A fideszes politikus ezt a belső piacok védelmében tenné.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@magyar1: Akkor Te csak menjél a coop-ba, másfél/kétszeres áron vásárolni. Vagy a CBA-ba, vegyed a büdös húst jó drágán. Ha valami jó is van a tömegeknek, azt akkor meg kell támadni, el kell üldözni? Jobb neked, ha mészárostól vásárolsz, mert ő magyar- ogaz, hogy a hasznot azt kiviszi az országból és saját/magán célra használja. Jó lenne, ha értenél is valamit belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@magyar 1: "Ha Mészárostól vásárolok majd akkor az is elérhető áron kell legyen."

Aha, kell legyen. Tudja ezt a mészaros is? Vagy csak simán hülyegyerek vagy.
kereső
@magyar1: Ami meg a sok xart illeti, amit emlegetsz- tudod én sparban vásárolok többnyire- akik Magyarországon vásárolják fel a hus árut- saját vágóhidon dolgozzák fel, és mindig friss az áru. Sparos Budget tejfölt veszek, mert minőségben kenterbe veri a nádudvarit- ráadásul van belőle csökkentett zsirtartalmú Sorolhatnám még, de Neked minek. Te hol vásárolsz?
csak úgy....
sok csiki sört ivott a jani, oszt harcolhatnéka támadt!
lázár is egy született népbutító!
Nessy
Lázár fizetésével nehezen hihető, hogy pár millió embernek még 100 forint megtakarítás is pénz! Arról nem is beszélve, hogy nem a termelőt támogatjuk, nem ő kapja a magas árat, hanem a kereskedő lánc tagjai teszik rá sorba a maguk árrését. Meg állam bácsi, a különböző adókkal, amelyek menet közben be épülnek az árba. Mindenki jól jár, kivéve a termelőt, aki dolgozott érte, és a vásárlót, aki próbálja túlélni a 10 - 15 %-os gyűmölcs, zöldség, élelmiszer ár emelkedést, hónapról, hónapra! Ugyanis, ezeket a tételeket kifelejtették a mag inflációból, ami ugyebár 4 %.
SystemError
A lidl/aldiban a legmagasabb a fizetés és egyben a legmagasabb a hazai beszállítók aránya. Semmilyen vonatkozásban nem jobb Magyarországnak egy szar minőségű, kizsákmányoló CBA. Persze a haveroknak igen..

Csináljátok csak ezzel háziasszonyok/családok százezreit bukjátok megint..:) Azt hittem már egy pillanatra, hogy Lázár, ha faszt lát, akkor nem kap rá, dehogy nem...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.