Gyurcsány Ferenc 14 pontban határozta meg, hogy pártja szerint az ellenzéknek milyen utat kellene bejárnia a 2022-es választásokig és a koalíciós kormányzásig, derül ki Facebook-bejegyzéséből. Gyurcsány szerint az ellenzék világképe egységes, demokráciát, jogállamot, európai Magyarországot akarnak. A DK elnöke szerint előválasztás útján jövőre közös egyéni képviselőket és közös miniszterelnök-jelöltet választanak, pár héten belül pedig döntenek a közös listás indulásról, majd közös programot írnak. Ha győz az ellenzék, akkor Magyarország visszatér Európába, de “nem feltartott kézzel, nem bocsánatkérően, hiszen Orbán szégyene nem a nemzet szégyene!” Azután pedig igazságot fognak szolgáltatni a bűnösöknek és az áldozatoknak egyaránt.“Nem lesz verbális vagy fizikai pogrom, igazságszolgáltatás lesz! Tűpontosan, érzelem nélkül. A jog és az erkölcs győzni fog a bűn felett!”

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
A nemzet szégyene te vagy, Feri! Meg a gumilövedék!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Ha győz a zellenzék akkor európából egy brösszelközpontú buzivilág lesz amit majd az emberek nem fognak torelálni és az a fejükbe fog kerülni.
tudode
Már régen dugájukba dőltek volna azok, akik közjogilag érvénytelen fecnivel, nem is miniszterelnökkel nem szívna az un. ellenzék egy levegőt, kitéve maguknak a gyomorforgató hazugságukat, és az ellenzéket azzal kárhoztata, ma már nem emútnyocév, hanem kettőezertízelőttízve, Gyurcsányozva, Sorossozva bizonyítva be azt, hogy a kormányzás helyett tíz éve választási üzemmódban működik az, akit még a saját fatornyos falujában sem méltattak arra, hogy bizalmat adjanak neki!
.
Orbán az azonnali kérdések órájában
.
www.youtube.com/results?search_query=orb%C3%A1n+az+azonnali+%C3%B3r%C3%A1k+k%C3%A9rd%C3%A9sek+%C3%B3r%C3%A1j%C3%A1ban
---------------------------------
.
Lehet válogatni! Boldog karácsonyt!
.
Mintha faforgács lenne a vállon felülijében, még papírral is!
RonaGyuri
tévedsz ti ketten vagytok a nemzet legnagyobb szégyene! =))
A Le Monde publicistája már 15éve arról írt, hogy szegény magyaroknak egy paraszt-suttyó és egy prolikölök között kell válaszatniuk! =))
Nyírfa
@RonaGyuri: Nem, Gyuri. A szégyen az igénytelen, megalkuvó, számító, jellemtelen, minden rosszra kapható magyar népé, tisztelettel adózva a mindenkori kivételnek.
csak úgy....
szerintem @RonaGyuri: nak tökéletesen igaza van,mert se orbán se a ferkó nem való miniszterelnöknek! nekem bajnai ,márki akik bejönnek.
kereső
@RonaGyuri:" A közlemény szerint a napokban az Egyesült Államokban megjelenő könyv arról szól, hogyan kellene átalakítani a tőzsdék szabályozását. A kiadvány a 2008-as pénzügyi válság okait és következményeit vizsgálva fogalmaz meg javaslatokat annak érdekében, hogy tisztább, átláthatóbb, ellenőrizhetőbb legyen a tőzsdei kereskedelem, hogy jobban lehessen védeni a kisbefektetők érdekeit.

A John Wiley & Sons amerikai könyvkiadó gondozásában megjelenő műben a Nobel-díjas Lawrence R. Klein mellett megjelenik Gyurcsány Ferenc is; a volt magyar miniszterelnök neve a kilenc fejezetből hétben tűnik fel társszerzőként.

Az idén 92 éves Lawrence R. Klein 1980-ban kapott Nobel-díjat a gazdasági hullámzásokat, ciklusokat elemző és alkalmazó modellek megalkotásáért ." - a "proli" kölyök, akit ti szivesen mostok össze orbánnal, ezzel is életben és hatalmon tartva orbánt. Nem, nem akarom, hogy miniszterelnök legyen,( bár mindenki szivesen elfelejti, hogy az akkori viszonyokat nem lehet még csak össze sem hasonlitani orbán rendszerével, nem még összemosni a kettőtt.) Neked kellene ezt legjobban tudni. Magyarország demokratikus közösségének szüksége van az elméjére, a rendithetetllen demokratizmusára, a tisztességére.

És ha csak annyira kéne most szégyenkeznünk, mint a "proli kölyök" alatt kellett- akkor össze tennénk kezünket , lábunkat.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 14:22 ♦ Nem a magyar népet kell hibáztatni, hanem a politikusokat , akik visszaéltek a hatalommal. A fidesz vonatkozásában pedig rendszerszinten csaltak, már 2014-ben is! Nyilvánvaló a nép is bizalmatlanabb lett és "Egyetlen ember sem léphet kétszer ugyanabba a folyóba" (Hérakleitosz) Esetünkben viszont úgy tűnik, a folyómeder kicsit kimélyült időközben, és ha nem figyelünk, ugyanazzal a botlással most még vizesebbek lehetünk a folyóba pottyanva.
Nyírfa
@csak úgy...: 14.32

Az egy dolog, hogy való vagy nem való miniszterelnöknek, de Orbánnal semmilyen kontextusban nem említhető egy lapon, annyival különb nála.
Nyírfa
@Eladott Ország: Te el tudsz képzelni ártatlan népet bűnös vezetőkkel az élükön? :)
Soha semmi nem jöhet létre, ha nincs beleegyezés. Lásd a Horthy-érát, a '89. óta tartó vadkapitalizmust, de akár az egész történelmünket. Nekünk még a leghíresebb szabadságharcunkat is Bem apó vívta az utolsó utáni pillanatokig.
Szerintem ez a nép álomvilágban él, egy , a valóságot elfogadni nem tudó, öntagadó tudatállapotban.
csak úgy....
@Nyírfa: én csak a miniszterelnöki képességeikre utaltam és ahhoz tartom is magam!
csak úgy....
@Nyírfa: 15:16 ez így igaz, szórol-szóra !
Nyírfa
@csak úgy...: De jó! Hogy egyet gondolunk! :)
Ha nem válaszolok azonnal, annak az oka az, hogy közben takarítok is. :)
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 15:16 ◘ A nép nem váltható le! Csak a rohadt, mocskos korrupt vezetőik! A magyar nép semmivel sem tehetségtelenebb mint nyugati társai, csak nem kell őket becsapni és hülyének nézni, mint a elmúlt évtizedekben! Világos célokat kell adni és nem meglopni őket! Élni és élni hagyni! A jelenlegi vezetőket már régen akasztófára kellett volna juttatni, ha lenne halálbüntetés, és nem ilyen korrupt mocskos állami apparátus, államMAFFIA lenne, de remélem közülük, sokan börtönben fognak megrohadni!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/125362319_3358453500875692_5589414560036098692_o.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pgr_FxrVSfQAX96zgUZ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f4ced36855733fa6af4f3f6c5a6a9201&oe=5FF09464
csak úgy....
@Nyírfa: sosem szabad egy pártnál vagy politikusnál leragadni, a politika nem szimpatia kérdése! egy politikusnak a tettei beszéljenek és ne jártassa fölöslegesen a bagólesöt! erre se az orbán se a ferkó nem képes.
csak úgy....
@Eladott Ország: 15:32 és neked is igazat köll adnom,már megint!
a népet egymás ellen uszító politikusoknak meg börtönbe a helyük!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 13:48 ♦ A kommunistákat (azokból is legalja) és a buzikat elsősorban a fidesz soraiban kell keresni!
Nem az a baj, hogy kommunisták/KISZ-esek és buzik voltak, hanem az, hogy segget csináltak a szájukból szebben fogalmazva, vizet prédikáltak és bort ittak.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Na és te a sorban hányadik vagy ?...akármelyikből ...hacsak nem azután kerültél ide ukránnyugdíjasként vagy kínai bevásárlásikötvényesként...
csak úgy....
@Eladott Ország: pld. magyarország az egyetlen európában,hogy olyan címszó alatt hoznak létre különbözö pártokat,hogy ök a buzeránsok ellen, a másik a cigányok ellen akar harcolni és van rá kereslet. a sok idiótának föl sem tünik,hogy nem értük és a jólétükér megy az a fránya harc.
magyarországon minden nap választási hadjárat folyik ,egész évben ..
csak úgy....
@Csizmás Kond: te sem letté okosabb cickám az utóbbi napokban!
Gazella
@Csizmás Kond: na mi van ?? Nem birsz leakadni a nemi hovatartozásról???
Nyírfa
@csak úgy...: 15.34

Szerintem nem én ragadok le a politikai szereplőket illetően, hanem azok, többek között Te is, akik újból és újból elmondják, hogy milyen szemét népség volt, akiket szemét népségnek tartottak.
Én nagyon szeretnék végre tovább lépni, előre nézni, és hagyni, fogadni a fejlődét. De úgy nehéz, ha mindig a múltat hánytorgatjuk fel, ráadásul okulás nélkül.
Na, ez egy stupid magyar attitűd.
Nyírfa
@Nyírfa: jav.: fejlődét = fejlődést.
Nyírfa
@Eladott Ország: 15.32

A nép nem váltható le, de jogában áll, sőt, kötelessége leváltani azokat, akik nem a társadalom érdekeit szolgálják.
Gazella
@Nyírfa: igazad van. Előre kell nézni! Nem vissza felé!
Nyírfa
@Gazella: Igen, csak vonjuk le a konzekvenciákat, különben könnyen a susnyásban találjuk magunkat.
NKF
Egyszóval!Szóval szarházi mind.Kész.
Gazella
@Nyírfa: az fix! És nem előre haladunk hanem könnyen vissze repülünk ókorba.
csak úgy....
@Nyírfa: ezek szerint,15-20 év múlva orbán is kaphat töled még egy sanszot ? :) A leszerepelt politikusok országa lett magyarország,ki ennek-ki annak az "ügyvédje" és azt marha harcosan csinálja,ennek a következménye a nagy semmi,mert mindenki köti az ebet...
csak úgy....
@Nyírfa: 16:27 és ha böven termett a krumpli meg gyünnek a külhoniak pénzé? akkor kinek mi a kötelessége?
Peller Anikó
@RonaGyuri: 14:01, Gyuri most csalódást okoztál, nem kicsit. Hogy tudtad egymás mellé tenni a kettőt? Itt valamit végzetesen nem értesz.

Nem arról van szó, hogy a feri alkalmas, mert egy naíva aki csinál butaságokat. De a két ember ég és föld. Szégyenkezni meg csak az egyik miatt kell.

Kevered az ügyetlenséget az aljassággal.
csak úgy....
@Peller Anikó: mondta vóna gyuri,hogy az egyik szar a másik fos?
Lepényleső
Tarthatunk attól hogy itt sok minden győzhet,de az igazság és a jog még véletlenül sem lesz közöttük?
Kéz kezet mos majd ahogy volt eddig,s továbbra is csak addig kellünk nekik amíg vagyonukat növeljük?
Aki Én
Gyurcsány sokkal kevésbé aljas, suttyó tolvaj, korrupt, hazaáruló, buzidédelgető, mint a nemzeti-beteg vajda.
Sosem gondoltam, hogy egyszer inkább Gyurcsány mellett döntenék adott esetben.
De ha orbán a másik alternatíva, akkor egyértelmű.
csak úgy....
@Aki Én: azt azért tudod,hogy akkor kezdödik minden elölröl,ha ez a két kisz bajnok egymásnak esik..
Nyírfa
@csak úgy...: 16.36

Nem jó válasz, mert nem arról beszélünk, amit most pedzegetsz. Nem esélyekről polemizálunk, hanem a múlt elengedéséről, és, mielőtt rákérdezel, hogy a múlt eseményei, történései, döntései következmények nélküliek-e, válaszolok is, nem, csak nem a múltat csócsáljuk a nap 24 órájában, hanem a jelen tennivalóival foglalkozunk, a teendők elvégzésére alkalmas szakemberekkel. Pontosabban: ez lenne az ideális, a nálunk fejlettebb országokban pedig a mindennapok gyakorlata.
A következményeket illetően: egyrészt ,azokat viseljük mindannyian, másrészt, soha nem tekintenék el a jogos felelősségrevonástól, amelyek azonban rendre elmaradnak.
verőce21
Nincs szükségünk az erkölcsileg régen levitézlett baloldal morális tanácsaira és kioktatására...!
csak úgy....
@Nyírfa: épp ezt pofázom,hogy a múltat elengedni de a múltal együtt mindenkit és mindent! aki nem megy azt el kell zavarni!
Clavigo
@verőce21: Randizhatnál Szájer mesterrel,,egyet... Biztos szîvesen kioktatna a fitymaszos morálról,,,,tanácsot is adna tán... Csak legyen nálad elég vazelin...
simmering73
Én pedig 15.pontként még hozzá tenném, hogy amíg ezt a gittegyletet nem oszlatják fel, nem tiltják be, ez az ország nem lesz normálisan kormányozható. Ha 2 millió birka tíz éve meg tud vezetni egy országot egy haramia bandával és 5 millió birka ezt tétlenül tűri, nos az az ország elveszett.
csak úgy....
@simmering73: míg a politikusoknak joguk lesz hecc kampányozni ,addig nem változik magyarországon semmi!
csak úgy....
orbán óta rotyog a szar és a gyülölet a magyar ugaron ,persze erre a ferkó nélkül nem lett volna képes,mert ö is erösen segédkezett,hogy orbán mumusa lehessen! nekem nem tudja bemesélni senki,hogy most hirtelen meggyütt az esze! ez a két kisz alak,többet ártott mint hasznát !
ezekkel magyarországon a békesség ,szeretet ,jövö és az osztrákok elözése ki van csukva!
Peller Anikó
@csak úgy...: Nem hiszem el, hogy csak ennyi eszed van. Most csak egyetlen kérdés van terítéken: orbánt akarod vagy nem.

Nincs további opció, a legkisebb nyafogás, nyavajgás biztos bukás. Mindenkire szükség van, képes vagy ezt felfogni? Légyszíves ne uszíts az összefogás ellen, kérlek.
csak úgy....
@Peller Anikó: ne az én eszemmel foglakozz,gondolj azokra az esztelenekre akik hajlandók szart cserélni fosra!
az én föltételezett "uszításom" nélkül is, ez a gyurcsányi összefogás egy bukta! én csak figyelmeztetni szeretném az orbántól valóban szabadulni vágyókat! többi a ti dógotok ,én nem járok haza szavazni csak ,itt ülök és csodálkozok rajtatok.
Peller Anikó
@csak úgy...: De ez nem gyurcsányi összefogás bazmeg, hanem összefogás, nem érted?

Neked ez nem tetszik másnak a másik nem tetszik, a harmadiknak meg egyik se tetszik: így aztán marad az orbán. Így jártunk legutóbb is, mert mindenkinek volt valami kifogása az ellenzékkel vagy az ún ellenzékkel. A gyurcsányé a legerősebb ellenzéki párt, mit nem értesz? Nem szart cserélünk fosra, hanem le kell váltani ezt, mondom ezt a geci bandát bármire, érted BÁRMIRE.

Ha ez valami csoda folytán megtörténne, akkor talán valamikor lehet majd válogatni. Most nem, most nincs választék, nem kérünk a figyelmeztetésedből, tartsd meg a gecik elzavarása utánra ha lesz még ilyen.
surdilloFUJT
@simmering73: A hőzöngéseden kívül(ez utóbbival egyet is értenék) mi a kurvák faxát tettél,hogy NE legyen 2/3-a ennek az aljas mocskos félnáci bandának???
surdilloFUJT
@csak úgy...: A jó q..va nénikéd segédkezett,segített az LMP,a romániai,ukrán az elcsalt levélszavazatok,a megmanipulált elcsalt választás!!!Ennyire hibbant barmok vagytok,hogy 10 év orbáni lopás,csalás után még mindig Gyurcsányozni kell???Igy kedveztek orbán tolvaj cslo fidessének!!!
csak úgy....
@Peller Anikó: nekem minden tetszik ha nektek tetszik és megígéritek ,hogy késöbb nem sipítoztok,hogy ez sem jött be! leszarom,ha nektek örömet okoz ha megint a "rossz lóra" tesztek..
csak úgy....
@surdilloFUJT: szedd össze az eszed és számold ki magad,hogy egy folyamatosan a magyar médiában lejáratott gyurcsánynak mekkora esélyei vannak a naponta turbózott orbán ellen!? valakit,aki tiszta lappal és becsülettel indulhat orbán ellen,akit nem lesz ideje a fidesznek elásni!
verőce21
@csak úgy...: Te nem veszed észre mennyire fölösleges ember vagy itt, mindkét tábornak? @csak húgy...: vagy semmi más...!
voltmárjobbis
Egy szó, mint száz: Magyarország nem egyenlő orbánnal. A szégyen orbánt, a fidesz kdnpt-t illeti.
csak úgy....
@verőce21: valaki kérdezett,hazudós barátom!? csak nincs igazam és most szeretnél belekeverni,hogy ne lehessen igazam! :) pártföladat ?
verőce21
@Clavigo: Nagyon vazelines szöveged van.
Téged már biztosan becsalogatna a dk-vezér Cukrosbácsi a szerájba...
csak úgy....
@verőce21: ugye,hogy orbánnak a gyurcsány lenne a nyerö ellenfél! :)
ferkó garancia a 2/3 ra!
verőce21
@csak úgy...: Te egy Durbincs 2.0 !
Írtam már délelőtt...!
verőce21
@csak úgy...: (21:22) Brávó, Hülyegyerek...! Illen evidens dolgot csak óvodások írnak...
simmering73
@surdilloFUJT: Én nem hőzöngök, csak leírtam a tényeket. Minden szavazáson ott voltam és sose szavaztam még ezekre.És te mi a kurvák faxát tettél, hogy ne legyen kétharmad?
csipetke
@Szeparepa2: 15:01 Az kicsoda?
@Gazella: 16:22 Mindig az kiabál a leghangosabban,akinek ég a háza
csak úgy....
@verőce21: vagy az óvodásokat símogatók! :) nem vagy te tisztességes ember és a tetejibe hazudós is!
csak úgy....
@verőce21: 21:26 teszek a véleményedre,ugye ezt még nem mondtam!?:)
te egy kis hazudozós senkiházi,aki próbál erölködni a fideszes szarkeveröbe,de mivel nem mindenki ostoba mint te,nincs mindíg szerencséd! :)
Peller Anikó
@csak úgy...: 21:11, Gyurcsány fóbiás vagy. Teljesen mindegy ki fog vezetni, ki lenne a főminiszter meg a mellékminiszter, csak fogjanak össze. Mindenki. Olyan nehéz ezt megérteni?

Ha valamiféle előválasztás lenne az is jó lehet, bárki legyen a vezér, az mögé be kell állni mindenkinek. Minden körzetben választani kell egyet az ellenzéki kínálatból, de csak egyet. Úgyis lesz mellé száz kamupárt is, de az talán még kezelhető.

Te meg lovagolsz a gyurcsányon mint egy elmebeteg. Béla szerencsére csendben van végre (kösz) erre itt vagy a következő akadékoskodó.

Bárki jobb mint a mostani őrültekháza. Mocsoknagy szarba vagyunk mert az őrültek minden nap kitalálnak valami aljasságot, pl rúgjuk ki a tescót, lépjünk ki az únióból vagy most például nem az emberélet számít, dögöljenek a nyuggerek satöbbi.
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: vagy, fogd fel végre...!
Senkinek és semmire sem kellő ember! Ezt már évekkel ezelőtt a legelső válaszaimban megírtam neked.

Ostoba, használhatatlan tanácsaid vannak...benned csak a kommunista gyűlölet gőzölög..., a magadfajta..., eredj, aludd ki magad...!
csak úgy....
@Peller Anikó: leszarom gyurcsányt ,a végén a választások elött majd bebonyolít,de mint mondtam..,a te,ill. a ti dógotok.
azért az egy hatalmas lelki és szellemi ürre vall,ha egy nép a bukott miniszterelnököt sírja vissza,akit valamikor a pokolra kívánt!
Peller Anikó
@csak úgy...: De nem sírja vissza a kurva életbe mániás vagy. Miért képzeled azt, hogy itt mindenki gyurcsányista. És nem bukott, hanem lemondott de ez mindegy is, hiba volt az tény.

Nem sírja vissza senki, hanem egységbe kell tömörülni, megegyezni, legyen az jobbikos vagy elempés, momentumos vagy párbeszédes mindegy, csak egyetlen célt lehet kitűzni: le kell váltani a geciket. Csak ez az egy feladat lehet. Bárkivel aki erre hajlandó.
Gazella
@surdilloFUJT: a narancs bagázs egyedül Gyurcsánytól fél.
csak úgy....
@verőce21: te kis bunfurdi proli, engem nem tudsz megvezetni,még akkor sem ha holnaptól a ferkónak tapsolsz! :)
"benned csak a kommunista gyűlölet gőzölög." ezt ,hogy gondótad? elökerült az eldugott tagsági (veres) könyvecskéd és most nosztalgiázol?
te is csak egy tetü ,hazudós bolsi a sok közül,aki keresztény fideszesre hazudozta magát?:)
verőce21
@Gazella: Te hülye vagy! El-Qúró jelenléte a biztosíték arra, hogy a nemzetieknél maradjon a kormányzás...!
csak úgy....
@Peller Anikó: kellemes erölködést,majd @verőce21: is segíteni fog ..
verőce21
@csak úgy...: Te már begőzöltél. Irreleváns, bárkinek bármit írogatsz...!
csak úgy....
@Peller Anikó: az imén említettem,hogy @verőce21: segít! idézem: "@Gazella: Te hülye vagy! El-Qúró jelenléte a biztosíték arra, hogy a nemzetieknél maradjon a kormányzás...! " ...na errü ennyit.
csak úgy....
@verőce21: mitöl gözöltem volna be?:) csak nem a te félelmetes eszedtöl és logikádtól,eselleg orbán viktortól? :)
verőce21
@csak úgy...: A tarthatatlan álláspontodtól...!
csak úgy....
@verőce21: csak nem a vétót is rám akarod kenyni, te tétó! :)
hülyébb vagy ,mint azt eredetileg föltételeztem!
verőce21
Mikor a gyilkosok gyilkolták a gyilkosokat, apád is áldozatul esett a tisztogatásnak. Ezt mai napig nem tudtad feldolgozni.
Elfelejtenéd az országot - ha tudnád -, és képes lennél a veszejtőbe taszítani, hogy kitörölhesd az emlékedből. Az, hogy mi lesz a benne élőkkel, téged nem érdekel, csak a démonaidtól szabadulhass...

Nem fog menni...borítékolom...
csak úgy....
@verőce21: orbán egy szarkeverö és korrupt miniszterelnök,aki éjjelente izzadva a jogállamról álmodik, mert nem tiszta a lelkiismerete !
csak úgy....
@verőce21: 22:35 ezen látszik ,hogy rabruhás (csíkos) pizsamában,nyitott sliccel találtad ki! :) nem is tudom,hogy mi a veszélyesebb,-ti vagy a covid.
verőce21
@csak úgy...: Ez is az országgyalázás része? A tiéd tiszta?
Oszt' mit kezdjünk a nézeteddel, Fölösleges Ember?
csak úgy....
@verőce21: az öregem rákban ment el,ne dramatizáld a dolgot,hazudós tutajos.
csak úgy....
@verőce21: miröl beszélsz te hibbant? az országot ti gyalázzátok és rekesztitek el a külvilágtól! szerencsétlen hüle szájer is erre faragott rá ...
verőce21
@csak úgy...: Akkor te vagy a hazudós, mert ezt írtad ide régen...
Most akkor melyik verzió a hazugság...?
verőce21
@csak úgy...: Szájer a hülyeségére "faragott rá..."
Megbukott...
csak úgy....
@verőce21: természetesen a fideszes verzió!:) eszem a szolga lelked,ill. enném ha lenne! :) te még az én öseimbe is kavarsz? te egy igazi proli..
csak úgy....
@verőce21: szájerról 30 éve tudta a fidesz apraja naggya,hogy buzeráns !
míg nem bukott le jó volt nekik,most így buzeránsan elhatárolódnak töle!:)
orbán bizalmasa és elsö embere hirtelen 30 év után lett nem méltó a párthoz.. :) na eriggy má..
Aki Én
@verőce21: Neked a fidesz a ,,nemzeti"?
Na, ezért tartunk végtelenül ostoba fajankónak.
Mutatom a legfrissebbet:
,,Válságkezelés Orbán-módra: 140 milliárd a sportnak, 51 milliárd az egészségügyre"
Ez akkor is durva, ha nem éppen a világjárvány közepén küzdünk a válsággal.
Meg a nemzeti jellemzője, hogy ezermilliárdokat lop a nemzettől...
Balfasz vagy, ne is szépítsük.
C_3PO
A nemzet szégyene te vagy, Feri! Meg a gumilövedék!!!
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 18.22

Szóval, a lavórral együtt a gyereket is. Ez nem elengedés, hanem a radikalizmus szélsőséges formája.
Inkább azt reméld, hogy az összefogással kormányra emelkedhet egy szakértői gárda, amely a lehetőségekhez képest rendbe teszi a dolgokat. Aztán majd lehet pártoskodni, ha van rá igény.
Jozefina
Úgy gondolom amit Gyurcsány összefoglalt az teljesen helyénvaló és csakis úgy zavarható el ez a jelenlegi korrupt maffia kormány, ha mindenütt egy és csakis egy jelölt lesz a fidesz-kdnp-vel szemben. Az elszámoltatást meg világos, hogy a jog utján kell megoldani és nem mint anno a románok megoldották!!!
kereső
Konklúzió- marad orbán, mert aki még most is csak azzal van elfoglalva- minden elfogultságával, hogy a "fletó xar ", és lépjen hátrébb, meg tűnjön el!, az orbánnak szerez örömet. Azt hiszi itt bárki is, ha fletó eltűnik, eltűnik vele együtt orbán is? Nem lehettek ennyire naivak. Kétségtelen, hogy Gyurcsány nem volt" jó" miniszterelnök- de a sok xarnak tizede sem igaz rá, amit a fideSS és orbán 2006-2010 között ráhányt. És akkor még nem beszéltünk a tutyi-mutyi mszp-ról, akik a népszerűségük oltárán feláldozták az ország jövőjét(mert mit szól majd a fideSS), amikor nem támogattak szinte semmiféle átalakitást, ami a nagy ellátórendszereket illeti. A szociális népszavazáskor nem kampányoltak- vigye el gyurcsány meg az szdsz a balhét. Elvitte. És az itten utálkozók figyelmébe azért ajánlanék egy nagyon fontos tényt, Gyurcsány nem volt diktátor sem a pártjában, sem miniszterelnökként. Talán túlságosan is demokrata volt-és bizott a munkatársaiban. És azért ne feledjük már el, nem először irom le-de úgy látszik hasztalan: Nem Gyurcsány csinálta a 9%-os hiányt- volt két száznapos program, volt a 1998-2002 közötti időszak öröksége-többek között a fenntarthatatlan lakástámogatási rendszer.
Nem tudom ki mennyire emlékszik arra az időszakra, amikor GYF lemondott. Jött kb. három hetes casting- miniszterelnök kerestetik jeligére. Aztán GYF javaslatára jött Bajnai- aki a kormány fejlesztési -és gazdasági tárcáját vitte addig. Jött egy kegyelmi időszakban- , mert 2009 áprilisában orbánnak már a mellényzsebében volt a 2010 választás megnyerése- csak az volt a kérdés, hogy lesz-e 2/3, igy aztán nem isgen foglakoztak sem a kormánnyal, sem Bajnaival. Az mszp meg kuss-ban, volt mert be lett nekik igérva, hogy úőj miniszterelnököt kereshetnek- ha nem állnak be a sorba.
Mondom- kegyelmi időszak, a kormány dolgozhatott/válságkezelhetett- a már akkorra elfogadott válságkezelési program alapján. És ez nem mentegetés- csak a tények felsorolása.
kereső
És a 2/3!! 2009-ben már minden irástudó azt harsogta úton-útfélen, hogy "nem kell félni a 2/3-tól". Babarczy Esztertől kezdve poltológusok sokasága, és véleményadók mind-mind eről irtak, beszéltek, nyilatkoztak. És lett a 2/3. Nem féltünk tőle- megijedni. meg ráértünk később.De a 2/3 Gyurcsánynak köszönhető- mondják most azok, akik akkor a leghangosabban kampányoltak mellette.

Már soghasem ttudjuk meg, Hogy Bajnai Gordon- akit végtelenül tisztelek-, hogyan oldotta volna meg a 2006-2010 közötti időszak nem kegyelmi állapotú kormányzását.

Ha valaki végig olvasta a 14 pontot- akkor abból egyértelműen kitűnik, hogy mindenkire szükség van (és talán még ez sem lesz elég-mert ki látott már olyat, hogy egy orbán tipusu diktátort leváltottak választáson)-és fel is sorolja, hogy kire /kikre miért. Gondoljátok meg proletárok!
Peller Anikó
Ebbe a kibaszottmagyar fórumvilágban csak egyetlen ember van aki normális? Na jó, még hármat négyet @keresve: össze tudnék számlálni, de megáll az eszem a sok gyurcsányozótól, fidesz agymosott nyomoroncok. Most haragszom rátok.
Eladott Ország
@Nyírfa: tegnap, 16:27 ♦ Így igaz. Most jött el az ideje, bár tegnap is késő lett volna.
Nyírfa
@Eladott Ország: Nekem már 31 éve késő. Azóta kapkodom a fejem, ki mindenki gondolja magáról, hogy a hatalom birtokában kanyaríthat egy nagyot a valamikori, a mindenkori közvagyonból.
Most olvastam, hogy N. Szilárd, a fidesz bográcsmestere rátette a kezét Csepel sport- és szabadidőbizniszére, ami ugyan eddig is köztudott volt, csak a minden képzeletet felülmúló mértéke és a forrása nem. Miközben N. Szilárd olyan ember, akire egy kis konyhakertet sem bíznék. És most nagyon finom voltam.
Peller Anikó
@Eladott Ország: "Igazságszolgáltatás lesz! Tűpontosan, érzelem nélkül. A jog és az erkölcs győzni fog a bűn felett!”

Úgy legyen.
Eladott Ország
@Peller Anikó: Állandóan szajkózzák a szemkilövést, közben egyetlen ember sem vakult meg a gumilövedékektől, szerencsére. A spanyol - katalán tüntetés ennél jóval "véresebb" volt és keményebb.
C_3PO
@Aki Én: Ez nem bizonyíték! Volna... ha ...
Aki Én
@C_3PO: Neked nem, droid.
Tény: A világon mindenhol minimum gumilövedéket használnak, mikor felhergelt tömeg rettegésben tart százezreket, tankot köt el, autókat az eü-ben, gyújtogat, betör, elfoglal, kifoszt közintézményeket...
Na, ami ma megy az eü-ben, az igen, az gyalázatos népirtás.
Mindenesetre biztató, hogy 14 év után is csak ennyi az érvetek orbán mellett. Nincs is több.
C_3PO
@Eladott Ország: Unalmas már ez a sok ugyanaz MAME! Naponta 36-szor...
kereső
@C_3PO: 08:32 Tényleg? Nem a gyáva vekkeres viktor? Aki legmélyebb első álmából ébredt, amikor a szabadságharcos hivei éppen megtámadták az ország egyik közintézményét? Nem orbán a "nemzet" szégyene aki miután elmondta gyujtó hangú "ünnepi" beszédét bepattant páncélozott kisbuszába és olla-berek nád a kerek? Nem viktor a "nemzet" szégyene, aki csak egy pancser puccsra volt képes a lesajnált és lenézett Fletó ellen? Nem viktor a "nemzet" szégyene aki jogvégzett ember? létére megalkotta a semmiségi tv.-t 2010-ben, első rendelkezések egyikeként.-
holott hölgyeim, uraim neki kellett volna legjobban tudni, hogy ha a rendőr- aki nem gyurcsányra, nem orbánra, és nem pityi palkóra tesz esküt, hanem alkotmányra, és a mindenkori törvényes állam védelmére- amikor azt mondja oszolj, akkor oszolj van, és apelláta nincs, akkor oszlatás van.. Ha valaki nem engedelmeskedik a hős szabadságharcosok közül, az magára vessen. Akinek meg megsérült a szeme- mert éppen egy utcakővel akart kedveskedni a rend őreinek, és behajolt a gumi lövedék útjába, az igy járt.
verőce21
@csak úgy...: (23:19) Ne Szájerre mutogass, ne terelj Sunyiló...!
Ezzel a hazugságodat nem tudod elterelni.
legott
Ez a geci megjelentett egy olyan plakátot magáról a 14 pont szerzőjeként, mintha ő lenne az ellenzék vezetője...
Te budos geci, Gyurcsány, egyet ígérhetek: ha most is kétharmaddal nyer az Orbán-kormány miattad kétharmaddal, elmegyek érted-.

Érted, téged előbb iktatlak ki, mint Orbánt - érted ezt?!
legott
Magyarország betegségére, genetikailag alkalmatosságáért nem Orbán a felelős, hanem Gyurcsány !!!
legott
Van a sok faszszopó, akik eddig eddig egyetértettek velem.
Aztán kiderült, hogy más a véleményem az ellenzéki mechanizmusról , és a sok faszszopó már nem is ért velem egyet.

Én nem is értem, hogy a sok faszszopó, hogy nem...

(túl sok a faszszopó buta bunkó zsidó, cigány, paraszt - magyar földön)
gina
Amennyire nem kedvencem Gyurcsány, annyire elismerem hogy igaza van,,,
legott
A vérem a kulcs.
Ti geci TEK-esek. Pénzért adható-vehetők.

Ugye azzal szerint is képben vagy,tok azzal hogy el lesztek söpörve?

Te TEK-es gecik - el lesztek söpörve.(igazából én egyedüliként megszégyenítettelek, kiiktatlak titeket).

Nem hiszed, te geci TEK-es köcsög?
Járj utána !!!

Állig fegyverben a békés lakosság ellen?
Elmegyek érted és a családodért. te geci - hogy merészeled, hogy merészelsz békés lakosok közt fegyverben járni?

Métely vagy!
Undorító vagy a letétben!
Elmegyek érted és kiiktatlak téged és az egész családod - Degecen születtem!
legott
neked fegyvered van és veszélytelen vagy - te tírpák!
Nekem nincs fegyverem és veszélyes vagyok - te tirpák.
Az a sok full béna náci...

Mesélj nekem, te náci...
Mesél az erdő...

A kurva anyád, ne dőlj hátra náci - kiríttalak a föld színéről, te geci náci!
Eladott Ország
@C_3PO: ma, 14:44 ◘ Mindig azt sulykolják, hogy 2006-ban kilőtték Révész Máriusznak a szemét. Melyiket ? Egyébként tényleg szemét, veled együtt b@zdmeg! Majd tőled fogok engedélyt kérni. Lóf@szt! Arról nem tehetek, hogy te mindig csak egy képet látsz, a csúti bránerét! Időközben azért mossál fogat is.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120134979_3208399039214473_7483076024614058344_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MrSsA5AWtrIAX-Ex0NQ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4bdb680d48d518bc8420ecedbc299f35&oe=5FF30852
legott
Gyurcsány Ferenc hazudik.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnökök akar lenni ráérzett az ízére és csak azt akarja.

Ez a geci vissza akar kapaszkodni - aki háromszor biztosította Oránnaka a kétharmadot...

Undorodom gyurcsány ferenctőél.
legott
Gyurcsány, te vagy az ország szégyene - hogy nem takarodtál el eddig !!!
legott
Gyurcsány egy nő, a felesége szoknyája mögé bújik.

Minden ízemben undorodom Gyurcsány kicsit bolond Gyurcsánytól.

Ölni tudnék, de azért nem ölök, mert nem értek annyit - ti büdös geci magyar parasztok!

Isten fog megölni titeket ti budos geci parasztok - ez elégtétel lesz nektek, hogy megértsétek?

Hagyj a picsába!
Simán leöllek, mint a disznót, ha úgy alakul - a bocsánat késed egy shit !!!
Igen?
Igen!
Peller Anikó
"6. Bárki is fog győzni bármelyik választókerületben, bárki is lesz a közös miniszterelnök-jelölt, mi valamennyien őt, és őket fogjuk támogatni! Közös az ország, közös a sorsunk.
7. Magyarország visszatér Európába! "
C_3PO
@Eladott Ország: 2022 ! Hamarosan itt van! Te hol leszel???
kereső
@legott: @legott: @legott: Neked ilyenkor agymenésed van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.