Illetve ekképp ostorozták Demeter Szilárd gázkamrázását.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
persze mert a hitüknél sokkal fontosabb a pénz, amit Orbántól kapnak a mi adónkból! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
persze mert a hitüknél sokkal fontosabb a pénz, amit Orbántól kapnak a mi adónkból! =))
Yoda69
Mit varhatnank az olyan papoktol akik a kommunista idokben Kádár segget nyaltak. Most orbán seggét nyalja, mert tole kapjak a magyarok penzet
picike1
@RonaGyuri: mert ilyen fosszar nem jöhet ki a szájukon nem de !
Nyírfa
Vagyis, sehogy. Bizonyítvány ez, egyházak: együtt a kormánnyal, tűzön, vízen át.
Nessy
@Nyírfa: Kormányzati botrány nem botrány! Lenne csak ellenzéki, már itt nyilatkozna mindegyik,és Bibliával, szenteltvízzel a kezében Apage Satanas-t kiáltana! Ők már régen nem Isten, hanem Orbán szolgái!
simmering73
Ez az eredménye annak, amikor az egyház és az állam összefonódik.
kokopelli
...a püspökök a megletéstől kiejtették a "ministránsfiúcskákat " az ölükből!?
human
Azt nem értem, hogy az egyház hogy nem látja, hogy a fidesz magával húzza őket a pocsolyába??? Közben arról panaszkodnak, hogy egyre kevesebb a hívő és egyre kevesebb a papi pályát választó hívő. Mikor ébrednek már rá, hogy hiába a felújított templom, ha cserébe a lelküket adják el Orbánnak és így üresen maradnak a padok?
human
Egy érdekes írás a Magyar Hangon.:
hang.hu/publicisztika/iroolvaso/2020/12/06/a-vallas-nem-lehet-a-gyulolet-terepe/

"Október 19-én ért el a hír, hosszabb tévétudósítás formájában, miszerint a chilei Santiagóban kormányellenes tüntetők felgyújtottak két fontos katolikus templomot. Megdöbbentő képekben láthattuk a hatalmasan gomolygó füstfelhőt és a magasba csapó lángokat: a gyűlölet lángjait. A város érseke megrázó szavakkal kérte a tüntetőket a megbékélésre.

Egyébként tavaly óta, egy éve tartó tüntetéshullámról van szó; elsősorban az ellen, hogy a lakosság nagy része nyomorban él, míg egy kicsiny hányada dúsgazdag; és ez a felháborító különbség állandóan növekszik. Ismerős, ugye? A tüntetők mindezért az ottani egyházat is hibáztatják, mint a hatalom támaszát, amely mindezt eltűri, és ezzel lehetővé teszi. Vagy éppen támogatja, és maga is haszonélvezője."

A magyar egyházvezetőkhöz remélem eljutott az eset híre!
Clavigo
A püskök elvtársak talán titokban még like- olták is Szájer szenátor mutatványát...
Nyírfa
@Nessy: Voltak valaha is az emberek Isten szolgái? Ha összevetnénk a valaha élt emberiség létszámát a híressé vált és hétköznapi hősökével, milyen mutató jönne ki?
Nessy
@Nyírfa: Eleve melyik Istené? Hiszen ahány korszak, ahány kultútra, annyi Isten, sőt istenek , istennők, félistenek, etc.
A régi korokból a fidesznek az "istene" Merkur lehetne! Ugyanis nem csak a szárnyas hírvívő volt, hanem másodállásban a tolvajok és utonállók istene is.
Nyírfa
@Nessy: Másodállásban Merkur ...nagyon jó! :DDD
Ne tessék Merkurt bántani, mint bolygó a logikus gondolkodásért is felel, és momentán nekem fontos fényszögben tevékenykedik. ) Úton még nem álltam, lopni nem loptam, de csentem már - az nem lopás , ugye? :) - , viszont információt el nem hallgatok, ez az egyik fő jó tulajdonságom. :)
Most jól megvédtem Merkurt, remélem, értékelni fogja. :))
Nessy
@Nyírfa: Ez még akkoriban volt szállóige, amikor a kocsi kiutalásokat, forgalmazást a MERKUR vállalat intézte. :-))) De egyébként igaz Merkur szerepe az istenek között. Viszont,a bolygó ezen feladata teljesítével , hazánk nagyjait széles ívben elkerüli! :-))
namihami
Nem akarnak úgy járni, mint a készfizető kezesük, a Viktor. Annak is előbb járt a szája, mint az esze (szokás szerint) és buzizott, zsidózott. A klérus ismeri az egyháza összetételét, ezért inkább csendben marad. Nem szeretne egy, Orbánhoz hasonló sz@rdarabba harapni. Ha ez a botrány elül, akkor majd ismét előmerészkednek, hogy a keresztény erkölcs felkent hívei lehessenek. A következő balhéig.
""Efftárs, segítsd a lebukott buzit, qrvapecért, tolvajt!""---a Fidesz Új Vörös Segély-jelszava.
Nyírfa
@Nessy: Az istenek tudják, hogy erőszakkal semmire nem mennek. Kicsit bölcsebbek mint az emberek. :)
Nessy
@Nyírfa: Istene válogatja! Pl. Káli nem éppen mondható szelidnek.
A mayák istenei szerették a frissen kimetszett, még dobogó szívet. Az isteneiket az emberek "teremtették", egy kicsit a saját hiedelmeik, elképzeléseik alapján.
Nyírfa
@Nessy: A görögök legalább vittek életet az isteni fantáziáikba, míg a katolikusok letették a voksukat a büntető, szigorú, elváró, örömtelen isten mellett, amelynek a képével manipulálni tudták/tudják a híveiket.
Az igazi olyan, amelyet az ember a barátjának tud, a bölcsebbik énjeként éli meg, amely eligazít önmagadhoz, hogy a legjobb tudásod szerint, a valaha elképzelt legnagyobb örömmel éld az életed.
Amikor az önbecsülés kifejezést használjuk, valahogy nem akaródzik látni mögötte a bennünk élő Istent, annál inkább az egot. Pedig az ego boldogtalan, ha nem érzi a lélek erejét, és minél boldogtalanabb, annál inkább torzulhat a jellem. Amint ezt napjainkban is tapasztalhatjuk, egészen közelről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.