Kéri László politológus szerint Orbán már csak nemzetközi szereplőként látja önmagát, és eddig szinte mindenben szerencséje volt, de közeleg a gazdasági lanyhulás, csőd, és Magyarország a perifériára fog sodródni. Az ország államcsőd közelben van ami látható és érezhető is. Orbán vesztésre áll minden téren. Az EU ellen, a pártján belül is egyre-jobban, a választói körében […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
attól még, hogy te vagy az egyetlen, aki bevallotta, hogy személyesen is felelős vagy azért, hogy ez az ócska tróger valaki lehetett, de a bűnöd ettől még alapvető! =))
Aki Én
Ezt talán már egyedül orbán nem érzékeli, annyira beteg. Meg talán támogatói közül maréknyian. A többi, ha nem is mondja ki, magának is hazudik, valahol legbelül ezt mind tudja.
Persze nem Verőce mag az ómió féle félkegyelműekre gondolok, azokat örökre megnyerte orbán. Ha ketten maradnak, ők akkor is kitartanak.
Eladott Ország
A jó kormány baszik támogatni a jövedelem nélkül maradt embereket. Francfenét, az pénzbe kerül. Inkább adókedvezményeket ad – nem kerül sokba, mert akinek beszart a vállalkozása, amúgy sem fizet adót -, és olyan bőkezű módon támogat, ami nem neki kerül pénzbe, hanem másoknak. Például a bankoknak vagy az önkormányzatoknak. Az ingyenes parkolás nem a drágaszép kollégiumi galerinek fáj, Lölö sem fog tőle kevesebb támogatást kapni luxusszálloda építésre, hanem. Ha esetleg elengedik a helyi iparűzési adót fideszék, az sem nekik fáj, az önkormányzatok szarnak maguk alá. Az meg kit érdekel?!
Ennyit ér kurmányunknak' MAGYAR NÉP és még mi nézzük le a románokat...
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/03/91406009_2756803664432558_2923749272505548800_o.jpg
Yoda69
@Eladott Ország: Es meg van pofajuk azt hazudni azért szallt el a költségvetési hiány (majdnem 8 ezer milliárd forint) mert elvitte a járvány védekezés es a járulékos költségek. Komolyan mondom ezek a gecik teljesen hulyenek nézik a magyarokat. De shikari es durbincs fele barmokat leszámítva, egyre tobben ébrednek tudatukra. 2022-ben leváltjuk a maffiát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.