Elmondása szerint így történt, ami történt.

Videóriportot készített a Telex abban a lakásban, ahonnan Szájer József fideszes EP-képviselő az ereszcsatornán keresztül, drogokkal a hátizsákjában oldott kereket, ám a rendőrök elcsípték.

David Manzehey, a buli szervezője arról beszélt, más fideszesek is látogatták a melegbulikat, állította a helyszínen az orgia szervezője, aki a változatosság miatt válogatta be Szájert. Úgy fogalmazott: "kellett egy daddy".

Amikor megkérdezték tőle, honnan tudja, hogy ehhez a párthoz tartozott a vendégeinek egy része, azt felelte, onnan, hogy

bevallották neki.

A házigazda azt állítja, ezek családos emberek, és követelték, hogy ne adja ki az adataikat, mert ők családos emberek. 

(Telex)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Ez a szerencsetlen tulkoros iskolas kolok annyit hazudozik ossze, hogy rossz hallgatni - meg rosszabb leirva latni!
Hiszen o maga mondta, hogy szajert valaki hozta magaval, akkor hogy tudta bevallalni daddynek? Elveszti a hitelet ez az amugy is ketes fazon...
percsi
@legott: Abban bízik, hogy így titokban marad annak a neve, aki oda vitte.
Aki ilyet cselekszik, az rábukik a gyerekekre is! Itt nem arra gondolok, hogy a fiúkat szereti, hanem arra, hogy 25-n fajtalankodnak egy szobában. Majd haza megy és megfertőzi a családját covid-dal, asszonyát + HÍV-vel.
Nem érdekli a család, a lényeg, hogy kiélje vágyait. Hogyan is várható el egy ilyentől, hogy az ország érdekeit nézze? Szomorú :(
percsi
@karma1: Szerintem az a valaki mondta neki, majd ki fog derülni az is, hogy ki az, szerintem nem a sarki zöldséges lehet.
Most még titok! Meg hát, összemelegedtek, két ?? között bemutatkoztak egymásnak.
nezelodo
Annyi hülyeséget irkálnak össze, de azt ami számításba jöhet, arról a fidesz is mélyen hallgat, hogy a Szájer az életvitele miatt zsarolható lehetett, hacsak nem egymás között buzult az egész brüsszeli fideszes frakció!
Az idősebbek emlékezhetnek, 1963-ban Profumo angol hadügyér egy prosti miatt bukott, és belebukott a konzervatív kormányfő is. Ha netán illiberális lett volna akkor ez nem történt volna meg?
Sámannus
Daddy hazamegy a családhoz viszi az ánuszában a többi családtagot. Muhhahhha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.