Az RTL Klub Híradó riportja szerint már több megyében is értesítették az iskolákat a tesztelési stopról.

(Forrás: Index)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
elfogyott a pénz mert már ellopták, ami maradt azt ajándékba küldik a határon túlra!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@SystemError: Gyerekeim sulijában két tanár pozitív, ők nem is tanítanak természetesen, az osztályban az egyik gyerek is az, nyilván be kell zárni, és az sem kizárt, hogy hosszabbodik majd a téli szünet, amit júniusban fognak bepótolni. Egyébként ezekkel a gyors tesztekkel annyi a probléma, hogy aki esetleg már átesett a fertőzésen, és produkált utána negatív tesztet, ez a gyorsteszt megint mutathat pozitívat, csak az már nem fertőző, nem életképes, általában 6 havi védettség lesz ilyen esetben. A teszt azoknál fontos, akik még abszolút nem estek át rajta.
simmering73
A vezénylőtábornok fényt kapott és már látja, hogy elég.
SystemError
@division: Nálunk is egyik tanár már elkapta. Mivel az igazgató saját hatáskőrben semmit nem tehet, még egy napot sem rendelhet el így másnap minden ment tovább azzal, hogy várják az OT utasításait. Szánalom! Amúgy sem szeretem a fejnehéz rendszereket, de ennek kicsit nagy ára van most. Ezt te jobban tudod, mármint a rokonod miatt, de én 3-4 hónapokról halottam az immunitás terén, bár ez az adat biztosan széles spektrumban szór, hogy kinél mennyi..Nagyon örül mindenki a vakcinának, de azért biológia és természetszerető emberként motoszkál bennem egy rossz érzés. Ez pedig az, hogy egy oltás, amit gyakorlatilag 3-6 havonta ismételni(mert ez is lesz ugye) kell arra nem válunk-e rezisztensé vagy akármi bibi nem lehet-e ilyen téren az ismétlések miatt. A mutáció is faktor, de az, ha jól tudom nem szokott messze menni a betanult immunreakciótól. Vagy is egy másik mutáció esetén is nagy százalékkal maradunk védettek.
voltmárjobbis
Minek is a teszt? Szomszédom pozitív és dolgozik, mintha nem lenne. Utcán lófrál, hol maszkkal, hol nélküle.
Hol van a piros cédula? Hol van a kontakt kutatás?
Sehol. orbán seggében!
division
@SystemError: Nem biztos, hogy 3-6 havonta be kell majd adni a vakcinát, az is lehet, hogy elég lehet évente, mint az influenza esetében. Semmi nem biztos még ezzel kapcsolatosan, azt sem tudni magával a vírussal mi lesz, még akár el is tűnhet ahogy jött. Reméljük a legjobbakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.