A tekintélyes lap szerint a vétózás vesztese a magyar és lengyel nép lesz.-----------A vesztes a két nacionalista kormány népe lesz, miután a vezetőik úgy tesznek, mintha országukat védenék az állítólag túlterjeszkedő liberális EU-elittel szemben – fogalmaznak. Hozzáteszik: Magyarország és Lengyelország hatalmas hasznot húz az uniós támogatásokból. A nettó átutalások értéke két éve elérte a GDP 5 illetve 3,4 százalékát. Ha nem sikerül túllépni a holtponton, Brüsszel csökkentett szükségköltségvetéshez folyamodik, és így több programot is befagyasztanak.------ A lap szerint a „magyar és lengyel vezetők azonban a brüsszeli pénzekre és a piaci integrációra épülő gazdasági sikerre alapozták a tekintélyelvű fordulatot”. Mint írják: lehet, hogy a kilépés megpendítése Merkelnek üzenet, aki annyira fontosnak tartja az EU egységét, hogy „becsukta a szemét a magyar-lengyel hatalmi visszaélések láttán”. ------------ Ám a repedések csak egyre nagyobbak lettek, ahogy a kancellár...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@sgl: ...még annyit, hogy ilyenkor erősnek hiszi magát, de a saját népe elé nem mer kiállni, csak elkordonozva a szektája elé. Sem egy vita, sem egy ellenzékinek mondható valódi vitaműsor, valódi kérdésekkel, sem egy sajtótájékoztató, sem valódi válaszok a parlamentben, sem egy népszavazás...
Ilyen volna a bátor, többségi támogatott kormányfő???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Merkel az egyik fő felelős, hogy a magyar és a lengyel miniszterelnők az EU-t orránál fogva akarja vezetni és folyamatosan zsarolja!!! Merkelnekillő lenn színt vallania, hogy melyik úton akar járni!!!???
Yoda69
@Shikari: Bírná a májad mi? Mocsok bolsevik módra elítélni a magyarokat, mint tettetek azt a kocsi időkben.
Rossz hírem van: nem tehetnek ki minket az EU-bol, meg igy se, hogy ilyen idióta miniszterelnökünk van, aki mindent megteszt az Unió es magyarság ellen. Viszont, ha 22-ben buktok, akkor az elszámoltatás nem fog elmaradni. Es az ilyen fizetett trollok mint te, mehetnek vissza oda ahonnan jottek.
kereső
Melyik este fogja semmijen benyujtani a törvényjavaslatot az euból való kilépésre?
Yoda69
@Shikari: Ellentmondasos amit irsz, de sebaj, ezt toled megszoktuk.
Majd 2022 utan megmondom.
simmering73
Csak ez a két debil illiberális barom sírt fel? Hol a többi csatornapatkány?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.