Ezt szúrták ki.

Valami nem stimmel a mai koronavírus-számokkal...

Egyértelműen hibás adatokat közölt ma a koronavírus-fertőzöttek megyénkénti számáról az operatív törzs, ugyanis minden megyében csökkent a fertőzöttek kumulált száma, ami nem lehetséges.

Ezt a három furcsaságot fedezte fel a Portfolio:

Minden egyes megyében csökkent a fertőzöttek száma tegnaphoz képest, ami elvileg nem lehetséges.

A koronavirus.gov.hu-n megjelent hivatalos közlemény és a szintén itt közzétett térkép felirata alapján Magyarországon eddig 243 581 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, ugyanakkor a megyék és a főváros térképen szereplő adatának összege 234 581, vagyis a két szám nem egyezik.

A statisztika természete alapján egyértelműen a 243 581 fő tűnik a helyes adatnak, ez a két szám éppen két számjegy felcserélésével egymást adja ki.

Forrás: Portfolio

Kép: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Istnán Gyula Németh!

Takarodj már a nyalonc picsába, te beteg korcs.
Nézz már tükörbe, te elmebeteg torzó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
És akkor Gyurcsányt vádolták és szidták, ö legalább elismerte, hogy hazudott, reggel, délben ,este, de a fidesz meg bagázsa a "Gerinctelen,becstelen Törzs" minden pillanatban hazudik és el sem ismerik, hát ez nagy változást hozott.,az elmúlt 11 évben de milliárdokat hozott a mocskos Fidesz korrupt kormány zsebébe,, szemét alja banda !!!
szép új világ
... mint látjuk egy tisztifőorvos, egy rendőr és egy katasztrófavédő együttesen sem képes egy egyszerű összeadásra, vagy egy 6 jegyű szám leírására.
Ennyit a szakértő kormányról.
laszlobihari
ezek a fa... és ge... nem értenek a számítógéphez? egy sima EXCEL program tévedés nélkül kiszámolná ezt az egész adathalmazt! egy hibája van, helyesen kell beírni a számokat, de ez szerintem egy másodikos kiskölyöknek is sikerül ha egy picit odafigyel!
csipetke
Semmilyen szám se stimmel.És nem azért,mert nem tudják összeadni,hanem mert kozmetikázzák.A kórház,amiről tudom,hogy mi folyik ott,4 ember csak azzal foglalkozik 24 órában,hogy a halottakat levigyék.Egy ember leszállítása fél óra.Ki lehet számolni,hogy csak ebben az egy kórházban hány halott van naponta.Ja,és nem győzik a munkát.
balos
@Aki Én: ö a kövér laci wc "papirja"!Úgy hogy a szaron kivűl máshoz nem "ért" eddig!Azért tartják "becsben"!
Lepényleső
...aki egy országgal elhiteti,hogy a 8 millió 2/3-a csupán 2 millió,s ez ortodox módon bármikor igazolható...?
Valaha a matek négy alapműveletének ismeretében az ilyenre nem azt mondták egyszerűen,hogy csaló?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.