Nem kell kilépnie a Fidesznek a Néppártból ahhoz, hogy létrejöhessen az EPP-frakciójában fideszes képviselőkkel az a konstrukció, amit Orbán Viktor vetett fel levelében Webernek. Novák Katalin az atv.hu-nak úgy fogalmazott: “Mi Tuskkal ellentétben a béke pártján állunk”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Vajon melyik álmatlan éjszKÁJÁN spekulálta ki azok után amit művel őfélesége 2011 óta, a soros elnöksége óta, összetévesztve az EU-t nevelőintézettel, az EU legsikeresebb pártjal!!!
tudode
Lemaradt a link a 17,17-ről
.
----Viktor Orban: "You are condemning Hungary"
www.youtube.com/watch?v=6oqhwvPj5mo&t=179s
--------------------------
.
Öndicséret büdi!
kissé felnőttem
nem is mert előállhat a röptető fázis.akkor?
namihami
Van ennek a szerencsétlen nőnek egy Vezére, aki olyan elődökkel büszkélkedhet, akik évtizedeken keresztül viseltek harcot a békéért. Úgy is hívták, hogy Békeharc. Viktorunk most Brüsszel ellen veti be a nemes felháborodását.
Miként most a Putyinja bizonyítja, volt Szovjetunió-szerte, hogy ő is (újra) felnőtt a békéért folytatott kűzdelem nemes feladatához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.