6697 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 250 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Meghaltak 162-en,  656 lélegeztetőgépre kötött ember életéért küzdenek

Elhunyt 162 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 5868 főre emelkedett – olvasható a kormányzati járványügyi honlapon.

A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 71 682 fő, az aktív fertőzöttek száma 172 728. Az aktív fertőzöttek 19%-a, az elhunytak 22%-a, a gyógyultak 24%-a budapesti.

7709 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 656-an vannak lélegeztetőgépen.

(koronavirus.gov.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
értem én, hogy az ügyfélért mindent, csak a bevétel számít. A szexhirdetések előtt a főcím szerint .."656 lélegeztető gépre kötött ember életéért küzdenek"...nos az itt megjelent három, szexre felhívó hírdetés elhelyezésével némi ízléstelenséget vélek felfedezni...túl azon, hogy ennyi helyesírási hibával nehéz lepedőharcost keríteni...

Könyörgöm, (a könyörgök is helyes lenne), legalább egy ráérő gyakornok javítson bele, a propihoz mégiscsak méltatlan ez a sok hiba..
Jozefina
@jesz: a koronavírus helyzet mindenféleképp aggasztó!! A baj, hogy normális intézkedéseket nem hoz orbán és a törzs. Valószínúleg nem is értenek hozzá. Számos nyugati példa mutatja, hogy az időben meghozott intézkedések eredményesek lehetnek!!! Ezzel szemben nálunk tömöttek a plázák és még sorolni lehetne!!!
A szex hírdetések ne aggasszanak ez egyértelműen a propsi mőve!!! Ez a saját jelképűk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.