Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke szombati facebook-bejegyzésében arról ír, hogy “Már nem arról szól a történet, hogy tudnak-e kormányozni. Mert nem tudnak. Covid, egészségügy, oktatás, szociális drámák sokasága mutatja, hogy alkalmatlanok. De amit most látunk, az több ennél.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor ideje volna, hogy a "pápai gyors" a sarkára álljon, és a többiekkel felállitsák a válságkezelő árnyékkormányt! Nem a szóécséplésre pazarolni az időt- mert már igy is sokban van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@csak úgy...: Némi különbség azért van. Gyurcsánynak tiszta a keze, és tisztességes.
Nyírfa
Hát, most én mondom, hogy gyerünk, Ferenc, csináljuk meg! :)
tudode
Ha Gyurcsány Ferenc mondja azt, hogy megroggyant őfélesége, aki még viszonylagos békeidőben "is" ugatja a kormányzást, mint kutya a holdat, a mmilitáris retoriKÁJA a járványirányításban, és az államháztartásban is bukora áll, azzal együtt, hogy megvalósólt gyeremekkori álma, matematikai tótumfaktokkén
.
----- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
"""Egyedül a (mindenkori) miniszterelnök kezébe került a költségvetési előirányzatok és a kötelezettségvállalások kérdése."""
-----------------------------------------------
..
Nagyon rébazsajog a sompolygásra azzal, hogy nem tartja be a szolgálati utat!

.
Yoda69
Nemcsak megroggyantak, de orban teljesen meg őrült. Már az Uniobol valo kilepesrol vizional annyira fél a jogallamisagtol. Jol tudja hogy lop csal hazudik, es elobb utobb ez raeg. Ezert inkabb tonkrebassza az egesz orszagot, es amit edig elertunk, csak hogy ne kerjek ezt rajta számon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.