Erről beszélt a politikus.

Deutsch Tamás megint a baloldalt szidta

Kellemetlen napokat kénytelenek átélni a hazájuknak ártani akaró magyar baloldali politikusok az Európai Unió hosszútávú költségvetéséről és a hozzá kapcsolódó helyreállítási csomagról szóló megállapodás sikeres létrejötte miatt – mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, lelepleződtek a magyarországi baloldal EP-képviselői, akik minden energiájukkal azért dolgoztak, hogy ártsanak Magyarországnak, elvegyék a magyar emberektől az uniós forrásokat és mondvacsinált okokból, önkényes politikai feltételekkel zsarolják meg az országot.

Kiemelte, a magyar-lengyel szövetség sikere azt is mutatja, hogy nem csak helyes, hanem eredményes is lehet hazafiként kiállni a nemzeti érdekek mellett.

A kormánypárti politikus az uniós megállapodást közös európai sikerként is értékelte, amely szerinte a jövőben biztosítja, hogy a nagyobb tagállamok ne erőltethessék rá akaratukat a kisebbekre.

A megállapodással emellett sikerült a nemzeti szuverenitás garanciáját is megteremteni, mivel bebizonyosodott, hogy az unió sikere a sikeres nemzetállamokban rejlik és nem az európai egyesült államok létrehozását célzó föderatív törekvésekben – húzta alá.

Deutsch Tamás hangsúlyozta, biztos abban, hogy az EP jövő héten megerősíti az Európai Tanács határozatát, bár – mint mondta – "valószínűleg lesz nyavajgás", mivel az európai baloldal nem tudja majd emelt fővel elfogadni a vereségét.

A Fidesz-KDNP EP-képviselője emlékeztetett, Magyarország előtt korábban soha nem állt rendelkezésre annyi uniós forrás, mint a következő költségvetési időszakban, hiszen az ország 40 milliárd euró vissza nem térítendő támogatáshoz és 10 milliárd eurós hitelhez férhet hozzá.

Deutsch Tamás szólt arról is, büszke tagja az Európai Néppárt frakciójának és reméli, hogy a józanság, a mások megértésére vonatkozó törekvés vezérli majd képviselőtársait, amikor a kizárására vonatkozó javaslatról szavaznak. Megjegyezte, a kizárását kezdeményezők módszere az 1990 előtti antidemokratikus Magyarországra emlékeztet, hiszen azért akarják megbüntetni, mert szabadon megfogalmazta a véleményét, kiállt az igazság és a hazája mellett.

Forrás: MTI

Kép: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Beléptetőkapus tamás!Először azzal a 4,2 milliárddal(200-2001-ben ennyi, most mennyi???) számoljál el. Utána meg százig. Magyarországon nincs jobb meg balolal. Vannak a tisztességesek, meg van a fideSS-kdnp. Ennyike.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fideszes gyökér
Hát ez a duma megy a drogos buzipartikon.
Brüsszelbe Kycsimmel.
kereső
Beléptetőkapus tamás!Először azzal a 4,2 milliárddal(200-2001-ben ennyi, most mennyi???) számoljál el. Utána meg százig. Magyarországon nincs jobb meg balolal. Vannak a tisztességesek, meg van a fideSS-kdnp. Ennyike.
kissé felnőttem
lázas a tompika? mert eléggé félrebeszél, kidobják mehet a bányába
kokopelli
@fideszes gyökér: mit gondolsz miért dugják el ezt az "ápolatlan keveréket" Brüsszelben? Ott ismeretlenül
szipózhat,és még marha nagy zsét is leszakíthat ! (EU által finanszirozott juttatásnak veszi ez az emberszabású)
namihami
A baloldalt szídta?!?! A Tomink?!?! És már megint?
Pedig eddig még---ugyebár---ilyet sose csinált?!?!
Dolgozik Brüsszelben, inaszakadtáig hajt a magyar érdekek ügyében. Aztán esténként fáradtan fekszik le és másnap kezdődik elölről a hajtás. Spártai életmód, terézanyaian tiszta életvitel. Semmi szórakozás, semmi élvezet---csak a munka.
És tessék, ez a hála. A rosszhírét keltik ennek a ""Fideszes Munka Hősének"".
sgl
Tompika egyre jobban ERESZkedik a szennycsatornába.
Giovanni Alba
Tompika politikus? Beszélt? Nekem úgy tűnt, elszavalta ugyanazt a mantrát, mint jucus. Egyébként a főnöke éppen most nevezte megvásárolt, elvtelen korrupt bagázsnak az európai parlamenti képviselők jelentős részét, egyelőre nem nevesítve. Nem mellesleg az Európai Bizottság vezetőit is.
namihami
@Eladott Ország: ""Arról az országról aki egy ilyen figura képviselhet ...""
De, igenis van: ""Itt látható a Magilla gorilla...""
simmering73
Most megborotválták ezt a beszélő majmot vagy ez egy régi kép?
szép új világ
Ha a szomszéd korcs kutyája - a Blöki - ugat, arra odafigyelek, mert az valami jelent!
Ugyan ez Dajcs Tompikáról már nem mondható el.
teuton
Tompika! Nyavajogsz, mert elvonasi tüneteid vannak? Most, Szallj el utan tudod, hogy mikroszloppal es tavcsövel figyelnek teged is, ezert egy idöre le kell mondjal a porocskarol es a pinacskarol?
Kellemetlen napokat, söt honapokat es talan eveket is a fideszmafie el es fog atelni, mert az EU-Birosag eljarasa fenyegeti. Mivel pedig az eddig mindig a magyar kormany ellen döntött, a kimenetel boritekolhato. Tovabbi jo nyavajgast!
Madácsi Pali
Tompika, hány napod van még az EPP frakcióban? Ismersz olyan embert aki egy szavadat is elhiszi?
tothjani
Mussolini meghatározása szerint „a fasiszta állam nem más, mint hatalom- és uralomakarás”. Tagadja a demokráciát, a parlamentarizmust. A fasizmus atyja úgy határozta meg a célt, hogy „egy párt, amely teljesen és kizárólagosan kormányoz egy nemzetet”.
moareka
...én meg azt remélem, hoy a Néppárt kivágja sorai közül mint a macskát sz...ni...
vitriol
dajcsnak már kifelé áll a szekere rúdja a Néppártból, ezért vigyáznia kell, hogy mi folyik ki a száján, jobb, ha senkinek nem üzenget! Nyilván úgy gondolja, hogy ha a baloldalt szidja, abból nem lehet baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.