Hasznos ajándékok.

Ilyen szép ajándékokat ad a katasztrófavédelem

Százötven család kap ajándékot a katasztrófavédelemtől, a csomagokban füst- vagy szén-monoxid-mérők is vannak – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által megtöltött cipősdobozokat az országos tűzoltósági főfelügyelő csütörtökön adta át a Magyar Vöröskereszt képviselőinek.

Mint Bérczi László tűzoltó dandártábornokot, országos tűzoltósági főfelügyelőt, az OTB ügyvezető elnökét idézik, a százötven dobozba minden hivatásos tűzoltólaktanya nevében csomagoltak ajándékot. A dobozokba a füst- vagy szén-monoxid-érzékelő mellett található még édesség, tea, kakaó, cukorka, állatfigurás ceruza a gyerekeknek, zseblámpa, esőkabát, hasznos figyelemfelhívó mondattal ellátott hűtőmágnes és más apró ajándék. Egy-egy csomag értéke nagyjából tizenötezer forint.

A dobozokból az ország valamennyi megyéjébe és a fővárosba is kerül.

Mindezek mellett az országos tűzoltósági főfelügyelő átadta azt a kétezerötszáz csokoládét is a Magyar Vöröskereszt képviselőinek, amelyet a katasztrófavédelem minden évben eljuttat a MikulásGyárba. Minden darab egy-egy szenteste szolgálatban lévő tűzoltót szimbolizál. Az édességek csomagolásán különböző jótanácsok olvashatóak.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Leborulok előttük, hogy ajándékot adnak
De közben felmerül bennem a kérdés: miből futtja rá?
namihami
Ismerve a Mikulás Gyár által kiosztott ajándéko keddigi címzettjeit és helyzetét, azok jobban örülnének húsnak, konzervnek, tésztának és hasonlóknak a füstérzékelő helyett. Nagyobb hiányát érzik azoknak, érzékelők helyett.
Ha pedig olyan helyre küldik, ahol ilyesmire van szükség, azok meg is tudnák venni maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.