Facebookon beszélt erről.

Menczer a cigerattacsempész MSZP-sről: "egy baloldal van: hazugok, tolvajok, seftesek"

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkárának közlése szerint „a baloldali botrány főszereplője”, Legény Zsolt korábban beismerte a csempészést, amit két magyar konzul is hallott.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
ez a képviselői alázat? erre nem kellett volna eskü ? vagy ki a franc vagy hogy a másik emberről igy nyilatkozz Takarodj a mocsárba a közéletben te nem vagy való
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Menzer nálatok is lopnak csalnak hazudnak és még eeeszen csúsznak le melegek...
kulabombaafityiszre
Én meg a fidesz keresztényi igazmondását látom mostanában ugyanis nálunk sok az RSZ.
NKF
Nem vagyok MSZP-és!De talán elősször a saját portán kellene söprögetni!
Az összes egy nagy rakás...
Nessy
Menczer NERtárs! Látom ismeritek a reklámot! Még loptok, csaltok, hazudtok, és ráfogjátok a nyuszi helyett a baloldalra! Áldott emlékű nokiás doboz! Nálatok manapság kamion flotta!
simmering73
Milyen jól állnak ezek a szavak ennek a - képen látható - belőtt pasasnak a szájából. Mintha a saját fajtájáról beszélne: Hazugok, tolvajok, seftesek. Én még hozzátenném: hazaárulók, pedofilok, buzik, kurvapecérek, egyszóval fehér, keresztény, hetero banda.
nezelodo
Mit csinált volna szegény ilyent de ő nem privatizálhatta a Mátrai Erőművet, igy háromszorosáért nem is reprivatizálhatta, a 40 milliárdos tartalékalap eltapsolása után. Nem nyerhetett közvilágítási pályázatot se szőlőbányát székházat sem kapott, így alanyi jogon sem lehetett hülye. Ráadásul most meg kimaradt a bankholdingból, és sem a Simonka sem a Lázár de még a Boldog sem vette be a sikkasztásaikba.
Jámbor természetű lehet a szerencsétlen még a feleségét sem verte agyon, buzinak meg még egyenlőre nem kiáltotta ki a fidesz. Templomba sem esküdött örök hűséget Isten és a rigófütty pispek előtt vagy három feleségének. A Tompika meg nem Isten színe elé vezette a hölgyeket, elég nagy jövés-menés lett volna az oltár előtt.
Qqberci
Pucér seggel lecsúszni az ereszen sokkal elegánsabb dolog, csak úgy konzervatív keresztényileg...
almalibre
Hogy kerek legyen a dolog: Menczer azt mondta, hogy: "Ha követjük az ellenzék logikáját, miszerint ha lebukik egy FIDESZ-es egy szexpartin, akkor minden FIDESZ-es perverz, akkor mondhatjuk: egy baloldal van, hazugok, tolvajok, seftesek"
Ronin2
"A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkárának" Azannya!
Hetekig kéne tökéletlenkednem azon,hogy egy ilyen titulus eszembe jusson.
Aztán még államtitkári szinten!
Persze,a vakegér csempészt ki kell rúgni a fenébe,de ennek a Menczernek a fizetése is egy orbitális lopás!:D
tudode
Egyáltalán hivatalból mi köze van egy
.
2018–: tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár, Külgazdasági és Külügyminisztérium
.
Az más, hogy Magyarország, alis O1G nemzetközi megjelenéséért felelős kénytelen átvenni őféleségéről való elterelést, arról, hogy ilyen módon még a Rákosi rendszerben sem politizálhatták át az állam működtetéséért felelős közszolgákat, mondvacsinált tituluSOKKAL!
.
Annyira nem lehetnek őféleségét kiszolgáló kormánytisztviselők tájékozatlanok, hogy valójában a paraszt bácsi, aki fölgyütt Pöstre, amint tehette akkora frászt adott a demokráciának, hogy mindannyiunknak, amint leáldozik a halványuló csillaga a fal adja a másikat, úgy felcsúti módra, eklesz családból érkezve:
.
Nem tett egyebet. mint szőröstől, bőröstől bevette az országot:
.
----- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U
.
Legyünk különbek őnáluk! A tetteik minősíti a FideSS alapítók selejtjeit!
Aki Én
Tessék kérem megnézni azt a sokat mondó tekintetet.
Na, ugye...
Egyébként mérlegre tettem a balfasz MSZP-s bukását a fidesz elmúlt hónapban elkövetett bűneivel szemben, de nem látok elmozdulást.
kissé felnőttem
ez a képviselői alázat? erre nem kellett volna eskü ? vagy ki a franc vagy hogy a másik emberről igy nyilatkozz Takarodj a mocsárba a közéletben te nem vagy való
volvós
mencer elvtárs !! Ti pedig a magyar nép legjobban egymásba ragadt buzi szopós külügyes gittegylete vagytok...
voltmárjobbis
És a buizi - szájer, és felesége handó (talán ő meg leszbi) - fideszesekről még ne is beszéljünk?!
gina
Pont ez a züllött kinézetü alkoholista mondja ezt, hahahhahaha nevetséges, pedig a ,fidesz maga a hazugság képviselője, pedofil, meleg, csaló,elmebetegek gyülekezete
kishonda
Ez a kretén már megint a tükörképének beszélt a tükör előtt.
namihami
Két észrevételem lenne:
1. ""Legény Zsolt korábban beismerte a csempészést, amit két magyar konzul is hallott.""
Tehát tanúsítja két olyan ember, akik a magyar kormány alkalmazottjai és attól kapják a rangot és a fizetést. Háááát, nem tűnik túl hiteles tanúnak egyik se. Pozícióféltés???
2. És a fontosabb. Egy másik helyen már leírtam, hogy amennyiben csempészett, akkor el kell járni vele szemben. DE... milyen jó lenne, ha a Fidesz vezetők és gyerekkori barátaik szintén csak cigarettacsempészés-méretű stiklikkel vádolhatók lehetnének. Amivel nem azt mondom, hogy az egyik menti a másikat, de azért a szúnyogcsípés és a krokodilharapás nem egykategória.
legott
Hű, de egy unszimpatikus gusztustalan féreg ez is.
Úgy látszik felvételi követelmény a Fideszben, hogy legyél egy unszimpatikus gusztustalan féreg és akkor beléphetsz közéjük.
Sőt, minél unszimpatikusabb vagy, minél gusztustalanabb vagy és minél férgebb vagy, annál magasabbra juthatsz - a mélységben.

Menczer "unszimpatikus gusztustalan féreg" Tamás figyelmébe, aki néhány doboz csempészett cigarettával akarja elfedni a fideszesek eget verő sorozatos botrányait:

24.hu/kozelet/2020/12/15/fidesz-kovacs-sandor-nyirseg-geberjen-jot-s-jol-egyesulet-turisztika-unios-penz-nyomozas-nav-ugyeszseg/

Ha erről ejtenél pár szót, Menzer "unszimpatikus gusztustalan féreg" Tamás...
Aki Én
Mindig is mondtam, hogy a fidesz eredendően baloldali. De mi más is lehetne a Kiszesekből, komcsikból, besúgókból és kölykeikből álló csoport, akik a bolsi tempót nyomják, bolsi módszerekkel, minden hangsúlyt á közpénzt a propagandára fektetve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.