A magyarországi baloldal egyik leghangosabb szószólója, láthatóan nagyon dühös - hívta fel rá a figyelmet az Origo.---Ha ez a győzelem, akkor milyen lenne a vereség? - kérdezi Facebook posztjában a baloldali EP-képviselőket Vásárhelyi Mária, a magyarországi baloldal egyik leghangosabb szószólója, Soros György elkötelezett embere - írja az Origo. A bejegyzés előzménye, hogy ----Gyurcsányné -----és Ujhelyi István is el akarta hitetni a baloldal híveivel, hogy a magyar-lengyel-német megegyezés az ő győzelmüket jelenti, de ez egyáltalán nem így van, Magyarország és Orbán Viktor győzött, Angela Merkel elfogadta a magyar és a lengyel miniszterelnök minden feltételét. Vásárhelyi Mária szerint is ez történt - csak ő nem örül neki.

(Forrás: hirtv.hu, sgl által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Sajnos mint mindíg, Vásárhelyi Mártának most is 99,99%ban igaza van.
...
Mindent elmond a szeretet csomagokat osztogató Htv-ről a Gyurcsányné- zés.
kereső
@sgl: Vásárhelyi Mária. És én nélküle is ugyanezt mondtam/irtam az első infók alapján.Merkel kanzellár még nem fogja fel, de ő lett az Eu Chamberlainja.
sgl
@kereső: Azt azért végképp nem értem, miért is nem követelmény az EU ügyészséghez való csatlakozás, illetve az OLAF megállapításainak nyilvánosságra hozatala???
ELIOSnál bűnszövetkezetben elkövetett törvénytelenésget állapítottak meg és "nem hozhatják" nyilvánosságra.
Ez így egy faSSág!!
sgl
A német zöldpárti EP-képviselő szerint Magyarországon a korrupció rendszerszintű, amihez cinkosan asszisztál a német kormány is.
24.hu/kulfold/2020/10/20/daniel-freund-orban-hatalmat-segiti-az-ellopott-unios-penz/
Magyarországon rendszerszinten lopják az uniós pénzt, nem csak néhány projektről van szó. Nem csak az építkezésekről van szó, lopnak az Erasmus alapokból, a turisztikai pénzekből is.
Minden egyes projektnél biztosították azt, hogy az ő politikai szövetségeseik és barátaik nyerjenek, majd a haszon egy részét visszautalják a hatalmi központ felé. Vagyis az uniós pénz Orbán belső köreihez kerül és segít megtartani a hatalmukat
jó cikk, hosszú részletes..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok