Ezt mondta el a miniszterelnök.

Gyurcsány: Ha a DK állít miniszterelnök-jelöltet, Dobrev Klára lesz az

Gyurcsány Ferenc szerint az ellenzék vezetője egy közös miniszterelnök-jelölt lesz, és mindenkinek hozzá kell majd igazodnia. Nem lesz más dolga, mint beszélgetni.

A DK elnöke szerint Dobrev Klára még nem döntött arról, el akar-e indulni a választáson. De lassan megtalálják majd, ki lesz az ellenzék vezetője. De bárki is legyen, segítik majd, hogy készen álljon.

Forrás: Blikk/Telex

Kép: MTI/Mohai

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@sgl: Én négy nőt támogatok- elég volt már az elcseszésből! Donáth Anna, Cseh Katka, Szabó Timea, Dobrev Klára- sőt mind a négyet szivesen látnám a kormányban is. A sorrend tetszőleges- miniszterelnök és helyettese.És nagyon nagy szükség lenne Szél Bernadettre(mostanában mint egy kis bulldog! úgy rágja át magát ezeken a dolgokon) a szociális-vagy oktatási poszton!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Szeparepa2: "gyurcsánynak" - nem nem Gyurcsánynak, hanem a dk-nak, jelenleg a biztos pártválasztók körében ( 5 millió fő), 19% -os támogatottsága van. Ez 950 ezer ember. Ennek a pártnak az elnöke GYF. Tudomásul kéne venni, hogy bármennyire is nem tetszik, az ellenzéki térfélen meghatározó tényező. Hogy ebből mennyi a GYF rajongó, és mennyi azok száma, akik azért választják a dk-t, mert jó programja van, (én pl. azért), azt nem lehet megbecsülni sem. És ha lehetséges lesz, akkor a választási koalicióra szavazok!!!, mert mindenkire szükség van, és remélhetőleg ez azért is jó lesz, mert egymást is tudják kontrollálni is, és segiteni is. GyF mondjja a kezdet-kezdetétől: egy jelölt, egy lista.
És nem azért mert ez az ő kivánsága, hanem azért mert 2012 óta a fideSS kétpólusuvá tette a választási rendszert.
Jozefina
Össze vissza beszéltek. Olvasnátok el a hírt!!! Ezt nem Gyurcsány mondta, hanem orbán!!! Gyurcsány eleve megmondta, hogy nem akar sem miniszterelnök lenni, sem miniszter!!! Ezt fel kéne fogni végre!!!
Namely
"A DK elnöke szerint Dobrev Klára még nem döntött arról, el akar-e indulni a választáson. De lassan megtalálják majd, ki lesz az ellenzék vezetője. De bárki is legyen, segítik majd, hogy készen álljon."
Ez olyan, mintha Peron mondta volna, amikor jelölte Eva -t.

:D :D :D
kereső
@Szeparepa2: Tolod a fidess mantrát. És azért képzeld már el- a dk-t Gyurcsány nélkül. Ezt a kört lefutották a "konzervativok" 2018-ban.akkor sem jött be, hogy a párt szavazói kellenek- de az, aki létrehozta ezt a pártot, az meg menjen kukutyinba zabot hegyezni. Olvasgatni szoktam a dk fb oldalán- elkötelezettek az egy jelölt mellett, az előválasztás mellett, és megértették, hogy GYF nem vállal kormányzati és egyéb szerepet sem. De ha azt mondják, hogy ne is mondja el a véleményét, ne legyen szava a koalicióban a választás során, akkor sokan hátat fognak forditani az egésznek. Ezt olvasom ki a disputákból. Na, ha a 950 ezer embernek csak a fele mondja azt, hogy akkor csesszétek meg az egészet, akkor marad orbán vigan.A konzervativoknak meg ott lesz a "jelen" párt- akire szavazhatnak, és az szerintem jó néhány fidess_ből kiábrándultat fog megnyerni, akik egyébként nem szavaznának a több párti koaliicióra.Szóval van alternativa a mihazánkon kivül is. Az már egyébként is széljobb, aki menekült e miatt is a fidess-től, az nem fog oda szavazni.
kereső
@Szeparepa2: Nem tudom megmondani, hogyan fogja a dk kiválasztani- ha egyáltalán lesz -a miniszterelnök jelöltjét. És mivel nem vagyok párttag(nem is óhajtok az lenni), igy nem szólhatok bele egy párt belső ügyeibe. Ezt a párt tagjain kivül senki nem teheti. Azt azért tudom, hogy neten keresztül többször szavaztatták a tagságot- igy az EP választás előtt is, hogy ki k és milyen sorrendben kerüljenek a listára. Talán majd most igy tesznek- és nem fideSS módra kijelöléssel teszik.Nagyon bizom az előválasztásokban, mert az lesz az igazi választás az ellenzéki szavazók számára, az országgyűlési már csak ujj gyakorlat lesz utána.
ómió
@Aki Én: Ha a hazaárulókat keresed, fajtetü, tekints a "nyájadra"! Tudod: amelyik az Internacionálétokat énekli, veled együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.