193-an hunytak el a fertőzésben.

Koronavírus: ismét rekordot döntött a magyar halottak száma

5525 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 243 581 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Elhunyt 193 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 5706 főre emelkedett. A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 70 396 fő, az aktív fertőzöttek száma 167 479. Az aktív fertőzöttek 19%-a, az elhunytak 22%-a, a gyógyultak 24%-a budapesti. 7695 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 637-en vannak lélegeztetőgépen, írják a koronavírus tájékoztató oldalon.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Pálinkás Pál: Nyilván naplózzák, nyilván a hülyébbek nem láttak még linux szervert sem és olcsó híraggregált oldalakat sem, ahol az egyedi tartalmak hiányát valamivel kompenzálni kell. A sok olcsó jános erre neten spambotokat használ, de azok túl mintaszerűek. Régi trükk még az átvett tartalmak szavainak cserélgetése egy színónima szótárból vagy nyelvfordítás, de ez meg szétvágja a nyelvtani részt és ezért gagyi és levágós. Erre egy egész piac volt már 10-15 éve is Wordpress alapon, de egyik sem az igazi, mert a google ranking azért nem kevés ügyeskedő szerencsétlen mintájából tanult már. Szóval ez az egész úgy működik, hogy átvehetsz bármit forrás megjelöléssel és kirakhatod, de egy valóban megírt egyedi tartalom ezer ilyennel ér fel SEO szempontból, Tartalmat írni meg sok munka.Akkor mit is lehet tenni, hogy ez az egész modell mégis kevés üzemeltetővel működjön. Hát a userekkel kell az átvett tartalmak mellé egyedi tartalmat generálni és ezzel együtt növelni az letöltéseket. Az mondjuk jó trükk, hogy csak 4 értesítés látszik a propin és emiatt végig kell nyomkodni, hogy eljuss a végére.'>🐌 Szellemes! :) Visszatérve az interneten elérhető adatok felhasználására. Hát ez bizony nem csak a portál adottsága. Egy felhasználó is elérhet ilyen adatokat, melyek amúgy szabadon az interneten. Szerencsére web-es világ hajnalán is gondoltak ezen adatok "elvesztésére" vagy szimplán monitorozására. Ezeket webaudit-nak nevezik,a forgalmakat auditálják, de rengeteg caching oldal is fut, mely szimplán az adott oldalt tartalmát tükrözik le naponta, ha ne adj isten változna valami. Használj te is linuxot biztonságos és könnyen el tudod routolni az ip-det egy tor-al Elég erre egy kis raspberry is. Sokat játszottunk régen Wireshark-al, Kali-val, régi mirc-es idők is amikor egymás cd-jét nyitogattuk a betárcsázós modemekkel. Én csak annyit kérek, hogy engem hagyj békén ezzel a témával én is átlátom már annyira, hogy ez csak pénz és nem politika. innentől meg nem érdekel :)
Pálinkás Pál
@SystemError: linuxot használok...a tor meg alap olyan oldalakon ahol politikai állásfoglalásra van mód...de ha nagyon paranoiás lennék...akkor Tails linuxot használnék...tudod szörnyű hogy az embernek ilyen dolgokra kell figyelni ma Magyarországon../rémhír törvény/...mindenesetre naplózzák minden telekommunikációnkat...ilyen lett a világ...
SystemError
@Pálinkás Pál: Engem amúgy annyira ez nem mozgat már. Lássák.. A BIX-et valószínűleg úgy is monitorozza a nemzetbiztonság és Viktor bíróságot megkerülős magánhadseregének korlátok nélküli rálátása van mindenre innentől csak technológia kérdése. Ki tudja, hogy itt is mire vannak a prostis userek az affiliate linkekkel..csak egy álca talán, ha megnézed mind titkosítatlan http oldalra visz. Bár nem olyan régen még a propi is így futott ssl nélkül, Innentől meg ügye egy sima traffic analyse és már meg is van user/pass server oldalon eth0-ra és hoppá mindenki személyazonossága megvan. Igen egy rendszergazdának vannak lehetőségei még, ha nyilatkozatok kint is vannak a site-on. Visszatérve esetileg el lehet rejtőzni,de a tor azért lassú, hogy 24h-ban rajta hagyjam minden eszközre amin hálón vagyok. Na mentem Windows-t telepíteni apámnak..:) Remélem nem vagy hifi fan is? :)
Pálinkás Pál
@SystemError: mostanában már vállalhatóan gyors a tor...hlfi csak a kocsiban..:)
Jozefina
"5525 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést" És mindezt annak ellenér, hogy a tesztelések szinte megszüntek!!! Azaz ennek akár a többszöröse is létezhet!!!
Lepényleső
...s kézenfekvő hogy az ő haláluk terhe is azé immáron aki kikényszerítette saját magának az egyszemélyi irányítást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.