Hadházy Ákos néhány héttel ezelőtt szeretett volna információt kapni Müller Cecíliától azzal kapcsolatban, hogy egy adott kórházban melyik napon hány koronavírusos elhunyt volt. Az országos tisztifőorvos akkor azt válaszolta a független országgyűlési képviselőnek, nincsenek erre vonatkozó adataik.

Forrás: hirposzt.hu
Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Hazánkban nemcsak a Covid, de a hazudozás járványa is pusztít! Nagyítóval kell keresni az olyan közszereplőt, aki még hiteles. Összedőlni látszik a rendszer. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
ha lebukott, emelkedni fog a fizetése.
ez így megy mostanában.
surdilloFUJT
@Namely: Ideböfenntél szarosfarok ikertesója?Agymosott agyrágott aljas szarrágó,neked is ajánlom,hogy a svábhegyi beteg szamárcsődör húzzon a himbilimbijére,majd jól taposson meg,csicska!!!
Namely
@surdilloFUJT: Látom jött egy másik, szintén rendkívül művelt személy, ezúttal "surdilloFUJT" nicknévvel, hasonló szókinccsel, kultúrával, stílussal.
karma1
@Namely: Hulyegyerek! @surdilloFUJT hosszu evek ota van itt, es ugyanazzal a nevvel! De te csak nemreg robbantal be ide, mint szarosbili az agy ala, szoval akinek itt kuss, az te vagy.!
Namely
@karma1: de látom a személyedben van még itt egy pár MTA állandó tag.
karma1
@Namely: Majd ha egyszer nagyfiu leszel, es vegre a pocsodet is rendeltetesszeruen tudod majd hasznalni, rajohetsz, hogy szeretnel te annyit tudni - ugy altalaban - mint en... De ez az ido sajna sohasem fog eljonni!...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.