A Fidesz értékelése szerint az EU-csúcson született megállapodással Magyarország és a magyar emberek győztek, a magyar baloldal ugyanakkor megint csak ártani akart saját hazájának.

Fidesz: a magyar baloldal azért dolgozott, hogy saját hazájukat megtámadják
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: az EU-csúcson a magyar miniszterelnöknek sikerült megvédenie a nemzeti érdekeket és elérnie azt, hogy a Magyarországnak járó pénzeket hazánk és a magyar emberek megkapják.

Ugyanakkor leszögezte: az elmúlt napokban kemény viták voltak Európában és sorozatos zsarolások, támadások érték hazánkat, a Magyarország elleni hadjáratban pedig "vastagon benne volt" az egész magyar baloldal is.

"Gyurcsány, Gyurcsányné és az egész baloldal ezúttal viszont túl messzire ment: a többi bevándorláspártival együtt megint ártani akartak Magyarországnak"

- fogalmazott.

Hollik István hozzátette: Gyurcsány Ferenc, Gyurcsányné Dobrev Klára, a momentumosok, a szocialisták és az egész baloldal mindent megtett azért, hogy Magyarországot megbüntessék és a hazánknak járó pénzeket elvegyék.

"Ez azt jelenti, hogy a magyar baloldal azért dolgozott heteken át, hogy saját hazájukat megtámadják és ezzel tudatosan meg akarták károsítani a magyar embereket"

- mondta.

Szerinte Soros György megrendelésére akarták politikai feltételekhez kötni a magyaroknak járó pénzek kifizetését, amivel azt akarták elérni, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó forrásokat, ha például nem enged be migránsokat.

Hollik István hangsúlyozta: a magyar miniszterelnöknek a bevándorláspártiak és a magyar baloldal közösen indított támadásait sikerült kivédenie és elérnie azt, hogy az EU tegye most félre ezeket a "mesterségesen gerjesztett" politikai vitákat, hiszen Európában súlyos a járványhelyzet és sok tagállamnak azonnali pénzügyi segítségre van szüksége az egészségügyi és gazdasági védekezéshez.

A Fidesz kommunikációs igazgatója

szégyennek nevezte, hogy a bevándorláspártiak a magyar baloldallal együtt még ezt a súlyos járványügyi helyzetet is a Magyarország elleni támadásra használták fel.

Arra a kérdésre, hogy mit szólnak a diplomataútlevéllel cigarettát csempésző Legény Zsolt, volt MSZP-s országgyűlési képviselő ügyéhez, Hollik István azt mondta: ez az ügy "feltette az i-re a pontot" a baloldal 2020-as teljesítményét illetően. A baloldal ebben a súlyos járványhelyzetben kamuvideót készített, áramot lopott és cigit csempészett – fogalmazott a fideszes politikus. Hollik István szerint az ügy felháborító és jól mutatja a baloldal lényegét, vagyis azt, hogy nem tudnak semmi mást, csak "lopni csempészni és kamuzni". Közölte: a Fidesz-KDNP nyitott arra, hogy a diplomataútlevelek kiadásának rendszerét felülvizsgálják.

Egy másik kérdésre válaszolva Hollik István azt mondta: a Fidesz-KDNP támogatja, hogy az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) üresen álló épületét egy olyan alapítvány kapja meg, amely oktatási tevékenységet folytat majd.

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
A fidesz a magyar emberek ellen dolgozik, az eu-s pénzekkel nem a Mo.-on élő magyar embereket segíti, hanem ellopja a saját zsebébe és kiviszi a külhoniaknak szavazatért
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Orosz kullancsokkal kitömött iroda sokszor hetekig zengi a kormánypropagandát. Gyakorlatilag eltörli az ellenzéki szólásszabadságot.
voltmárjobbis
A fidesz a magyar emberek ellen dolgozik, az eu-s pénzekkel nem a Mo.-on élő magyar embereket segíti, hanem ellopja a saját zsebébe és kiviszi a külhoniaknak szavazatért
fergeteg
Ez a bolgár ribi az ország 90 %-ának nem tetszik.
De sebaj,amíg ők verik a tamtamot biztos a kétharmad.
Ferenc testvér csináljátok tovább.!!!
fergeteg
Horizont ! Csinálják csak férjem-urammal együtt.
+ 10 % a FIDESZNEK !
Egyébként meg, még ti sem akarnátok Gyurcsánynét.
kissé felnőttem
ennek kora reggel is lukas a feje holl a lik hollik ? és annak utánnanéztél hogy pont a lengyel kormány- nál lettek vona előrehozott választások? ezen okokól mert koaliciosaik ketten is kiszállnak és ki bukott volna veletek egyetemben ? az órodig sem látsz csak hangosan vagy ez ma már kevés.
Gauntlet
@voltmárjobbis: de vannak külföldi haverjaik is ahol tisztára mossák a pénzt - mint pl a Zöld-foki szigetek és más kleptokráciák !
Gazella
Tudtam, hogy nagy az Isten állatkertje...
De még nagyobb az Isten barmai akikt úgy hívnak, hogy Fidesz kormány...
justhpeter
@fergeteg: Nincs szerencsétek, mert ez az alku nem törölte el a 7. cikkely szerinti eljárást. Ha szerencsétek van, akkor januárban a portugál elnökség ezzel fogja kezdeni az uralkodását és akkor oda lesz Orbán belepofázási lehetősége. Hajrá Portugális, hajrá portugálok !
tudode
Az éremnek két oldala van!
.
Akik őfélesége hangján szólalnak meg, saját vélemény nélkül, és a gazdinak is a harci retorika és a félelemkeltés az erőssége!
.
Mint például:
.
----- Veszélyt jelző katasztrófavédelmi riasztórendszer próba havonta
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00QHBNwZOw4QumE6T4gs3R-bkYlzw%3A1607702251182&ei=65bTX5HNCq6srgTktoq4Aw&q=Vesz%C3%A9lyt+jelz%C5%91+katasztr%C3%B3fav%C3%A9delmi+++riaszt%C3%B3rendszer+pr%C3%B3ba+havonta&oq=Vesz%C3%A9lyt+jelz%C5%91+katasztr%C3%B3fav%C3%A9delmi+++riaszt%C3%B3rendszer+pr%C3%B3ba+havonta&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzoECAAQRzoFCCEQoAE6BwghEAoQoAE6BQgAEM0COgQIIRAVUKGDBFiXkgZg0pUGaARwAngAgAGWAYgB2y6SAQUyNC4zNJgBAKABAaoBB2d3cy13aXrIAQjAAQE&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjR7tfMpcbtAhUulosKHWSbAjcQ4dUDCA0&uact=5
----------------------------------
.
Két éve frászt hozva azokra akik átélték a II. világháború borzalmait, és éjjel, nappal rohanni kellett a repeszbiztos, a polgári védelem által kijelölt óvóhelyre!
.
Nem kímélve harci retorikájukkal az EU-t sem, amelynek minden józanul gondolkozó európai állampolgár nem kevesebbet, mint 75 év békét köszönhet, az egyik tagállam 2011 óta tartó zavaró berepülésével!
verőce21
Magyarország és Lengyelország lényegében megkapta, amit akart...!
Az Európai Parlament pedig szinte mindent elveszített - amit a magyar ellenzékkel karöltve - november elején szuszakolt bele a jogállamisági mechanizmusnak nevezett törvénytervezetbe.
kulabombaafityiszre
@fergeteg: ma, 15:51
Ezt onnan tudod,hogy te vagy az ország 91%-a?
Mondjuk eléggé hülye vagy hozzá,hogy ezt elhidd.
Biiirkaa,beeee.
voltmárjobbis
@Gauntlet:ma 16:50 Ott, ahol nincs kiadatás?
nevemnick
@vergőce: még majd ezután kapja meg a főnid amit nem akart. Egyszerre kettőt a hóna alá.
kereső
A magyar baloldal meg szerette volna akadályozni, hogy ne orbán&Co gazdagodjon tovább a támogatás összegéből, hanem a járvány következtében nagyon nehéz helyzetbe került kis vállalkozások- amelyek a munkavállalók 70 %-át foglakoztatják, a jövedelem nélkül maradt emberek ...kapják. És ezzel szemben most mi lesz? A magát az országgal, a nemzettel, azonositó orbán és a fideSS tovább folytathatja az eddigi gyakorlatot-"folytatjuk" választási programként.
Jozefina
Még nincs vége!!! Kár a hozzsanázásért!! Az ország és a nép ellen a fidesz-kdnp dolgozik, akinek csak annyira tellik, hogy stadionországgá változtatta az országot, de tönkre tette az egészségügyet, nincs igazságos igazságszolgáltatás, nincs normális oktatás, tombol a bírus, hullik a magyar!!! Lopnak mindent, ami mozdítható!!! A bal oldalnak annyi a hibája, hogy naponta nem áll ki az emberek elé és nem mondja el egyszer-kétszer, ha kell szézszor, hogy egyy maffia vezeti az országot!!!
propeller.hu/itthon/3608701-nemet-lap-orban-morawiecki-megadtak-magukat#v2935250
troll6
Képünk csak illusztráció! Bár D.K. a magyar baloldal ikonikus alakja... Ugyanazt teszik mint őseik 40-50 éve, csak akkor Moszkvába jártak egymásra árulkodni!
ómió
Nem azért "dolgozott", hanem az a "munkája"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.