Összehangolt akció keretében sikerült felszámolni a Nagykőrös külterületén szervezett állatviadalokat.

Tiltott állatviadal szervezésével gyanúsítanak két domaházi és két nagykőrösi férfit. A rendőrség szerint a gyanúsítottak rendszeresen állatviadalokat tartottak amerikai staffordshire terrier kutyákkal egy nagykőrösi tanyán.

A két domaházi férfi épp a viadalról tartott hazafelé szombaton, amikor Cegléden elfogták őket a rendőrök, az autójukban pedig megtalálták a friss sérülésekkel rendelkező kutyát. Az egyik nagykőrösi férfit a lakóhelyén, a másikat egy helybéli tanyán fogták el, ahová elrejtett két, szintén súlyosan sérült ebet.

Nagykőrösön és Domaházán viadalra használt feszítőfák, kutyák kiképzésére szolgáló futópadokat és mérlegeket találtak a nyomozók. Emellett összesen 51, viadal céljára tenyésztett kutya találtak, majd helyeztek biztonságba. Az egyik kutya a viadalon szerzett súlyos sérülései következtében a sürgős állatorvosi beavatkozás ellenére elpusztult.

A gyanúsítottak jelenleg szabadlábon védekeznek.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Végre fontos feladatot teljesítettet!!! Az elkövetőket azért nem hagytam volna szabadlábon és nem is engedném ki őket a börtönből minimum 10 évig!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.