A Hír Televízió hétfő esti Sajtóklubjában Szabó Tímeát, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét gyalázták a műsor állandó szereplői – írta meg a 24.hu.

A műsorban "szerencsétlennek" is nevezett képviselőről Bayer Zsolt azt mondta,

amikor nézem ezt a nyomorultat, hogy tényleg mennyire kiül az ember arcára, hogy mi van belül

Bayer hozzátette:

Ez a végtelen ostoba gonoszság, ami hatalmába kerítette ezt a nőt

Ezután Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője kapott szót, aki arról beszélt, hogy az ellenzéki politikus a műsorban bemutatott – a brüsszeli vétóról szóló – parlamenti beszédében elhangzottak hazugságok. Azt mondta:

Ez a nő olyan ocsmány módon hazudik, azt kell mondjam, hogy – nem szép egy nőről ilyet mondani –, de amilyen ronda, olyan gonosz.

Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője pedig némbernek nevezte Szabó Tímeát és "ócska populizmusnak" nevezet érvelését.

Forrás: 24.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
És akkor mi a nép beszélünk mocskos módon a facebookon( amiért már jó párszor ki is tiltottak,pedig ennek a negyedét nem dobtam be. A Fidesznek mindent szabad. Mi ebből a tanulság? Nem szabad elfogadni a Hír TV meghívását,mert bár mennyire is bátor vagy,földbe taposnak. Akkor lenne esélye ott egy ellenzékinek,ha fele-fele lenne a beszélgetők pártállása.Bayert meg már rég előzetesben kéne tartani azok után amit a tv-ben nyilatkozott egy " barátjáról" Nem baj Bayer! téged nem véd úgy a Tek mint a Csutit. Haza felé menet azért gyakran nézd a hátad mögé, füst és tűzriasztót szereltess a házadba, és gondold meg,hol mit eszel. Tudod túl sokan rühellenk már téged az országban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Lám a ilyen keresztény kurzus nyelvezete. Emlékeim szerint a Biblia nem használ az említett keresztény (?) embertársinkhoz hasonló mocskos nyelvezetet. Még a kanász sem beszél így a disznóival, következésképpen ezeket még kanásznak sem fogadná fel a Kósa mama. Vagy tévedek?
pécsi
@nezelodo: ez nem a vallás kérdése, ez a nőszemély üvöltve legyilkosozta az eü minisztert a parlamentben. Hazudozik, hamis számokat üvöltözik, kretén! Ki kellene rúgni!
Lepényleső
Sajtóklub,- ez? Ahogy igen hasonló indíttatásból a farkasverem csupán zsúrszoba lehetett,- az ott résztvevők szerint?
csak úgy....
az aktuális munkás ör klubb már megint nagyot alakított!
mit ránk kentek a századok,ezek tetözik a gyalázatot..
nezelodo
@pécsi: Igazad lehet, inkább intelligencia kérdése. Azért nem kell ilyeneket mondani mert a másik oldalon ugyanezen urak, vagy a Kövér, sosem mond ilyent, és a meghasonlottságuk sem tetten érrhető. Vagy a közelmúltban is a D.Tamás lányos szégyenlőséggel mondott valami lányszobába való kis titkot úri stílusban, ezért kellett bocsánatot kérnie?!
ómió
Pedig olyan harsányan tud hazudozni! Na, meg efftársian is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.