Szerinte őt magát azért váltották le, hogy a volt jobbikosok elhiggyék, a Fidesz lehet az új politikai terepük.

(Forrás: Index)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy sokat látott Demeter

Érdekes gondolatok a PIM-főnöktől, aki saját bevallása: „szerint megveszekedett orbánista, a kormány politikáját száztíz százalékig támogatja.”

Az elmúlt napok csillogása után kezd árnyékba kerülni, de még csurran-cseppen némi meghatározó info „Tőkés László püspök és fideszes európai parlamenti képviselő kampányának kommunikációs igazgatója” –ról. Ennél a megbízásnál, nekem nagyon tetszett: „mivel filozófus, így mindenhez ért, mondták neki” és „Teljesen hályogkovács módjára kerültem a politikacsinálósdiba”
Ezek azóta is vezérlik. Meg a vosszafogottság: „Látjuk, hogy az ellenzékifüggetlenobjektív újságírók modorosabb része rászállt a legelső zenekarunkra ... Ezért izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát – kalapáccsal.”!
Ja az alcímben citált idézet teljes contextusa „Az első munkatársi értekezleten elmondtam, megveszekedett orbánista vagyok, a kormány politikáját száztíz százalékig támogatom. Politikai irányom tehát adott. Ehhez mindenki szabadon viszonyulhat. De nem várom senkitől azt, hogy Orbán Viktor portréja alatt reggelente a Himnuszt énekelje”!
Vizuális típus vagyok: „Balsors akit régen tép!”, mégha azt a balfácán dolgot nem ártana újra gondolni!!! =))
Horizont
"Úgy látja viszont, hogy kockázatokkal jár az a művelet, amely a jobboldali politikai szélsőséget is meg akarja szólítani. "
Már a fidesz+kdnp maga a szélsőjobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.