Az MTI kikéri magának a Kossuth rádió “közszolgálati” megnevezését. Hol élünk. A Magyar Távirati Iroda megtagadta az MSZP társelnökének Orbán Viktornak írt nyílt levelének közlését. Hihetetlen mik vannak!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Az MTI "Magán Távirati Iroda" rövidítése lehet, mert ha Közszolgálati lenne, "K"-val kezdődne a neve - mint a Közpénz - bár ez a Kossuth-híradóknál se jött be...
Nessy
Az MTI -nél ez jelenti a "közszolgálatiságot"! Ellenzéki, a kormányra nézve kedvezőtlen hír nem létezik, és miután a teljes királyi média csak az ő híreiket közölheti, ilyen hírek nem is léteznek! Már régen feledték a régi credot: A hír szent, a vélemény szabad!
luiz
Míg anyátok apátok dögrováson van az egész orbán family 100 milliókkal lopja meg a költségvetést!
sokanvagyunk
Az MTI "Magán Távirati Iroda" rövidítése lehet, mert ha Közszolgálati lenne, "K"-val kezdődne a neve - mint a Közpénz - bár ez a Kossuth-híradóknál se jött be...
lusta
Igazuk van.Írják bele a tákolmányba, hogy a közszolgálatit ne lehessen idézőjelbe tenni, mert egyébként csak a vicc kedvéért nevezik közsolgálatinak.
Sámannus
Idézőjel nélkül csak a Moszkvai Távirati Irodát írhatjuk. Ha megfigyeljük a szerkesztés hideg stílusát tartalmát ez egyértelmű.
kissé felnőttem
fenhatóság alá tartozik tán ??? csak orosz üzbég török hirekre álltak át? meg nem is a mi pénzünkből, de fontosak lettünk vagy Foltosak kettős mérce igy mondják ?nem is veszek ujságot majd ha lesz ujból Ludasmatyi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.