Így már árnyaltabb a kép?

Menczer Tamás: ezért kaptak krumplit ajándékba a külügyminisztérium dolgozói

A Népszava írta meg egy elfogott levél alapján, hogy Szijjártó Péter krumplit és almát oszt a dolgozóinak karácsonyi ajándékként.

Menczer Tamás államtitkár videóban magyarázta meg, hogy miért döntöttek e mellett az ajándék mellett.

Szavai szerint 

a minisztérium bajba jutott szabolcsi gazdáktól vásárolt terményeket, olyanoktól, akik a jelenlegi nehéz helyzetben az árut nem tudják eladni. Ezeket a vásárolt terményeket kapják meg a külügyminisztérium munkatársai

- magyarázta Menczer, aki arra kérte a baloldalt, ne támadja a minisztériumot azért, mert bajba jutott magyar gazdáknak segít.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: És mindezt el tudta mondani komolyan! Szép teljesítmény!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Horizont: És mindezt el tudta mondani komolyan! Szép teljesítmény!
csak úgy....
azon csodákszok,hogy ez a menczer még nem lovag..
kulabombaafityiszre
Menczer Tamás államtitkár viszont azt elfelejtett a videóban elmagyarázni,hogy toporzékolós gazdája azért jár helikópáterrel mindenhová,mert a minisztériumba felvett ratyi futsal csapat úgy telerakta a petikét,már járni sem bír.
luiz
A szabocsi gazdáknak már se krumplijuk se almájuk, csak a szarrágó újgazdáknak akik támogatásból épített hűtőházakban tárolják a hulladék minőségüket, hogy majd tavasszal kétszeres áron eladják azt a fost
levarosbukta
Tuti valamelyik haverra rárohad a krumpli ha nem veszi meg ajándéknak.
teuton
"Bajbajutott gazdak"??? Miert nem tudjak eladni, hiszen olyan draga majdnem a krumpli, mint a banan, az alma meg meg dragabb Nyugaton! Ha csak 10%-kal adnak olcsobban, 1 het alatt ezertonnak mentek volna el exportra, EUROERT!!! Ugy hazugsag ez, ahogy van, termeszetesen a gazdak nevet es a termenyek arat nem aruljak el...
voltmárjobbis
"a minisztérium bajba jutott szabolcsi gazdáktól vásárolt terményeket, olyanoktól, akik a jelenlegi nehéz helyzetben az árut nem tudják eladni"
Elmész menczer a ferde faszba ezzel a szánalmas dumával.
A következő három hónapban 122 milliárd forint kifizetésére számíthatnak a magyar mezőgazdasági termelők , írtátok Origo/
2020.03.26. 14:19 www.origo.hu/gazdasag/20200326-nagy-istvan-az-agrartamogatasok-kifizetesevel-segitik-a-gazdalkodokat.html
voltmárjobbis
Ennyire szánalmas krumpli, alma ajándékot még nem látott a világ, ilyen is csak Mo.-on fordulhat elő
Tudod baszd meg menczer szíjjártó mit szoktak adni a cégek karácsonykor a dolgozóiknak még Mo.-on is?
Olyan ajándék csomagot, amiben minőségi szaloncukor, minőségi desszertek, jóféle bor, stb.
De nem krumpli és alma. Hova tegye is a 10 kg krumplit a lakótelepen élő?
A dolgozók helyében nem venném át, ott rohadjon meg mint az alma, mint krumpli szíjjártó hivatalában.
simmering73
Most őszintén. Azért a külügyben százezreket osztogatnak ilyenkor. Ha viszont nem, és a gazdákat is meg kell segíteni, akkor minden dolgozónak egy teherautó krumplit kellett volna kapni. Persze ez a krumpliosztás sokkal eccerűbb, üzenet a népnek, az ellenzéknek: nemcsak Krumpliszsófi osztogatja a krumplit a népnek, hanem a saját emberei is ezt kapják. Mert ez egy olyan Krumplisország.
rokker33
Ha annyira segíteni szeretnének a bajbajutott gazdáknak ,akkor nem kellene hagyni hogy a nagyvállalatok szarért hugyért vegyen meg mindent a gazdáktól!! Mindent a gyümölcsök tej gabona húsok mindent olcsón átvesz majd kb 200% haszonnal adják tovább! Nem így kell segíteni ez csak gyenge fideszes kifogás!
vitriol
Ti pont arról vagytok híresek, hogy a bajba jutott embereken segítetek, 10 év óta számtalanszor megtapasztaltuk !!!
terlasz
Az ellenzék készételt és egyéb élelmiszercsomagot oszt a RÁSZORULÓKNAK, Évike! Kár volt megszólalnod seggynyaló! Fordítsam le angolra, hogy megértsd?
terlasz
@terlasz: Egy lukat tévesztettem, feljebb szántam az előzőt.
RonaGyuri
@RonaGyuri: meg kell jegyezzem, hogy az utolsó mondat nem is kicsit bsántít: "maradt neki a direkt oppozíció, a rendszerellenzékiek vezérének szerepe (és még azért is meg kell küzdenie Salvinivel).",
Bármiféle vezéri szerep az csak az ő beteg elméjében merülhet fel, aminek semmi szüksége a relevanciára. S egyébként ez a Salvinizés is tévedés. Akinek a pártja Lega Nord) az Identity and Democracy pártcsalád tagja, ahol a meghatározó személy Marine Le Pen !!! =))
jesz
nem olvastam a cikket, ezért nem tudom hány minisztériumi alkalmazott kapott fejenként 7kg almát, és10 kg krumplit..de..ha mondjuk itt a Duna partján van 300 dolgozó(na jó, legyen ötszáz), akkor almából 3,5 tonnát, krumpliból 5 tonnát osztanak szét. Még mezőgazdaságot sem láttam, de gyanítom, ez a mennyiség lepkefing a gazdálkodók életében..

Amúgy dícséretes a gesztus, de ez csak (látszat)reklám..
szép új világ
Hazug fidesznyik! Eddig arról szóltak a hírek, hogy kevés alma termett és e miatt kerül a boltokban 500-800 Forintba egy kiló alma.
Most meg azzal jön ez a zsebtolvaj, hogy a gazdákon kell segíteni, mert nem tudják eladni a termés. Undorító egy hazug társaság!
Eladott Ország
Miközben a honatyáknak titulált bábok „dolgoznak” a jövő szebb és könnyebbé tételén – mert a sajátjuk lehet, hogy olyan lesz –, folyik az év végi pénzköltés is. A népek rendesen vagy rendetlenül, de fizetik az adót, így az állam vehet újabb autókat. Gondolom, nagyon-nagyon fontos lehet. Csak egyetlen cégtől, nem a legolcsóbb fajtájúból, 54 milliárd forintért vesznek gépkocsikat. A teljes programra több mint 82 milliárdot költenek. A pár éve melldöngetéssel bejelentett „munkahelyteremtő” akcióra 2016-ban 340 milliárd forintot költöttek, jövőre már csak 140 milliárdot fognak. Minden évben csökkent az összeg azóta: 320, 225, idén 180 milliárd volt. Jövőre kétszer annyi sem lesz, mint az idei állami gépkocsi tender. Ilyen egy olcsóbb állam. Az olcsó Jánosok állama. Mert a nép az olcsón megvehető: négy év alatt majdnem a felére lehet csökkenteni a pénzüket. Miközben mindez zajlik, a népről sem feledkezik meg ugyanaz az állam – vagy a kormány, ami ma egy és ugyanaz, mert „az állam én vagyok”. Ami az arcukon van, az tényleg az övék, a többi csak ideiglenesen a tartozékuk. Lesz egy még így se, meglátjátok!
Eladott Ország
@szép új világ: ma 07:56 ♦ De a külügy "beszerzési áron" ( kétszer vette) vette Hofi után szabadon.
www.csá.hu/wp-content/uploads/2014/02/1797551_457482464380338_1545216933_n.png
ómió
Hát, ez a segítség, bizony, annyira nem efftársi, mint, ahogy itt visszhangzik!
kissé felnőttem
"gyerekkorom szép emléke képpen bárányfelhők usztak át az égen "
esténként 19,54 kor rádióban: jó estét gyerekek remélem ágyban vagytok már ... árnyaltabb igen és te ez elhiszed hát ??? a gazdád 8 kg körüli sonkával meg demizsonból pálinkázik vővel fótókon akkor te ezt elhiszed? ne már?
sokanvagyunk
Feneketlen költségvetése lehet a külügynek..., most a szabolcsi gazdákat juttatja levegőhöz? - gondolom dupla áron vásárolva -, mint a 16 ezer lélegeztetőgépnél is tették - jó gazda módján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.