A meghallgatáson többek közt arra is fény derült, hogy a kormány fukarkodik a táppénzzel és hazudozik a tesztelésekről – számolt be Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese, a Magyar Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti bizottságának tagja csütörtök este az ATV Egyenes beszéd című műsorában. „Óriási köszönet és tisztelet azoknak, akik ma és az elmúlt hónapokban drámai körülmények […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Olvassátok: az első reakciók az ápolók 20%-os béremeléséről. Micsoda nagy átverés!! És az is micsoda szemétség, hogy egy intenzives szakápoló aki évekig tanulja a szakmát! az 4800.-Ft/hó pótlékot kap.
"Balogh Zoltán, a Magyar Szakdolgozói Kamara elnöke a Népszavának úgy fogalmazott, „keserű szájízt okoz, hogy a most novemberi 20 százalékos emelés, valójában csak 16,5 százalék.” Ugyanis nem a múlt havi bért emelték húsz százalékkal, hanem a 2019-es bruttó béreket.

A Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) elnöke, Soós Adrianna a lapnak azt mondta, míg eddig az orvosi és a szakdolgozói bérek között 300 ezer forintos különbség volt, januártól ez akár milliós is lehet. Ráadásul, akik novemberben a koronavírus miatt otthoni karanténba szorultak, meglehetősen nehéz karácsony elé néznek. Az ilyen helyzetekre járó, 100 százalékos táppénzt csak nagyon körülményes, bürokratikus ügyintézéssel hetekkel később folyósítják. „Itt állnak családok a karácsony előtt úgy, hogy decemberben gyakorlatilag fél fizetést kapnak.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Aki Én: Engem ebben a cikkben Harangozó semmitmondása akasztott ki. Tényleg csak ennyi hangzott el azon a "bizottsági" meghallgatáson? Kéretik az mszp-től is nagykorúnak nézni már az állampolgárt-éés nem csatlakozni a fideSS hazugságaihoz. A hócipőm van tele ezekkel az "idomulókkal".Még mindig itt tartanak, hogy mit szól majd viktor, ha olyat mondunk?
csipetke
Ami nagyon felháborít,hogy a kovidos eü-sök nem kapnak 100% táppénzt. Az első 10 napot a munkahelytől kapják,ez 100%,de mint az én fiam is,nem gyógyult meg 10 nap alatt, hanem 3 hét kellett hozzá.De gondolom,nem ő az egyetlen,akinél hosszabb ideig tartott a gyógyulás,a rohadt vírus se tudja,hogy 10 nap múlva kussolnia kéne.Így a 10 nap utáni időre 60%jár.
Kíváncsi lennék,hogy orbán,vagy bármelyik fideszes meddig élne az eü-s dolgozók 60%-os táppénzéből?Mindet kiráznám a gatyájából,szemét álkeresztény banda. Olyan nagyon nem csodálkozzanak majd,ha levonul a járvány,nagyon sok szakdolgozó fogja otthagyni az eü-t. Mert hülyének nézik őket
csipetke
@csipetke: Ja,a ménkőnagy béremeléssel minden szakdolgozó kitörölheti...Most nagyot csalódtak egytől egyig
namihami
@kereső: 15.51:: Az a baj, hogy ezen a bizottságok tagjainak megválasztásakor (már jóelőre és az ilyenek megelőzése okán) titoktartási iratot íratnak alá a tagokkal. Tehát, ha valami konkrétumot mondana el bárki (és nem a fideszes--attól azért nem kell félni), abban a pillanatban államtitkok kiszivárogtatásáért vonhatnák perbe. És nyilván nem akárki kapná a vizsgálat és a per lefolytatásának jogát.
kereső
@namihami: De egy ilyen kérdésben, amely az egész ország lakosságát közvetlenül érinti, mi lehet "nemzetbiztonsági" titok? Ha már a kormány és operativ törzse rendületlenül hazudozik, és kiskorúként kezeli az állampolgárokat- akkor legalább az ellenzék??? adna tájékoztatást arról, ami a tudomásukra jutott. Mi a lófütty lehet itt és most titok? az orosz vakcina? Na ha az, akkor Harangozó is megéri a pénzét.
namihami
@kereső: Ezt Te, én és mások is hiányoljuk. De a bizottság tagja, és ezt a Fidesz jóelőre bebetonozta, nem tehet másként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.