A hírt Gődény György felesége közölte a gyógyszerész közösségi oldalán.

Pénteken délelőtt a vírustagadó nézeteiről ismertté vált Gödény György Facebook-oldalán felesége tette közzé, hogy a gyógyszerészt lakásáról előállították a rendőrök. Gödény felesége szerint a rendőrök hajnalban szállták meg a lakásukat, házkutatást tartottak, és dokumentumokat is lefoglaltak .

Melinda vagyok, Gyuri felesége, én írok ma nektek megrendülve, és helyette. Biztos tudtok róla, hogy már jó ideje aljas támadásoknak vagyunk kitéve. De a mai nap ennél tovább mentek, és a családunk életébe már közvetlenül is beavatkozva, hajnalban megszálltak bennünket, majd házkutatás és lefoglalás után Gyurit elvitték a magukat „nemzetinek” mondó nyomozóiroda emberei…

-írta a Facebookon Gődény György felesége.

Hozzátette:

Sejthetitek, hogy mit éltünk meg a családdal és a 2 hónapos unokával az otthonunkban, ezért arra kérlek titeket, hogy most különösen erősítsétek lélekben Gyurit és bennünket, mert nem csak feleségként, de anyaként és nagymamaként is ezt elviselni a támogatásotok és szolidaritásotok nélkül nehezen lehet.

A posztból nem derül ki több a letartóztatás pontos okáról – írta meg a 444. A bejegyzés második felében Gődény felesége arról ír, hogy "mától egy új időszak kezdődik el" és Gődény György egy tegnapi, vagyis csütörtöki facebookos bejegyzését belinkelve úgy fogalmaz, hogy

mutassuk meg azt, hogy megfélemlítéssel és lejáratással mi nem vagyunk eltántoríthatók! Az idő bennünket igazol és az erő is velünk van

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Doktor Gődény ellen Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselőkének írásbeli kérdése után indult nyomozás. A politikus arról érdeklődött Polt Péter, legfőbb ügyésznél:

hol marad a fellépés a vírustagadókkal, és járvány elleni védekezés ellen kampányolókkal szemben.

A Párbeszéd pártigazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy Gődény György Facebook-oldalán, weblapján, és YouTube-csatornáján jelenleg is megtalálhatóak vírustagadó tartalmak, ami a képviselő szerint felveti a rémhírterjesztés gyanúját. Kocsis-Cake Olivio szerint Gődény oltásellenes aláírásgyűjtése vélhetően törvénysértő és adatvédelmileg is aggályos.

Polt Péter válaszul azt írta, hogy a képviselő kérdéseit feljelentésként értékelte, ezért azt továbbította a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, ugyanis a hatóságnak kell megítélnie, hogy van-e helye a nyomozás elrendelésének.

Ráadásul Gődény kamupártja a 2018-as országgyűlési választások előtt 150 millió forint állami támogatást vett fel pártja finanszírozása céljából, és ezt az összeget azóta sem fizette vissza az államnak, pedig az kötelessége lett volna, miután a politikai „erő” nem érte el az egy százalékot a választáson – teszi hozzá az Index.

Forrás: 444, Index, 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tán nem kéne világjárvány idején szembe menni a forgalommal. Ha ő nem akar, akkor ne hordjon maszkot, de fogadjuk el, ha valaki fél, vagy félt másokat. Esetleg csak szabálykövető józan belátása szerint.
Ostobán viselkedik hónapok óta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
jogállamban az embernek szabad véleménye - lehet?
a gödény, ha tagadná a holokausztot, még szabadon kóricálhatna.
de most a holo senkit nem érdekel, főleg amióta a szójer lecsusszant az ereszcsatornán.
sokanvagyunk
Helyes! de azokat is megrángatnám, akik ennyi idő után sem szedték be tőle és a vele hasonszőrű ügyeskedőktől a nem visszafizetett sok milliós "állami támogatást".
Sziszifusz
Miért került sor az előállításra ? Nem jelent meg a szabályos idézésre ? Ha azért, akkor minden rendben .
Ám az is lehet, hogy nem is idézték, azért mert szokás szerint egy kis cirkusszal akarták szórakoztatni, illetve riogatni a népet .
verőce21
Végre már, hogy lefogtak egy agyalágyult debilt, aki nyilvánosan uszít a vírus elleni védekezés miatt...
Sámannus
Ígen lóbaszókám nem kéne fenyegetőzni...
verőce21
@fideszes gyökér: Te is lecsúszhatnál az ereszen naponta háromszor...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.