiszi,hogy pár szegény összeállásából egy gazdag banda lesz!
Gyurka80
@RonaGyuri: Rosszul értelmezted amit írtam,a SAJÁT PORTÁLJUKON!
rokker33
Elég balfácán vagy te buzi veréb!Az egész Fideszt hülyének nézik és nem ok nélkül! Mostanában nem túl fényes a hírnév még a fideszes századvég és a medián sem mer semmi pozitív közvélemény kutatást lehozni, mert tudják hogy az emberek úgysem hinnék el ennyi bukta után! 2019 óta szopás szopás szopás!!
voltmárjobbis
szarbán beleszállt, Deutsch Tamás meg bocsánatot kért Manfred Webertől.
Haha! Nagy a zűr szarbán körül
Madácsi Pali
Persze, hogy nem, te csak hatökör vagy! A vétó cécód is csak rólad szól.
Clavigo
Győri Gábor feltalálta a szamizdatot...,,társadalmi együttműködő korszakában...
nezelodo
@voltmárjobbis: ma 21:04. Pávatáncikálás, mert tüntikézni mégsem mehetnek el hozzá!
verőce21
@csak úgy...: (19:20) Ez rád is vonatkozik, sohasem leszel német!
RonaGyuri
„Samizdat, “self-publishing”—or in other words, written by us, for us.”

egy orbáni – még tőle is elképesztő – hazugság margójára

A retardált dagadt törpe levelét megírta és tömény bugyuta hazugságokkal telesírta. A levél címzettje Manfred Webee, igen az a Weber, akitől állítólag épp most kért bocsánatot Tompika egy levélért. No de maradjunk az Orbán levélnél, amit „A Miniszterelnöki Sajtóiroda tett közzé!”. Nos ha azt te gondutad Wazze, hogy ez egyértelmű mert biza ahány ház – esetünkben kormány portál – annyi idézet. Az egy dolog, hogy az angol változatnak kevés köze van a magyarokhoz, de azok is erősen elétnek egymástól.
Egyes változatoknál a cím „Orbán Viktor válasza Manfred Webernek (EU-szamizdat nro. 3.)” A vonatkozó löttyös indulat még érthető is, hisz a minap az orrára koppintottak, okkal és joggal.
Nos angolul és magyarul is el akarta magyarázni a szó jelentését. „Erre találtuk ki a szamizdatot. Írj, nyomtass, olvass, terjessz! Szam izdat, vagyis magunktól magunknak.”
Csak mellékesen „ Nyikolaj Glazkov orosz költő az 1940-es években a cам [szam] (ön-, saját) és az издательство [izdatyelsztvo] (kiadás) szavakból.”
De ennél fontosabb a mi cezaromániás ME-nk ezt első személyben adta el, mármint a kitalációt!!
nezelodo
Na ez az, odaküldi bocsánatot térni a kis bikucit, ő meg pávatáncikál még egy sort. Ha így "fejlődik" akkor esetleg számíthatunk arra, hogy ezt a Webert a csahosaival körbevéve megdobálja majd tojással, mint a Demszkyvel tették?
Már semmin sem lepődnék meg, még azon sem ha kezdeményezné a csatornamászást olimpiai sportágnak, elmaszatolandó a közröhejjé vált blamát!
csipetke
Ha azt gondolják,hogy orbán balfácán,akkor már túl is értékelik. Nem balfácán,nincs is rá jó jelző. Egy kaotikus,kapkodó,kormányzásra képtelen,cezaromán,narcisztikus egyed,aki szentül meg van arról győződve,hogy mindent jól csinál,pedig csak a káoszt turbózza ezerrel. A '22 utáni kormány vezetője felkötheti a gatyáját,hogy ezt a katyvaszt,amit a fidesz generált, helyrehozza. Sok-sok évbe fog telni,mire a fidesz garázdálkodását kiheverjük.A hitelek,amiket orbán felvett/felvesz bátran(tudva azt,hogy nem az ő "kormányzása alatt kell visszafizetni) még az unokáink is "élvezni" fogják.
Gauntlet
Addig piszkálod a németeket amíg nem ejtenek! Téged meg a kleptokrata rendszered! Weber nem felejti el hogy a karrierje félresiklott miattatok! Kiálltatok mögüle, hiba volt!
kulabombaafityiszre
Nos viktátor a szabadság nem egyenlő a szabadossággal,amit ti képviseltek.
Ezért nem csodálkozom,hogy az írományod kuka lett.
Jozefina
@Gauntlet: a baj, hogy Merkel még mindig orbán fejét simogatja!!! Mellesleg, amit orbán összezagyvált Weber-nek írt levelében, az egy beteg elme zavaros írása!!!
tudode
Bocsánat, bocsánat!
.
Azzal, hogy tigriseket rendeltetett Németországtól azzal nincs letudva az, hogy 2011 óta összetéveszti az ET-t a faterjával
.
Nézzük csak:
.
-----572 milliárd Ft értékben rendelt fegyvereket a honvédség Németországtól
hvg.hu/itthon/20190712_nato_nemetorszag_onjaro_loveg_magyar_honvedseg
-------------------------------------
.
Üzengetünk, üzengetünk/tünk, aztán a birodalom visszavág a kofaszintű nem is miniszterelnöknek
.
------Orbán: a kormány nem támogathatja Manfred Webert
www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban-a-kormany-nem-tamogathatja-manfred-webert.683660.html
.
""""A magyar kormány és vezetője nem kerülhet abba a helyzetbe, hogy olyan embert támogat európai bizottsági elnöknek, aki eleve bejelenti, hogy nem tart igényt a magyarok szavazataira - mondta Orbán Viktor miniszterelnök arra a felvetésre, hogy a Fidesz már nem támogatja a néppárti Manfred Weber európai bizottsági elnöki jelöltségét. Orbán az európai nagykoalíció helyett a szélsőjobb felé nyitást tartaná napirenden az EU-ban.""" (...)
---------------------------------
.
A "balfácán" az gyenge minősítés ahhoz képest, amilyen cirkumparádét ad elő őfélesége, és a sleppje 2011 óta, amúgy közjogilag érvénytelen sarzsival!

.

.
csak úgy....
@Jozefina: nem ütheti,ezért inkább simogatja!:) nem az angéla dolga orbánt lapátra tenni,joga sem lenne rá.
csak úgy....
@verőce21: 23:47 te sosem leszel értelmes ember,ez meg rád vonatkozi! :)
szép új világ
A felcsúti kerti törpe már megint összemossa a saját egóját az országgal. Valóban nem kell balfácánnak nézni, csak annak ami - egy mocskos autoriter tolvajnak.
ómió
Még, hogy balfácánnak néznek! Ó, pedig nem is...! Hiszen "migráncs nincs is"! És ezt minden "balfácán" el is hiszi!
kereső
"Szájer József Orbán, Kövér és Áder mellett a NER alapítója, így a rendszer főbűnöse. A rogánok, a szijjártók, vagy akár a mészárosok a rendszer működtetői, haszonélvezői. De nem ők az alapítók, nem ők hozták létre az elmúlt évtizedek legaljasabb, hazugságra, kirekesztésre és lopásra épülő önkényuralmát. Ők a rendszer katonái. De nem ők a tábornokok.
A négy főbűnös felosztotta maga között a négy legfontosabb politikai tisztséget. Orbán a kormányt, Kövér az országgyűlést, Áder magát az államot elnököli. Szájer pedig a rendszer uniós ágát vezette a legmagasabb rangú fideszesként az EP-ben. Négy vezető a négy fő hatalmi poszton. A NER tábornokai.
Ezt kell látnunk ahhoz, hogy megértsük Szájer bukásának jelentőségét. Mert nem az a fő bűne, ami miatt lemondott. A karanténszabályok megsértése miatt megbüntették, a drogbirtoklásért is felelősségre vonják. Az igazi bűne azonban az, amit a NER kiagyalójaként, létrehozójaként és működtetőjeként magyarok milliói ellen elkövetett. Mert ugye Al Capone is csak adócsalással bukott le, de mindenki tudta, hogy mi volt az igazi bűne." Dr Molnár Csaba EP képviselő, dk alelnök.

Nem kéne elfeledni azt a "gránitszilárdságú"-t, amely ezt mindet lehetővé tette.Azt is, hogy "törvényesen" kifosszák az országot.
RonaGyuri
@Gyurka80: bocs csak most vettem észre; én is! Lévén a retardált dagadt törpe folyamatosan Közép-Európáról zaqyvál, az viszont döntő mértékben a németek! =))
Gyurka80
@Horizont: Mondja ezt az a böszmeferi aki úgy kormányzott: 2 évig nem csináltunk semmit...hazudtunk reggel délben..! Bónuszként pedig csődbe vitte az országot! Te meg benyalod a dumáját, gratula!
gina
Csak téged néz annak, de lehetne még sokkal rosszabb te agyhalott hitler utánzat...köszönj le végre , te beteg mangalica, vágóhidon a helyed !!!
gina
@verőce21: Te agyhalott idióta, ne hasoniitsd a magyart egy némettel, pláne ezt a beteg OV t, kiméled? pedig valakire nagyon szeretne hasonlitani ( az pedig osztrák volt) hitlerre-- mocskos fidesz banda,,,
gina
@silber13: Hagyja ö/ @verőce21/csak egy kis csúszómászó fideszes IQ nulla
gina
@magyar1: Meg te is,, azt hiszed, pedig csak egy panelproli vagy és fidesz alja patkány, beteg paprikajancsi mint az elmebeteg OV d te hányinger !!!@sgl:
gina
@Gyurka80: Te agyhalott , az 2 évig hazudott, de a barátod az elmebeteg OV, és mocskos bandája már 11 éve, ha ezt nem látod akkor te vagy a legnagyobb idióta ezen a földön, de értehető is ,,a fidesz hivői mind kb 10 IQ val vannak megáldva,,,,
Gyurka80
@gina: Ha visszahozzátok akkor újból hazudni fog és újból csődbe viszi az országot.Ha ezt nem látod akkor igen lökött vagy.
silber13
@Gyurka80: Mi van te félkegyelmű? Megint szájmenésed van a szokásos hülyeségidet adod ismét elő??:-))) Ginának tökéletesen igaza van. Nem akarod látni, O1G hoy lopja szét az országot és melllesleg nem vszed azt sem észre, hoggállás nélkül hazudik is, miiként a vízolyás? Nem veszed észre mert hülye vagy. hog szarik az ország népére, cak tébolyult hatalomváy élteti és a us járánynál kitört rajta a pánik???
verőce21
@csak úgy...: (09:26) Én nem leszek, az vagyok. De te csak álmodozol róla...!
csak úgy....
@verőce21: te szereted rekláklámozni magad! jó reklámmal minden szart el lehet adni. :)
verőce21
@csak úgy...: Nem is beszélve a te származási mesédről...
Neked legfeljebb Darwin találná meg az ősödet...!
csak úgy....
@verőce21: az én öseim lehet, hogy pont arról a fáról másztak le,több millió éve, amire te most visszamásztál! :) nagy majom lettél vénségedre!
verőce21
@csak úgy...: Mondod ezt, a kenyérfán guggolva...?
csak úgy....
@verőce21: mondom,hogy dedós vagy! te lökötebb mint egy kiscsoportos ovis. :) a mikulás járt már nálad?
verőce21
@csak úgy...: Bejelentkezett, de hozzád irányítottam a Mikulást...! :)
csak úgy....
@verőce21: ezt jól tetted! végre egy okos dolog is származik töled!:)
verőce21
@csak úgy...: Igyekszem jó lenni hozzád...
verőce21
Nagyobb jószágoknak is fönnakadtunk mi már a torkán, mint a (p)unijó! :)
Gyurka80
@Horizont: Szerinted nem volt csődben az ország? Akkor miért kellet az IMF hitel te lökött?
Gyurka80
@Eladott Ország: Te vagy az a kedves Orbán fóbiás aki a facen ezt a képet felrakta?
Gyurka80
@Horizont: Ne mismásolj a csőd az csőd (ráadásul száguldott a pannon puma!), most semmilyen csőd és megszorítás nincs!!!
Gyurka80
@Horizont: Ezt a DK kiképzésen mondták neked?
Gyurka80
@Horizont: Te vagy nagyon fiatal vagy, hogy nem tudod azt a dicső 8 évet, vagy DK hívő vagy !
Gyurka80
@Horizont: "Nem volt dicső 8 év meg is lettek büntetve a választáson elbuktak" és most visszatapsolnád őket.
csak úgy....
@durbincs: na te itt,te brüsszeli csatornarém?
csak úgy....
@durbincs: nincs egy szakállas buzi vicced kölcsönbe?
Gyurka80
@Horizont: Orbán fóbiádat kezeltesd.Kisebbségben vagy a véleményeddel!
Rockxy
véberbe csakis kényszerbeleszállást lehet végrehajtani, szájerjoszifnak messzire ér a szerszáma.
Gyurka80
@Horizont: Fele-fele kb.De a másik fele moslék ezért kormányozni sem tudnának.
teuton
@Horizont: A Gyurka IQ-ja 80, ha 10zel szorzod...
Gyurka80
@Horizont: Választási csalás? Emlékszem a maszop láncszavazására, te nem?
Gyurka80
@Horizont: Korrupció?Emlékszem megyó mondására, hogy a szadesz tele van korrupciós ügyekkel.
Gyurka80
@Horizont: Nemzetellenesség? Gyurcsányi állampolgársági szavazására.23 millió román munkavállalóra ami idiótaság is volt.
Gyurka80
@Horizont: Ne terelj.Szájert nem vállaljuk (ilyen minden pártban van), de bizonyítja. hogy helyes, hogy b&iknak nem lehet gyereket adni.
Gyurka80
@Horizont: Neked a moslék kell,egészségedre!
Pipás
@Gyurka80: Dehogynem vállaljátok csak. Mutass egy olyan embert, aki részt vett egy kisebbséget kirekesztő, illegitim alkotmány megalkotásában, amivel a saját közösségét rekesztette ki.
Gyurka80
@Pipás: Akkor ti is vállaljátok büdaörsi polgit, gréczit , kispesti kokóst és a régieket hagyótul demszkistől, metró, máv cargo, malév szb eladás stb.
csak úgy....
@Horizont: ez a @Gyurka80: a shikari bérmakörösztfia vagy a vergödszke törvénytelen gyeröke..,valami tibis van benne,inkább a shikari! :)
csak úgy....
@Gyurka80: = shikari,jó látni téged tibim! hozott egy új nicket a mikulás? :)
Clavigo
@Gyurka80: Zaklatottnak tűnsz...Elfogyott a krumpli ?
csak úgy....
@Gyurka80: sosem lövök mellé tibim,ismerhetnél!:)
csak úgy....
@Gyurka80: a bizonyítékok!:) "Szájert nem vállaljuk" a királyi többesed.:)
!Kisebbségben vagy a véleményeddel" " Mi van nem tudsz aludni" ...stb
tibi ,te vagy a lüke gyuri is,ne is tagadd! :)
csak úgy....
@Gyurka80: ne tagadd shikari! :) nagy lókötö vagy te tibi...
Gyurka80
@Horizont: A te információd nagyon egyoldalú, pedig az interneten körültekintőbben tájékozódhatsz pl. közben svédek és norvégok: pestisracok.hu/ket-pedofillal-is-kapcsolatot-tart-a-szivarvanycsalados-sved-ep-kepviselo-ime-a-velotrazo-reszletek/
Gyurka80
@Horizont: Akkor jól írtam, hogy egyoldalúan tájékozódsz.Ez a cikk a svéd újságból van amúgy, ezt nem fogod látni a te oldaladon.A bartusnál meg a ballibsiknél nagyobb köpködők nincsenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.