Remélem, most nem esnek hanyatt a meglepetéstől, de nem vagyok egy agysebész, meg pszichológus sem, így lövésem nincs, hogy ez milyen elmekórtani eset lehet. Lehet, valami exotikus és igen heveny elmebaj. Tudom én? Erre van az egészségügy. Mondjuk nálunk pont nincs, mert kellett a lé ungabungázni a cimbikkel, meg az udvari mangalicaszerelőnek, és T. Istvánkának, megvenni a Balatont, meg hasonló csecsebecséket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Valahogy az un. Magyar kormánytisztiviselök etikai kódexébe nincs benne az, hogy mit kell tenni akkor, ha ereszcsatornán kell bármelyik, un.példaképnek menekülnie a police előle. amely
.
hatályos: 2020. január 1-től


A Magyar Kormánytisztviselői Kar

Hivatásetikai Kódexe
.
mkk.org.hu/hivatasetika

Mi, a Magyar Kormánytisztviselői Kar Országos Közgyűlésének tagjai, minden kormánytisztviselőre (a továbbiakban: kormánytisztviselő) – tisztségének jellegéből és társadalmi szerepéből eredően – kötelező etikai követelmények kinyilvánítása és rendszerezett írásba fektetése céljából, tekintettel arra, hogy a közigazgatással szembeni közbizalom megőrzése és erősítése, a közigazgatás jó rendje, valamint eredményes és hatékony működése érdekében szükségesnek tartjuk, hogy az etikai vétségek elkövetése etikai büntetést vonjon maga után, lelkiismeretünk és legjobb meggyőződésünk szerint, valamint megválasztásunk és törvényes felhatalmazásunk – a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 77. § (3) bekezdés b) pontja és a Magyar Kormánytisztviselői Kar Alapszabályának II.2. c) és IV.4. c), pontjai – alapján magunkra és a Magyar Kormánytisztviselői Kar valamennyi tagjára kiterjedő hatállyal elfogadjuk az alábbi Hivatásetikai Kódexet.""""
-----------------------------------------
.
Aztán őfélesége ki tudja milyen értékekre való hivatkozással passzra veri harcostársát!

.
Nessy
Nagyon rossz döntést hozott Sz.J., amikor az ereszcsatornás távozást választotta. Ezzel nevetségessé vált, ami egy politikus számára a vég, legalább is kis hazánkon kívül. Itthon ez nem lett volna probléma! Legalább is az ő esetében.
Nyírfa
Még csak a bevezetőt olvastam el, de máris egyetértek. :)
Nyírfa
@Nessy: Itthon díjazták volna a tornamutatványát! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.