A 10-es főúton a solymári körforgalomtól a városközpont irányába lassulásra kell számítani.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az ország útjain:

Erősödik a forgalom, az M1-es és az M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, Budaörs térségében, valamint az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. A 10-es főúton, a solymári körforgalomtól a városközpont irányába készüljenek lassulásra!

A 47-es főúton, Debrecen közelében három személyautó ütközött össze. A 2-es km-nél, a négy sávos szakaszon csak egy sáv járható, váltakozva.

Időjárási helyzet, útállapot:

A Dunántúlon elszórtan, valamint a ceglédi mérnökség területén szemerkél az eső, másutt borult, de csapadékmentes az idő.

A gyorsforgalmi utak többnyire szárazak vagy felszáradóban vannak, de elvétve még vannak a korábban kiszórt sótól nedves útszakaszok is. A fő-és mellékutak a csapadék miatt a Nyugat-Dunántúlon vizesek, nedvesek, másutt viszont már szárazak, vagy felszáradóban vannak, elszórtan sónedvesek. Mindenütt jók a látási viszonyok.

A Dunántúlon szinte mindenhol, valamint Csongrád-Csanád megyében élénk szél fúj, de erősebb széllökéseket is mértek Veszprém megye északi területein, Komárom-Esztergom megyében, valamint Solt, Tamási és Baja környékén. Az ország többi részén mérsékelt a légmozgás.

A hőmérséklet +1 és +10 fok között változik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.