A miniszterelnök-helyettes szerint az ellenzéknek azt kellett volna mondani Szájer Józsefnek, hogy „welcome in the club”. 

A Szájer-botrány kipattanása után a Telex megpróbálta szóra bírni a kormányülésre igyekvő kereszténydemokrata Semjén Zsoltot, azonban a miniszterelnök-helyettes akkor azt mondta a lapnak:

nem érti, miért kellene, hogy véleménye legyen a dologról.

Az újságírók megjelenése után a helyszínt elkordonozták. Most a Telex ismét megszólította Semjén Zsoltot arról érdeklődve, hogy az orgiabotrány után nem lesz-e nehezebb a Fidesz-KDNP számára a konzervatív értékek képviselete.

A kereszténydemokrata politikus a Telex újságírójának azt mondta:

Azért nem gondolom, hogy nekem kell bármit mondani, mert pontosan tudtam, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke aznap nyilatkozatot fog tenni. Következésképpen ha a Fidesz elnöke nyilatkozik, akkor nem gondolom, hogy nekem ezt meg kellene ismételnem huszonnyolcadszor vagy kommentálnom kellene. De – tényleg a régi ismeretség alapján – menjünk bele egy picit a dolog legmélyebb lényegébe. Most még egy felszínesebb réteg, hogy tulajdonképpen az ellenzéknek nem ünnepelni kellett volna Szájer Józsefet? Hát nekik azt kellett volna mondaniuk, hogy welcome in the club. Drogpropaganda, melegházasság, ez csak egy zárójeles dolog. De most a lényege az egésznek… Teológiai értelemben, az eredeti bűn következtében az ember hajlamos a bűnre. Na most nem az a legnagyobb baj, hogy az emberek bűnt követnek el, hanem a legnagyobb baj az, amikor a bűnt megpróbálják erénynek beállítani, az erényt pedig bűnnek.

A Telex vágatlanul közölte a teljes beszélgetést, itt nézheti meg:

A 24.hu emlékeztet, Szájer József múlt hét vasárnap mondott le EP-képviselői posztjáról, majd kiderült, hogy ezt megelőzően, pénteken egy orgián vett részt Brüsszelben, ahonnan az ereszcsatornán keresztül próbált menekülni a rendőrök elől, akik drogot találtak nála. A lemondott EP-képviselő szerdán a Fideszből is kilépett.

Forrás: Telex, 24.hu

Címlapkép: MTI/Vajda János

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Próbálnak a fiúk menekülni a helyzetből és félremagyarázni dolgokat.

Az ellenzék nem azért támadja Szájert, mert meleg. Azért támadja, mert eddig eljátszotta, hogy mély keresztényi és konzervatív meggyőződésből ül azon az oldalon ahol a saját életvitelét is elítélik (legalábbis ezt adják el a választóiknak).

Szóval Szájer hazugsága ami felháborítja az ellenzéket és azért néhány fidesz szavazót is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Jó van zsóti te vagy az ülő józsi meg a subler
jesz
hab a tortán, Damm képviselőnő követeli, hogy Handó Tündét mondassák le, vagy rúgják ki az alkotmánybíróságról bűnsegédletért..marmincegynéhány évig takargatta férje buzi mivoltát, ezért a Handó méltatlan az alkotmánybírói státusra...

Nagyobb összegben fogadnék, hogy Handónak fogalma sem volt férje másságáról...tehát nem mond le...miért is tenné..
nezelodo
@jesz: Így néz ki egy vak asszony, de azért kormányzati tényező lehet? A beosztottjai bugyijában turkálhatott az öltözködési szabályaival, de otthon mindent rendben talált? Ugye nem gondolod komolyan, hiszen közszájon forgott a dolog?!
ómió
Jogos kérdés! Hisz' "haladóék" a buzipromóterek!
Sámannus
Zsóti tetszik vagy nem, ezzel Szájer megdürgölte a makkos dákójával képeteket. Tik meg szívtok, mint a torkosborz. Szív nyel szívsz nyrelsz. Max köphetsz néha ha jö az apatej buzernyák

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.