Egy kislány sírása dühítette fel. Sérülés nem történt.

Egy 71 éves férfi lövöldözött egy XVIII. kerületi óvodánál, mert feldühítette egy kislány sírása. Kedd délután, amikor a szóban forgó gyermek édesapja – szokása szerint – a kislányáért indult az óvodába, még nem gondolta, hogy egy lövöldözésbe keverednek majd.

Egy 71 éves férfi lövöldözött egy óvodánál Budapesten

Egy, az óvoda közelében lakó, idős férfi minősíthetetlen hangnemben beszélt a síró gyerekről, amit az apuka szóvá is tett. A férfi erre előrántotta a légpuskáját, majd egy lövést adott le. A lövöldözés során senki sem sérült meg.

A 71 éves férfit a rendőrök előállították, a légpuskát pedig lefoglalták. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én még egyszer megíratnám a cikket a szerzővel.
Nessy
@simmering73: De lehetőleg a valóságnak megfelelően. Mert vagy nem "előrántotta" valahonnan, vagy nem légpuska volt! A két állítás kizárja egymást.
namihami
@simmering73: @Nessy: Gyerekek, ne ragadjunk már le azon, hogy egy cikket (sokat) zsurnálanalfabéták írnak meg. Nem jó, de a jelen helyzetnél részletkérdés.
Az lenne a dolog veleje, hogy egy elmebeteg barom, akit egy óvoda mellett (!!!) idegesít a gyerekek sírása, fogja magát és egy akárhonnan elővett légpuskával elkezd lövöldözni. Ez a kutyus temetkezési helye. Erre azt mondom, hogy itt nyom az ész satuféket.
Bizonyára Ti is találkoztatok már olyan helyzettel, amikor egy üzletben vagy járművön, stb. hangosan síró gyerekkel nem tudott a szülő mit csinálni (ki tudja, mi a gyerek baja, lehet, hogy csak hiszti). Erre a sorból jönnek a ""profiszülők"", akik azon vannak felháborodva, hogy:: ""Ez borzasztó, csináljon már vele valamit!"". Kérdem én, hogy mégis, mit? Nyilván a szülő se boldog, de üsse agyon?
Hát, a fenti helyzet is ugyanaz...
jesz
...a férfi erre előrántotta a légpuskáját...
..ez mindent visz..
még a kattintás előtt vérfürdőre gondoltam, de aztán...
Jozefina
Kis magyar horror. Mégiscsak harci nemzet vagyunk!! Harcban állunk fűvel-fával!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.