Nem nevezhető sikertörténetnek a kormány koronavírus-elleni vakcina-propagandája. A regisztrálást biztosító oldaluk kapcsán már az első nap vitába keveredett a kommunikációjuk: mást mondott a tisztifőorvos, mint a sajtóiroda. Elindultak a találgatások, ami nem tesz jót az amúgy is soványka oltási hajlandóságnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
"...
Aki bejelentkezik az ingyenes oltásra, az egyúttal automatikusan átadja az adatait a Rogán Antal vezette Miniszterenöki Kabinetirodának.
Aki pedig bekattintja, hogy későbbi kapcsolattartásra is vágyik, annak az adatkezelője az az Idomsoft nevű cég lesz, ami a választási rendszer szoftverét is üzemelteti. És aminek egyes vezetői annyira közel állnak a Fideszhez, hogy 2010-ben a választások éjszakáján ott izgultak a párt legfelső vezetésének eredményváróján, Orbán Viktor Fidesz-elnök, Semjén Zsolt KDNP-elnök és Habony Árpád, Orbán nem hivatalos tanácsadója oldalán..." Most erre mit lehet mondani?! Ebben a "nyomorult" járványhelyzetben még mindig csak ezen jár az eszük?
Az is igaz, hogy nem a "központi rendszer", hanem a háziorvosom olt be... vagyis honnan tudja a központi rendszer melyik körzetbe hány vakcinát küldjön?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.