A miniszterelnök kabinetfőnöke úgy érvel, hogy aki nem jelentkezik a vakcináért, arról honnan tudnák, hogy be szeretné adatni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Irióta arogan!! Gondolom mindeenki a háziorvosához megy, hogy egyáltalán javasolja-e az oltást, azután azt is merem vélelmezni, hogy megmondja, hol kaphatom meg az oltást!!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Leszögezem, és ezt terjesztem mindenütt, hogy csakis és kizárólag az európai gyógyszerügynökség által bevizsgált , nyilvántartásba vett és ajánlott vakcinával vagyok hajlandó beoltatni magam. Ne is álmodozzon arról a kkm , a kormány, hogy kisérleti nyúlnak használjanak az orosz és a kinai vakcinához. Inkább mondjanak le róla, mert a bizalmatlanság oda vezet, hogy senki nem fog kérni az oltásból- mert ezzel is csalnak/csalhatnak. Átragasztani a feliratot meddig tart? Ez a kormány felelőssége- és személyesen orbáné.
Málna
@Horizont: Már megint én vagyok a téma. Mesélj kicsit magadról. Akkor honnan ez az utálat? Mi a baj?
Málna
@kereső: Feleslegesen kattogsz ezen. Ha nem bízol a vakcinában, akkor nem oltatod be magad. Vagy megvárod, míg lesz olyan, amiben bízol. A te döntésed, senki nem kényszerít semmire.
kereső
@Málna: Kattog neked az az elszállt tudálékos. És hanyagoljál, ha kérhetném.
Málna
@kereső: Jó, jó, én csak szóltam, hogy nem kötelező, és senki nem álmodozik arról, hogy pont téged beoltasson.:-)
Yoda69
A vakcinat a haziorvos fogja beadni, tehat a haziorvosnal kell majd jelezni ha valaki igenyli.
Egyertelmu hogy a fideSS csak adathalaszatra akarja hasznalni a járvány helyzetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.