Exkluzív, egyben sokkoló információkkal szolgált dr. Novák Hunor gyermekorvos a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban: ezekből kiderül, hogy sokkal rosszabb a lélegeztetett koronavírusos betegek túlélése, mint amiről a médiában hírt adnak. Szerinte paradigmaváltásra volna szükség, a lélegeztetőgépek használatát kellene visszaszorítani.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Talán ezért kellett Erdélyig utazni a riporternek és a fotósnak,, hogy egy intenzív osztályról legyen némi fogalma a laikusoknak . Pedig a képeket látva, és az ottani személyzetet hallgatva biztos komolyabban vennék az emberek itthon is a védekezést. De ez nálunk tabu! Csak az operett törzs mondja föl a napi előírt szöveget. Nyilatkozni tilos!
Pálinkás Pál
@Nessy: Te hol látsz,olvasol bármi erdélyre utalót??, igazán érdekelne!! Novák Hunor egy budapesti gyermekorvos...
ágimami
Tökéletes lenne, ha megfogadnák a prof. tanácsait, és nem fals számokkal hülyitenék az embereket!
Teljesen kiakadtam 1-2 kijelentésén, pedig van a családban eü. dolgozó, aki szintén sok "nyilvánosságra nem kerülő" dolgot mesél.
Az este is láttam egy nevét elhallgató nővér nyilatkozatát, aki brutál dolgokról beszél, de sajnos tényleg siralmas a helyzet szinte minden kórházban!! Csak most ne legyen senki olyan beteg hogy kórházba kelljen mennie (nem pont a covidra gondolok) mert sem idő sem létszám nincs elég. így nem igazán tudnak foglalkozni velük!!
Tudom, hogy nagyon kevesen vannak és nagy a nyomás, de sajnos 2 napja halt meg egy közeli ismerősöm szepszisben a kórházban, annyira nincs idejük, hogy tisztességesen el tudnák látni a betegeket!!

Ezek a napi operett törzs által bebiflázott adatok már nagyon idegesítenek, mert nem az igazat mondják!!! (Azt hiszem ezt nem is fogjuk tőlük SOHA megtudni!!)

Kitartást kívánok mindenkinek és vigyázzatok magatokra!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Ha jól emlékszem a Hang riportere járt ott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.