A Transparency International konferenciáján tart előadást Tölgyessy Péter alkotmányjogász, "Politika mindenek előtt - a joguralom rendjének helye Orbán Viktor rendszerében" címmel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
világméretű??? ez a retardált barom dagadt törpe?? Ez még tőled is gátlástalanság! =))
Klubtag
Péter, Péter! Valaha érdemes volt figyelni a szavaidra, mert volt benne vonulat, összefüggés, megoldásra törekvés. Mára már te is ugyanolyan tanácstalan vagy, mint a folyamatokat értetlenül, de undorodva figyelő elit értelmiség. Ez a 21. század az információ százada. Bármilyen történés negyed óra alatt körbejárja a világot és közbeszéd tárgya lesz. De azért, mert ez - az átlagos politikushoz képest - egyikkel másokkal gyakrabban történik, attól még az illető nem lesz "világméretű politikus". Nem szabadna felülni a Gábor-Zsazsa szindrómának.
kereső
Igy kell ezt. Simogassátok csak orbán egóját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.