Pár hónapon belül itt lehet.

Ekkor érkezhet Magyarországra az amerikai vakcina

Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy Magyarországon is megkezdődhessen a koronavírus elleni oltás: 2021 első negyedéve során elsőként az amerikai–német Pfizer vakcinája kaphatja meg az engedélyt hazánkban.

Forrás: Blikk

Kép: Pixbay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A blikk egy kicsit blikkel!!! Amerikai-német vakcináról van szó!!! Már számos országban engedélyezték, nem tudni, hogy a "mindenkit megvédünk" kormény ill. az illetékesek mire várnak???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
A blikk egy kicsit blikkel!!! Amerikai-német vakcináról van szó!!! Már számos országban engedélyezték, nem tudni, hogy a "mindenkit megvédünk" kormény ill. az illetékesek mire várnak???
emerencia
@Jozefina: Addig még több százan befejezhetik földi pályafutásukat és ezzel csökkenthetők a nyugdíjkiadások. :-(((((((((((((((((((
Eladott Ország
@Jozefina: Orbánéknak a kínai és az orosz vakcina a legkedvesebb, abból tudtak a legtöbbet lenyúlni ,pénzt mosni a csókosok, min a lélegeztető gépeknél. Most már nem csak lélegeztető gépekből lettünk nagyhatalom, hanem orosz és kínai vakcinából is. Azóta már Szájer Jocika is váltott a brüsszeliről az orosz trojkára...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/128787629_2134794683318010_4119731884119734792_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=0WieicfUKdcAX-eJYZZ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8db2f7e80a286df526aa657da6923f51&oe=5FEE803B
kokopelli
Nehogy már a németek ill. az amerikaiak által gyártott ß@rt adja Orbán a népének!A sok sértegetés után,
még azt hiheti a népe,hogy a liberális,kapitalista,pénzéhes,embertelen országok majd a "magyarokon" fognak
kisérletezn! Magyarok! Ne bízzatok a liberális vakcinában! Csináljatok magatoknak igazi magyaros vak cinát! (;-))
kokopelli
Már a bezvezetés sem stimmel,mert a Pfizer" cég a amerikai,és a BioNTech a német! (;-)
libellle
@kokopelli: Pontosan. Ezenkivül a Pfizer csupán a kisebb partner vagyis inkább ö vállalta a nagyobb mennyisegü legyártást. Természetesen anyagilag is beszállt A BioNTech-nél. Feltaláloja a Vakcinnak a nemet BioNTech. De nem vészes mert a Pfizer is nemet cég vagyis nemet kivándolók tulajdona. Egyébként a Vakcint az EU-nak kell engedélyeztettni és majd csupán azután lehet arról beszélni, hogy ki mikor mennyit kap. Na de ott van állitólag a jó ruski vakcin amit majd a kormány adat be elösször magának. Vagy??
kokopelli
@libellle: és ami a "nagy pofon" a német szélsőjobboldalnak,hogy a labor alapítója és a vakcina kidolgozója is egy
török orvosházaspár! Ugur Sahin és a felesége Özlem Tureci! (;-))
Aki Én
István Gyula Németh!

Ritka nagy suttyó féreg vagy te. Viszont te a pofádat vállalod baszki, mindenki pechjére.
Jozefina
@kokopelli: és egy Magyarországról elvándorolt tudós, a kisújszállási származású Karikó Katalin áll - írja a Euronews. A kutatás oroszlánrésze az ő nevéhez fűződik!!!
libellle
@Jozefina: hol? Melyik kutato intézménynél?
libellle
@Jozefina: A Moderna-nál kutat. Természetesen mindegy, hogy hol a lényeg hogy ssuper okos emberek vannak ezen a világon akik kutatók Mese-irok Regény-irok és gyönyörü hangal rendelkeznek és uralnak bármi jót vagy szépet.
libellle
@kokopelli: ja remélem a agd-s nazik és a pegida és a virus-tagadók nem kapnak a vaccinbol. Phu milyen gonosz vagyok végül is nem mert ez a banda pont olyan aki semmit nem erdemel meg.
Csizmás Kond
Hála a fentvalónak hogy most már van vakcina többféle is...viszont mikor kezdenek nyomozni, hogy honnan a picsából bújt elő ez a vírus és ki a hibás érte ?
kokopelli
@libellle: a szemét AfD-re (Alternatíve für Deutschland) gondoltál? Az összes más pártokban senkivé,akár bünetetté
vált politikusok gyüjtőhelye! Sima názi ß@rok! Minden ellen vannak,és az un. "Querdenker" szarokkal dolgoznak együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.