Arra számítanak, hogy az ünnep előtti rohamban több feszültséget szül majd a mindennapos korlátozás.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Hát az nagyon jó lesz, mert így hogy az idősek akkor kóricálhatnak a boltokban amikor akarnak és a vásárlásra szánható idő a többieknek 5 órával kevesebb a megszokottnál sz@rt sem ér!
Nessy
@levarosbukta: Ez a rendelet már eleve egy teljesen értelmetlen, csak feleleges feszültséget okozó pótcselekvés volt Orbánék részéről.
kereső
Miért nem azzal foglakoztok, hogy az eü. kibirja teljes összeomlás nélkül ? Ezzel a pótcselekvéssel töltitek az időt? A lengyeleknek nem derogált segitséget kérni Németországtól, hogy az ott dolgozó lengyel orvosok ápolók haza mehessenek
dolgozni. És mehetnek- a németországi fizetésüket kapják a németektől erre az időszakra. Na de orbán, hogy erre vetemedjen? Na nem. Ő hepciáskodik, miközben minden rádől az országra. Ő nem érzi- de az egészségügy dolgozói, a szociális munkások és az ország lakói egyre inkább. Kormányozzon már az istenért, ne piárkodjon.Attól a haza nem derül fényre.És engedje át a szekérrudat azoknak, akik értenek is hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.