A magyarországi baloldal egyik leghangosabb szószólója, láthatóan nagyon dühös - hívta fel rá a figyelmet az Origo.---Ha ez a győzelem, akkor milyen lenne a vereség? - kérdezi Facebook posztjában a baloldali EP-képviselőket Vásárhelyi Mária, a magyarországi baloldal egyik leghangosabb szószólója, Soros György elkötelezett embere - írja az Origo. A bejegyzés előzménye, hogy ----Gyurcsányné -----és Ujhelyi István is el akarta hitetni a baloldal híveivel, hogy a magyar-lengyel-német megegyezés az ő győzelmüket jelenti, de ez egyáltalán nem így van, Magyarország és Orbán Viktor győzött, Angela Merkel elfogadta a magyar és a lengyel miniszterelnök minden feltételét. Vásárhelyi Mária szerint is ez történt - csak ő nem örül neki.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@sgl: Vásárhelyi Mária. És én nélküle is ugyanezt mondtam/irtam az első infók alapján.Merkel kanzellár még nem fogja fel, de ő lett az Eu Chamberlainja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.